Η θερινή σύναξη των Λεξιλόγων ΙΙΙ εις διπλούν (30/6 και 20/7/2012)

Ποια μέρα θα θέλατε να γίνει η σύναξη;

  • Παρασκευή 29 Ιουνίου

    Votes: 2 9.1%
  • Σάββατο 30 Ιουνίου

    Votes: 10 45.5%
  • Παρασκευή 6 Ιουλίου

    Votes: 4 18.2%
  • Σάββατο 7 Ιουλίου

    Votes: 7 31.8%
  • Άλλη μέρα (Αλλά πείτε πότε)

    Votes: 6 27.3%

  • Total voters
    22
  • Poll closed .
Θα έρθω κι εγώ!
(Αν δεν μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μέχρι αύριο.)
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Όπως είπα και παραπάνω, τι καλύτερη εγγύηση γι' αυτούς που δεν ήταν την προηγούμενη φορά; Αφού όσοι ήταν θέλουν να ξανάρθουν, προφανώς περάσαμε τέλεια. Μήπως καταλήξουμε να το κάνουμε στέκι μας;
 

nickel

Administrator
Staff member
Καλημέρα, καλημέρα. Κι εγώ θέλω να ξανάρθω. Θα φέρω και φρέσκα πατατάκια, γιατί όσα περίσσεψαν την περασμένη φορά τα περιποιήθηκα σε τετ-α-τετ. Κι επειδή θα τηλεφωνήσω απόψε για το παλιό τραπέζι (αν και δεν ξέρω τι σας πείραξε με το προηγούμενο, που ήταν και πέρασμα...), όσοι το δηλώσετε σήμερα έχετε τη βεβαιότητα ότι δεν θα βρεθείτε καθισμένοι στα πόδια του Ζάζουλα (που δεν είναι και το πιο ευχάριστο που μπορεί να σας συμβεί, ιδίως αν λείπει ο Ζάζουλα).
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Το παλιό τραπέζι έχει την ομορφιά ότι έχει απέναντί του και τα καρούλια (ή όπως τα λένε, τέλος πάντων), όπου μπορούν να στέκονται και όρθιοι όσοι δεν χωράνε στα πόδια των άλλων.
 

Earion

Moderator
Staff member
τα καρούλια (ή όπως τα λένε, τέλος πάντων).

Μπομπίνες.

Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχει ζέστη, γιατί αυτό το μαγαζί είναι σα γούβα και η θερμοκρασία ανεβαίνει.
 
Πνίγοντας τον πόνο μου για την απουσία της Συνεστραμμένης Όλιβερ, θα προσέλθω συνοδευόμενος από τρυφερή νεαρή ύπαρξη (ξέρετε, εκείνο το ολιγόποστο μέλος της Λεξιλογίας με το αινιγματικό χρηστώνυμο).
 

Zazula

Administrator
Staff member
Κι επειδή θα τηλεφωνήσω απόψε για το παλιό τραπέζι (αν και δεν ξέρω τι σας πείραξε με το προηγούμενο, που ήταν και πέρασμα...), όσοι το δηλώσετε σήμερα έχετε τη βεβαιότητα ότι δεν θα βρεθείτε καθισμένοι στα πόδια του Ζάζουλα (που δεν είναι και το πιο ευχάριστο που μπορεί να σας συμβεί, ιδίως αν λείπει ο Ζάζουλα).
Αυτά τα λες από ζήλεια επειδή θες εσύ την αποκλειστικότητα! :twit:
 
Λοιπόν, εγώ επειδή είμαι πλεονέκτης, και να έρθω μόνο με τον πατέρα δεν μου φτάνει (αν και βέβαια my heart belongs to da-da-da-da-daddy, etc), θα φέρω και έναν αρσενικό ακόμα. Κάποτε, ήταν λέρκερ λεξιλόγος που λεγόταν Nameless, αλλά κάποια χρόνια τώρα απουσιάζει. Τώρα, βασίζομαι σε εσάς για να τον ξαναπαρασύρουμε σε ένα φαύλο κύκλο παρακμής και γλωσσικών παιγνίων.
 
Top