The purrrfect thread. Because nobody's purrrfect, unless they're a cat.

Γαλή εν καφασίω ή αλλιώς Γαλή εν καιρώ κροίσης

 
Χαρίζεται πρασινομάτης γατούλης με ροζ κοιλίτσα

Αγαπημένοι,
Χρόνια και ζαμάνια. Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και εδώ...
Πριν από καμιά δεκαριά μέρες, βρήκαμε στο δρόμο έναν τιγρέ γατούλη τεσσάρων εβδομάδων, τον Μίου. Ήταν αφυδατωμένος, υποσιτισμένος και κατατρομαγμένος, με τελείως κλειστά μάτια και βουλωμένη μύτη. Η κτηνίατρος διέγνωσε λοιμώδη ρινοτραχειίτιδα και του έγραψε σταγόνες και αντιβίωση. Μετά από πολλή φροντίδα και τάισμα με τη σύριγγα, ο γατούλης ανέλαβε, και έχει γίνει πολύ δραστήριος, δυνατός και αγαπησιάρης. Γουργουρίζει συνέχεια, νιαουρίζει σαν πουλάκι (μίιιου), τρελαίνεται για παιχνίδια, μας ακολουθεί παντού σαν παπάκι, του αρέσει να κοιμάται στην αγκαλιά μας όταν δουλεύουμε, έχει μάθει να τρώει και να πίνει από πιατάκι (όπου να 'ναι θα ξεκινήσει και ξηρά τροφή) και ξέρει να πηγαίνει στην άμμο του -- αν και μερικές φορές θέλει βοήθεια στο καθάρισμα, γιατί είναι μωρό ακόμα.
Δυστυχώς, εμάς μας προέκυψε αλλεργία και είναι αδύνατον να τον κρατήσουμε. Προσπαθούμε λοιπόν να του βρούμε σπίτι. Θα του είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει στο δρόμο, γιατί αποχωρίστηκε πολύ νωρίς τη μαμά του. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να τον υιοθετήσει, επικοινωνήστε μαζί μου. Θα τον δώσουμε με το στρωματάκι του, τα παιχνίδια του, την άμμο του, το φαγητό του, τα φάρμακά του και το βιβλιάριό του. Έχει αποπαρασιτωθεί εσωτερικά και εξωτερικά, και θέλει μόνο άλλες δέκα μέρες αντιβίωση.
Είναι πολύ γλυκούλης, θα γίνει η καλύτερη παρέα!

51.jpg
 
Eίναι φανταστικοαπίθανος! Ευτυχώς μάλλον βρέθηκε οικογένεια να τον υιοθετήσει, οπότε όλα καλά. :)
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Μπορεί να τον έπαιρνα κι εγώ, αλλά μόλις χθες μας υιοθέτησε μια ξανθιά αδυνατούλικη γατούλα, που δυστυχώς ενώ και η ίδια είναι σχεδόν στην εφηβεία ακόμα, έχει γεννήσει. Σήμερα μου έφερε και το μικρό της, που θηλάζει.

10714442_10153603417623011_6247786528382046860_o.jpg
 
Τι όμορφη που είναι! Ο μικρός την έκανε λαχείο, τον πήρε οικογένεια με μονοκατοικία και κήπο στη Ραφήνα.Θα την περάσει φίνα!
 
Ο γάτος της αδερφής μου σε νέες περιπέτειες. Περιττό να πω ότι από τότε κλειδώνουν πάντοτε.

 

daeman

Administrator
Staff member
...
Α, και για να μην μπερδευτεί ο Μήτσος: Miezekatze > μιτσεκάτσε είναι η ψιψίνα (όχι, δεν σημαίνει «κάτσε κάτω Μήτσε») και αντί για «ψιτ, ψιτ» οι Γερμανοί φωνάζουν «μιτς, μιτς». :)

Και όχι μόνο οι Γερμανοί.

Gata, michu michu - Alexis y Fido a.k.a. Los Pitbulls



Ven, michu michu - Gerardo



Here, kitty kitty - Gerardo

 

daeman

Administrator
Staff member
...
Kool Kitty (1956) - Buddy Johnson



Real Kool Kitty (1958) - Nona Rae & The B. Collins Band



Reel Kool Kitty (2004) - Hillbilly Moon Explosion

 

daeman

Administrator
Staff member
...
Eyes like a cat - Wonder Boy Travis (1958)



Little Charlie & the Nightcats (1987)

 
Top