Bye bye, signature; good morning, avatar

Zazula

Administrator
Staff member
Πάλι: Το είδα κάπου, μου άρεσε πολύ και το καταθέτω κι εδώ για όποιον το θέλει γι' αβατάρα: :)
 

Attachments

  • hkif.gif
    hkif.gif
    31 KB · Views: 469

Zazula

Administrator
Staff member
R.I.P.

Θα μπορούσε να είναι και τέλος εποχής: Ο αόκνως πουσαπίζων γαλιδεύς δίνει τη θέση του σε μια άλλη εικόνα (που είναι επίσης δηλωτική τής κατάστασης της δι' αυτής αβαταριζόμενης αφεντιάς μου). Έχοντας εξοργίσει σχεδόν όλα τα μέλη τού φόρουμ με την αεικίνητη γκανγκχό νοοτροπία του, αποστρατεύεται τιμητικά (εκτός κι αν αλλάξω γνώμη κι επανέλθει εξ εφέδρων). Ελπίζω η νέα γκιφοεπιλογή μου (οίκοι χειροποίητη) να είναι εξίσου εκνευριστική εμπνευσμένη με τη σπουδαία μορφή εντός των υποδημάτων της οποίας (παπουτσωμένος γάτος, γαρ) τής έμελλε να βηματίσει...
 

Attachments

  • 7625773.gif
    7625773.gif
    24.8 KB · Views: 542

nickel

Administrator
Staff member
Απ' ό,τι καταλάβαμε, το αεικίνητο συνδυάζεται πλέον με μπόλικες ακροβασίες. Μια σταθερά όμως είχαμε (έστω και αεικίνητη), τη χάσαμε κι αυτή. Κάτι σε Βέγγο-κασκαντέρ η σύγχρονη πραγματικότητα...
 

nickel

Administrator
Staff member
Υποτίθεται ότι εδώ είναι η Πινακοθήκη όπου καταθέτουμε τις παρελθούσες αβατάρες. Οπότε, χωρίς το R.I.P., κάνε το καθήκον σου για τον ιστορικό του μέλλοντος.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Η μοβ αβατάρα έφυγε αλλά ο επίσημος αντικαταστάτης της δεν είναι ακόμη έτοιμος (σκέφτομαι αν πρέπει να βγει με διαδικασίες όπενγκοβ). Προς το παρόν, έστειλα έναν πιστό σκύλο να προστατεύει τη θέση του πάρκινγκ.
 

Attachments

  • dr7x10-2purple1.jpg
    dr7x10-2purple1.jpg
    3.6 KB · Views: 411
  • γαω.jpg
    γαω.jpg
    77.6 KB · Views: 218
Last edited:
Μα. φυσικά και πρέπει να ακολουθηθούν όπενγκοβ διαδικασίες! Ως εκλογικό σώμα αναμένουμε τις υποψήφιες αβατάρες για να αποφανθούμε! :)
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Η νέα αβατάρα μου είναι από την εικονογράφηση ενός διηγήματος που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα όταν το πρωτοδιάβασα (όταν ακόμη τα λεωφορεία είχαν εισπράκτορες που ειδοποιούσαν «τέρμα τα δίφραγκα») και εξακολουθώ να την απολαμβάνω όποτε, κάθε τόσο, την ξαναδιαβάζω. (Όχι, δεν θα πω ποια είναι, σήμερα υπάρχει γκούγκλης για τους περίεργους. :))
 

Attachments

  • acanew2.jpg
    acanew2.jpg
    11 KB · Views: 412

nickel

Administrator
Staff member
Ξανά καλημέρα. Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ η εικονογράφηση ώστε να τη διαβάζεις κάθε τόσο, αλλά πρέπει να ζυγίσεις το πόσο περίεργοι μπορεί να είμαστε εμείς σε σχέση με τις δυνατότητες να ικανοποιήσουμε την περιέργειά μας. Αν δεν μας καίει αρκετά να βρούμε τους δικούς σου έρωτες της εποχής τού τέρμα τα δίφραγκα τη στιγμή που έχουμε πιο ισχυρά κουίζ να λύσουμε την εποχή τού τέρμα τα δίευρα, δεν μας σώζει κανένας γκούγκλης. Οπότε, αν θέλεις να μας βάλεις κουίζ, πρέπει να δώσεις κι άλλη βοήθεια, μάστορα εφταμάστορα. Αν πάλι προτιμάς την παγερή αδιαφορία μας για τον συνοφρυωμένο σου ήλιο, ένα βήμα απέχεις. Δεν γεννιούνται έτσι οι σάγκες. (Το ΛΝΕΓ λέει ότι η σάγκα είναι άκλιτο, αλλά ευτυχώς ο γκούγκλης λέει άλλα.)


Εδώ καίμε τσιπάκια, λυπηθείτε μας!
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ε, δεν είμαι και τόσο περίπλοκος άνθρωπος στα γούστα μου. Άλλωστε, κι άλλοι φαίνεται να πιστεύουν ότι είναι The greatest science-fiction story ever written.

Και ναι, κανονικά ο δεύτερος ήλιος είναι κόκκινος...
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Άντε, αλλαγή αβατάρας για να υποδεχτούμε το 2011 με όλη τη σοβαρότητα που του χρειάζεται... :)
 

Attachments

  • DR7X-11A.jpg
    DR7X-11A.jpg
    6.7 KB · Views: 221

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Μπράβο, κοίτα βλοσυρά τον καινούργιο χρόνο, μπας και συμμαζευτεί και δεν μας κάνει τα ίδια με τον παλιό!
 

Zazula

Administrator
Staff member
ΛΕΞΙΛΟΓΙΚΟΣ (και όχι μόνο) ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011 – ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά αρχίζει με καλούς οιωνούς, καθώς η επανεμφάνιση του αενάως αθλουμένου ζαζουλόγατου σκορπάει γενικό ενθουσιασμό στη Λεξιλογία...
Λοιπόν, ο άοκνος γαλιδεύς τού Ζαζουλέως επανεμφανίζεται εις την Γην της Λεξιλογίας, ίνα πληρωθή το ρηθέν διά του προφήτου. :)

Βέβαια, όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη προφητεία στα μέρη μας, η παρουσία του θα είναι τριήμερος. ;)

Επισυνάπτω 'δώ πέρα και το αποσυρόμενο άβαταρ, το οποίο έμελλε να κρατήσει μοναχά δυο μήνες... αλλά τι θέλετε εκεί που 'χει πάει η βενζίνη; :D
 

Attachments

  • Zazubikz.gif
    Zazubikz.gif
    212.1 KB · Views: 268

Zazula

Administrator
Staff member
Όπως είπαμε, και πολύ κράτησε το θαύμα για τα ελληνικά δεδομένα, υπερβαίνον το τριήμερο: Αποχαιρετήστε και αποχαιρετίστε λοιπόν τον γαλιδέα, ο οποίος έλαβε πράσινο Ε.Φ.Π. (ενώ η μηχανή την είχε βγάλει με κίτρινη Ε.Σ.Ε., το βύσμα) και δίνει τη θέση του σε νέο αβαταρούλι.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Κλέφτη (και της Περσίας και της Εξουσίας, ξέρεις εσύ :D :D :D)!
Ευπρόσδεκτη η νέα αλλαγή.
Καλή σύνταξη στον γατούλη πια...
 
Λάου λάου μας το φέρνει ο πονηρός και ήδη υπέκυψε ο Δόκτωρ. Από τον γατούλη σε άλλο αιλουροειδές.
 
Top