Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είναι κακόσημο (το γκούγκλισα, το είδα). Δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου, αλλά το θεωρούσα απλώς συνώνυμο του εκπροσώπου.αλλά και τον κακόσημο πορτ παρόλ.
Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είναι κακόσημο (το γκούγκλισα, το είδα). Δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου, αλλά το θεωρούσα απλώς συνώνυμο του εκπροσώπου.αλλά και τον κακόσημο πορτ παρόλ.
Γιατί «κάπως ισοπεδωμένη»; Αφού έτσι το χρησιμοποιεί ο κόσμος. Από ΕΘΕΓ:Μάλιστα. Ενδιαφέρουσα είναι και η κάπως ισοπεδωμένη εικόνα από το ΛΣΑΝΕΓ.
... ή να βάλουμε εκείνο το έρμο το «το», που λες και βάζει το νόημα στο σωστό αυλάκι:
... ήταν μαθηματικά βέβαιο πως το κενό από τη διάλυση του κοινωνικού ιστού θα το αναπλήρωνε το οργανωμένο έγκλημα.
...που μια ζωή μάς μαθαίνουν ότι είναι "λάθος". ;)
...που μια ζωή μάς μαθαίνουν ότι είναι "λάθος". ;)
Εγώ δεν θυμάμαι να μου το έχουν πει, αλλά έχω πετάξει στην πορεία πολλά απ' όσα μου έχουν πει, ή μπορεί και να παράπεσε.
Ελεύθερο άφησε το Πακιστάν κορυφαίο στέλεχος των αφγανών Ταλιμπάν
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231266023
Να το πάλι το φαινόμενο, με τα δύο ουδέτερα. Εδώ αρκεί να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει. Δεν μου φταίει κανένας που διάβασα:
Κορυφαίο στέλεχος των αφγανών Ταλιμπάν [υποκείμενο] άφησε ελεύθερο το Πακιστάν [αντικείμενο]
και δεν καταλάβαινα τι διάβαζα! Ώρα να ξεκουραστώ.
Ναι, αλλά τότε δεν θα είναι δημοσιογραφίστικο το στυλ. Το κατέστρεψες!
Πού θα συζητήσουμε το δόλιο αφγανών/Αφγανών; Α, όχι πάλι; ΟΚ...