...έχουν βγει τουρίστες από τα δωμάτια αγχωμένοι και νευριασμένοι επειδή ήταν ισχυρός ο σεισμός...
Στο βίντεο από πρωινή εκπομπή με ρεπορτάζ σχετικά με τον μικρό σεισμό βορείως της Κρήτης. Ακολουθεί από τους δημοσιογράφους συζήτηση για το «νευριασμένοι», αλλά εμένα κάτι μου λέει ότι προηγήθηκε κάποιο nervous (ταραγμένος, ανήσυχος) που κακομεταφράστηκε.
www.kathimerini.gr
Στο βίντεο από πρωινή εκπομπή με ρεπορτάζ σχετικά με τον μικρό σεισμό βορείως της Κρήτης. Ακολουθεί από τους δημοσιογράφους συζήτηση για το «νευριασμένοι», αλλά εμένα κάτι μου λέει ότι προηγήθηκε κάποιο nervous (ταραγμένος, ανήσυχος) που κακομεταφράστηκε.

Σεισμός βόρεια της Κρήτης: Μικρές ζημιές από τα 6,1 Ρίχτερ – Καθησυχάζουν οι σεισμολόγοι (φωτογραφίες – βίντεο)
Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 6.19 το πρωί στον θαλάσσιο χώρο βόρεια της Κρήτης. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 56 χλμ. βόρεια της Νεάπολης Λασιθίου. Κατά την πρώτη εκτίμηση, το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 60,3 χλμ. Με...