Διασκεδάστε και μ' αυτό...

Καλημέρα,
Δεν έχω απάντηση, αλλά για τον Γκέιτς - μήπως μπερδεύτηκαν και τον έβαλαν εκεί αντί για τον Steve Jobs;
 

nickel

Administrator
Staff member
Καλημέρα,
Δεν έχω απάντηση, αλλά για τον Γκέιτς - μήπως μπερδεύτηκαν και τον έβαλαν εκεί αντί για τον Steve Jobs;
Μάλλον. Αλλιώς, θα έπρεπε να αλλάξουν τον τίτλο: «Who did NOT order the apple?»
 

Zazula

Administrator
Staff member
Υπάρχει η πολύ απλούστερη υπόθεση να πρόκειται για καρφί σχετικά με την ιστορία ότι ο Γκέιτς ξεπατίκωσε το λειτουργικό της Apple για να φκιάξει τα Windows.
 

pontios

Well-known member
Ιστορική ημέρα η 8/12/2020. Εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού οι πρώτοι άνθρωποι εκτός πλαισίου δοκιμών. Η αρχή έγινε με την 90χρονη Βρετανίδα Μάργκαρετ Κίναν, και δεύτερος ήταν ο 81χρονος Βρετανός Γουίλιαμ Σέξπιρ ...

Σχόλιο που μόλις διάβασα στο ΦΒ και συνόδευε την είδηση:

"And with some sweet oblivious antidote
Cleanse the stuffed bosom of that perilous stuff
Which weighs upon the heart"
For William Shakepeare's sake ... let's hope
  1. "All’s Well That Ends Well" (1602–1603) and 2. it doesn't turn out to be a "Comedy of Errors" (1594). :-)
 
Last edited:
Τι σύνταξη να παίρνουν άραγε οι αγελάδες;😄😄😄

Capture.PNG
 

SBE

¥
Καλα, η αφίσα πάσχει πολλαπλά, θα μπορουσε να πει ένας Βουδιστής ότι η γάτα δεν είναι δυνατό να εκπροσωπήσει όλους τους πιστούς.
 
Νόμιζα ότι η αφίσα αναφέρεται στο Ερυθρόν Ωόν, το διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο των κοτογιατρών.
Χωρίς τίτλο.png
 

nickel

Administrator
Staff member
Tom Gauld is a cartoonist and illustrator. He makes weekly cartoons for New Scientist and The Guardian and occasional covers for The New Yorker. He has created a number of comic books including Baking with Kafka, Goliath and Mooncop. He lives and works in London. His next book is called Department of Mind-Blowing Theories.

Η πιο πρόσφατη, εσεροειδής γελοιογραφία του Gauld από μια μεγάλη συλλογή που μπορείτε να απολαύσετε εδώ.

TomGauld306impossible.jpg
 
Αν ακούσετε κανέναν μοντελιστή να μιλάει για carpet monster, να ξέρετε ότι αναφέρεται στο τερατάκι που ζει μέσα στο χαλί ή πάνω στο πάτωμα και καταβροχθίζει όλα εκείνα τα μικροσκοπικά κομματάκια του μοντέλου που σου πέφτουν από τα χέρια (ή από τη λαβίδα) και δεν τα ξαναβρίσκεις ποτέ, παρόλο που είσαι απολύτως σίγουρος ότι ξέρεις πού ακριβώς έπεσαν :-)
 

Katsik35

Member
Ας αναφέρουμε και το ξαδερφάκι του, το flatty, που ζει πάνω στο λείο δάπεδο και, όταν περνάς από μπροστά του, τεντώνει το πόδι του και σου βάζει τρικλοποδιά.
 
Διάβασα "κυρ Μητσοτάκης", σκέφτηκα "ποιος τον λέει έτσι", ξαναδιάβασα "κυρ Μητσοτάκης", και γενικά μου πήρε λίγη ώρα να σκεφτώ ότι μάλλον πρέπει να κλείσω την οθόνη. :)

 

cougr

¥
Μόλις χθες, μια ηλικιωμένη πελάτισσά μου ξεκινάει να μου εξηγεί με έντονο και δασκαλίστικο ύφος ότι τον κορονοϊό τον έφερε ο Θεός επειδή είναι θυμωμένος με τους ανθρώπους. Κι εγώ, πηγαίνοντας με τα νερά της, της λέω ότι θα πρέπει να είναι πολύ θυμωμένος αν και ομολογουμένως δεν το είχα σκεφτεί ότι ο Θεός θυμώνει. «Βεβαίως» μου απαντάει, «το λέει και το τροπάριο, "μεθ' υμών ο Θεός"...» :D
 
Top