Τόσα ωραία και καινούργια πράγματα (για μένα τουλάχιστον), και το ρημάδι το μάτι μου πάνω στο λάθος θα πάει να πέσει:
Ω, τι φρεσκάδα! Τι νιάτα που μεγάλωσαν χωρίς να έχουν ακούσει την Άντζελα Ζήλια. :)
Κι εγώ το λατρεύω αυτό! Άσε που δεν κατάλαβα ποτέ ποιες είναι οι λυσσασμένες, τι τις τρόμαξε και γενικώς τι σχέση έχει με τα δρώμενα.Το αγαπημένο μου είναι το Rabid (1977, David Cronenberg για δύσκολα γούστα) που έγινε Λυσσασμένες στα νύχια του τρόμου.
Το καλύτερο είναι όταν βάζει πληροφορίες που δεν έχουν καν σχέση με την υπόθεση.Με ενοχλεί ο ελλαδικός διανομέας να βάζει περισσότερες πληροφορίες στον τίτλο απ' ό,τι ο δημιουργός.
...Το καλύτερο είναι όταν βάζει πληροφορίες που δεν έχουν καν σχέση με την υπόθεση.
Λοιπόν το είδα τις προάλλες αυτό στην τιβί και κατάλαβα. Το έκαναν έτσι επειδή είναι όνομα ενός ήρωα (του σούπερ κακού για την ακρίβεια). Καλή επιλογή; Κακή; Πάντως έχει μια λογική. Πώς να τον έλεγαν, ο Αποκάλυψης;
... Το έκαναν έτσι επειδή είναι όνομα ενός ήρωα (του σούπερ κακού για την ακρίβεια). Καλή επιλογή; Κακή; Πάντως έχει μια λογική. Πώς να τον έλεγαν, ο Αποκάλυψης;
Πάντως, μια γυμνή μοναδικότητα που έχει να κάνει με μαύρες τρύπες πάει κατευθείαν για XXX.Naked Singularity - Η ληστεία