Καλώς σας βρίσκω!

silverchild

New member
Γεια σας, όλοι! Λέγομαι Σοφία Αργυρόπαις και είμαι μια επίδοξη μεταφράστρια. Τελειώνω το μονοετές πρόγραμμα μετάφρασης στην καλύτερη σχολή μετάφρασης του κόσμου (Μετάφραση: όνομα και πράγμα!) κι επειδή σκοπεύω να ζητήσω τη βοήθειά σας, όποτε τη χρειαστώ, σκέφτηκα ότι είναι καιρός να συστηθώ. Καλώς σας βρήκα!
 

nickel

Administrator
Staff member
Καλωσήρθες! Ελπίζουμε ν' αποδειχτείς κι εσύ όνομα και πράγμα. Και Σοφία και Αργυρόπαις!
 

ladose

New member
Σας χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου. Παρακολουθώ πολύ καιρό το φόρουμ, αλλά γράφτηκα πρόσφατα στην προσπάθειά μου να βρω συνεργάτη για ένα έργο. Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μετάφραση 10 χρόνια περίπου και ειδικεύομαι σε ιατρικά και νομικά/business κείμενα. Ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω τα ...φώτα μου, αν χρειαστεί, και να βοηθηθώ αντίστοιχα από δικές σας γνώσεις.
Καλώς σας βρήκα!
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Καλώς όρισες, ladose! Αν θέλεις, συμπλήρωσε και το φύλο σου στο προφίλ σου για να ξέρουμε αν μιλάμε σε αγοράκι ή σε κοριτσάκι :)
 

SLY

New member
Καλώς σας βρήκα κι από την πλευρά μου στο φόρουμ της Λεξιλογίας. Μου είναι γνώριμο από παλιά αλλά επειδή έχω ορισμένα θέματα και απορίες να θέσω, μερικά από αυτά (θα) έχουν σχέση και με κάποιες έρευνες του Jungle Report, αποφάσισα να εγγραφώ για περισσότερη συμμετοχή και τεκμηρίωση σε όσα θεωρηθούν σχετικά.
 

daeman

Administrator
Staff member
Live long and prosper, Captain.


Please verify your data and current status, here. ;)
 

StavrosK

New member
Καλώς σας βρίσκω. Είμαι μέλος εδώ και λίγο καιρό, σας παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον και αποφάσισα να συμμετέχω πιο ενεργά στο forum. Εύχομαι να έχουμε καλές και εποικοδομητικές συζητήσεις!
 
Top