Η θερινή σύναξη των Λεξιλόγων ΙΙΙ εις διπλούν (30/6 και 20/7/2012)

Ποια μέρα θα θέλατε να γίνει η σύναξη;

  • Παρασκευή 29 Ιουνίου

    Votes: 2 9.1%
  • Σάββατο 30 Ιουνίου

    Votes: 10 45.5%
  • Παρασκευή 6 Ιουλίου

    Votes: 4 18.2%
  • Σάββατο 7 Ιουλίου

    Votes: 7 31.8%
  • Άλλη μέρα (Αλλά πείτε πότε)

    Votes: 6 27.3%

  • Total voters
    22
  • Poll closed .

Palavra

Mod Almighty
Staff member
...και που σε γνωρίσαμε :)
Νίκελ, η πίσω αίθουσα της Παλιάς Αθήνας είναι ό,τι πρέπει γι' αυτό που ψάχνουμε, νομίζω.
 

daeman

Administrator
Staff member
...
Θα ήθελα να ενημερώσω την εκλεκτή ομήγυρη ότι η επόμενη φάση των Λεξιλογικών Καλλίστων θα διεξαχθεί σε παραλία εύκολα προσβάσιμη για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου, ώστε να αξιολογηθούν καταλλήλως ιδίοις όμμασι τα εξωτερικά προσόντα των παρευρισκομένων, με την πρέπουσα ανενδυμασία θαλάσσης (μπανιερό, παρεό, παρέες με παρεά και κόκκινη παρειά).

Η εκδήλωση θα είναι ολοήμερης διάρκειας και, εφόσον το επιτρέψουν τα χρονικά περιθώρια, μετά το πέρας της φάσης με μαγιό θα διεξαχθεί και η επόμενη φάση της προσωπικής παρουσίασης και συνέντευξης, στα πρότυπα των: «Θέλω να αγωνιστώ για την παγκόσμια ειρήνη, για τα παιδάκια όλου του κόσμου που πεινάνε, για τα παϊδάκια που πεινάμε (άντε, ρε Τάκη, ακόμα; κόκαλα έχουν εκείνα τα παΐδια; ), για την προστασία του περιβάλλοντος και τον εξοβελισμό των γενικών πληθυντικού ιδίως των θηλυκών (καλά, καλά, δεν τις ξαναγράφω). Οι διαγωνιζόμενοι κάθε φύλου, φίλου και φύλλου συκής, οφείλουν να είναι επαρκώς προετοιμασμένοι, έχοντας μελετήσει με τη δέουσα επιμέλεια σημαντικά κεφάλαια της λεξιλογικής ιστορίας - ενδεικτικά ουχί αποκλειστικά: Πόσο χοντρό κλαδί κάνει η ξινομηλιά, Λας Πομόνας Καμπεσίνας, -είστε, -ήστε, -ίστε ή δεν -οιείστε του κλαμπ - και φυσικά να γνωρίζουν απέξω κι ανακατωτά τα περιεχόμενα καθώς και τις ημερομηνίες ανάρτησης μουσικών έργων σε όλα τα νήματα με γιουτουμπάκια (οι αδιάβαστοι, γιου τουμπεκί), τις πρώτες και δεύτερες μελωδίες των οποίων έργων ενδέχεται να κληθούν να σφυρίξουν. Τα θέματα θα είναι βατά, ωστόσο σε περίπτωση διαφωνίας με τους βαθμολογητές (me, myself and I), θα γίνουν δίβατα (και θα πέσουν τα ανάλογα στοιχήματα, ποιος θα κλαρίσει τίνος τ' αυτιά).

