EleniD New member Nov 28, 2014 #1 Πώς θα το λέγατε; Έχω καταλήξει στο Ομάδα ιατρικών πωλήσεων - απ' όσο καταλαβαίνω απευθύνεται σε ιατρικούς επισκέπτες εταιρίας προϊόντων διατροφής.
Πώς θα το λέγατε; Έχω καταλήξει στο Ομάδα ιατρικών πωλήσεων - απ' όσο καταλαβαίνω απευθύνεται σε ιατρικούς επισκέπτες εταιρίας προϊόντων διατροφής.
EleniD New member Nov 28, 2014 #2 Και επειδή τελικά το έμαθα από την εταιρία, η δική τους επίσημη εκδοχή είναι Ομάδα Ιατρικής Ενημέρωσης :)
Και επειδή τελικά το έμαθα από την εταιρία, η δική τους επίσημη εκδοχή είναι Ομάδα Ιατρικής Ενημέρωσης :)
daeman Administrator Staff member Nov 28, 2014 #5 ... Αναμενόμενο, γιατί ενημέρωση κάνουν οι ιατρικοί επισκέπτες. Την προώθηση των πωλήσεων την αφήνουν στους γιατρούς. Νήμα αφιερωμένο στο «κρύβομαι πίσω απ' το δάχτυλό μου» δεν έχουμε, μόνο μια αναφορά στο νήμα για τους σαλονάτους ελέφαντες.
... Αναμενόμενο, γιατί ενημέρωση κάνουν οι ιατρικοί επισκέπτες. Την προώθηση των πωλήσεων την αφήνουν στους γιατρούς. Νήμα αφιερωμένο στο «κρύβομαι πίσω απ' το δάχτυλό μου» δεν έχουμε, μόνο μια αναφορά στο νήμα για τους σαλονάτους ελέφαντες.