Αντιχαιρετώ και καλοαβατάριστος. Εγώ απλώς, κινούμενος από ανιδιοτελές γλωσσικό ενδιαφέρον, διατύπωσα μια ρηξικέλευθη πρόταση ετυμολόγησης του dominotheory :inno:
Και για να σχολιάσω κι εγώ την τωρινή υπογραφή του dominotheory (στην οποία, υποθέτω, στηρίζει ο Θέμις τη ρηξικέλευθη πρότασή του):
I don't like to commit myself about heaven and hell - you see, I have friends in both places.
Αποδίδεται στον Μάρκ Τουέιν
Ας βάλω με την ευκαιρία όλες απ' τη Ναντέζντα και δώθε, να υπάρχει το σχετικό ιστορικό:Ζαζ, διάσωσε κάπου τη νέα σου αβατάρα, να την έχουμε κι όταν θα την αλλάξεις κι αυτήν.
Γιατί συνέχεια έρχονται στην κουβέντα τα βάσανα της κατοχής; Το επιχείρημα είναι, χμ, ύπουλο και δίκοπο...
Το βέλος του χρόνου σημαδεύει αδυσώπητα την κορυφή. Μίκρυνε ελάχιστα η απόσταση που μας χωρίζει από το θερινό ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη ημέρα μες στη χρονιά, την πάνω αιχμή του άξονα που γύρω από αυτόν περιστρέφεται η γη, η ζωή μας, το σύμπαν, η μοίρα. Τη μεγαλύτερη και γι’ αυτό πιο σημαντική ημέρα, τη γεμάτη σύμβολα και τελετουργικά ηλιολατρίας, και που ακολουθείται από μια ακόμα πιο σπουδαία και μυστηριακή νύχτα, δοσμένη στα μάγια και κατοικημένη από πλάσματα της φαντασίας. Μια τέτοια ημέρα αρμόζει να την τιμήσω και να την υποδεχτώ με αβατάρα που να εικονίζει κάτι ιερό.
... και μια ευχάριστη είδηση: αποφυλακίστηκε ο Συ Τζ-Γιόνγκ (Xu Zhiyong), οπότε ήρθε η ώρα ν' αλλάξω τη φωτογραφία του προφίλ μου...
New Citizens Movement Leader Xu Zhiyong Released From Prison
(China Change)