Το φορμά της παραλίας επιλέχθηκε διότι εγγενώς επιτρέπει την απρόσκοπτη κυκλοφορία μεταξύ παρεών (φορετών, καθιστών, περιφερoμένων ή λουομένων), τον περιοδικό δροσισμό μέσω εκούσιας ή ακούσιας εμβαπτίσεως και την ελεύθερη διανομή τροφής, αναψυκτικών, γλυκών και άλλων χρειωδών δαιμονίων, οίκοθεν προερχομένων ή πηγαινοερχομένων από παρακείμενες επιτόπιες οντότητες. Σε περίπτωση ανεπαρκούς εφοδιασμού, θα επανοβελιστούν οι ανωτέρω εξοβελισθείσες γενικές πληθυντικού, αυθωρεί και χωρίς χρήμα.

Η επιτροπή διοργάνωσης των Λεξιλογικών Καλλίστων αναμένει προτάσεις για τον τόπο αλλά και τον χρόνο διεξαγωγής, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την 20ήν του παρατρέχοντος μηνός (του αποπάνω, ντε), διότι πρέπει να διεξαχθεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου το ιβέντ (ιβέντσουαλι, νισάφ νιαβέντι, εφέντιμ, σχόλα γιατί παγώσαμε).

Ο πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας, ταμίας, τακτικό και έκτακτο μέλος της επιτροπής
Δαεμάνος ο δισαπών δυσαπών
:eek: :s :devil: :p
 

daeman

Administrator
Staff member
Δηλαδή, εγώ από δα κι ύστερα ξεπαρεού; Ακόμα κι αν έρθω με παρεό;
Καλά σου, αν το αντέχ'ς και δεν φρίττ'ς, εσύ χάν'ς. Περιφρόνα με, γλυκιά μου, αλλά να ξέρεις πως με παράσυρε το ρέμα του Ληθαίου και με βρήκε η χαραή έξω απ' το σπίτι του Τσιτσάνη. Και πριν αρχίσεις τη μουρμούρα, συχώρα με, μουρμούρα μου. :p
 
Μια πολύ όμορφη βραδιά που μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναδώ ορισμένους εξαιρετικούς ανθρώπους, αλλά και να γνωρίσω από κοντά αρκετούς άλλους εξίσου υπέροχους!

Χρωστώ μια συγγνώμη σε κάποιους φίλους συλλεξιλόγους, ειδικά αυτούς του τρίτου τραπεζιού, μια και, παρασυρμένος από τις συζητήσεις που είχαν ήδη ανάψει, αμέλησα να τους αφιερώσω τον χρόνο που άξιζαν. Υπόσχομαι να επανορθώσω στην προσεχή συνάντηση.

Ζητώ επίσης συγγνώμη από αυτούς στους οποίους, άθελά μου, είπα πράγματα που θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν από εκείνους. Να ξέρουν ότι δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση. Φταίχτης η αδεξιότητά μου.

Σε όσους είπα πράγματα που τους άρεσαν, να είναι βέβαιοι ότι τα εννοούσα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οργανωτές της βραδιάς, αλλά και σε όλες κι όλους που έδωσαν το παρών το βράδυ της Παρασκευής! Με το καλό η επόμενη συνάντηση κι εύχομαι να μην αργήσει καθόλου.
 

nickel

Administrator
Staff member
Μπορεί να μην μίλησα πολύ, αλλά πέρασα υπέροχα.
Καλημέρα. Ετοιμαζόμουν να πω «και πού να σ' αφήσουν να σταυρώσεις κουβέντα», αλλά σκέφτηκα ότι τόσοι άνθρωποι με απόψεις καταφέρναμε να τις ρίχνουμε στο τραπέζι με σειρά, με τάξη, χωρίς να γίνεται χάβρα. I like.
 
«και πού να σ' αφήσουν να σταυρώσεις κουβέντα»
Καλέ, καθόλου δεν εννοούσα αυτό.
Εγώ γενικά δεν πολυμιλάω.
Και σας ευχαριστώ πολύ που το δέχεστε αυτό.

Οι συζητήσεις ήταν στ' αλήθεια εξαιρετικές. Προς το τέλος κουτούλαγα πια, αλλά δεν έλεγα να ξεκολλήσω.
 
Top