Το ότι υπάρχουν τόσο λίγα «γεμάτος από τον εαυτό του» σημαίνει ότι έχω δίκιο που πιστεύω ότι είναι αγγλισμός (full of himself);
Από Τα όρια της ρητορείας του Σταύρου Λυγερού (Καθημερινή 23/9/2011):
Ο αντιπρόεδρος δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευφυΐα και ευγλωττία του, με αποτέλεσμα να γίνεται θύμα τους. Είναι τόσο γεμάτος από τον εαυτό του, που η αυτοπεποίθησή του καταντάει αλαζονεία.
(Να ομολογήσω ωστόσο ότι, ακόμα κι αν είναι αγγλισμός, δεν με ενοχλεί. Είναι παραστατικότατος.)
Τους άρεσε τόσο πολύ που το έβαλαν και στον τίτλο:Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν Κλοντ Τρισέ διαβεβαίωσε την Παρασκευή από την Ουάσινγκτον ότι η ευρωζώνη δεν «βρίσκεται σε κατάσταση άρνησης» σε ό,τι αφορά την κρίση του δημόσιου χρέους.
Πώς να είμαι σε κατάφαση μετά απ' αυτά;Δεν είμαστε σε άρνηση, απαντά ο Τρισέ στις επικρίσεις των ΗΠΑ για καθυστέρηση στη λήψη μέτρων
Εννοείται!...τα δικαιώματα, μισά-μισά, έτσι;