Διασκεδάστε και μ' αυτό...

nickel

Administrator
Staff member
Σεμνή καταγραφή χωρίς σχόλιο. Να το 'χουμε να τους θυμόμαστε...


 

nickel

Administrator
Staff member
Με πληροφορούν ότι οι προεκλογικές μαντινάδες των ΑΝΕΛ είναι δέκα. Εδώ θα βρείτε τις εννιά και επαέ εκείνην που λείπει
 
Ποιο διαφημιστικό γραφείο έχουν οι Ανέλ; Το θέλω!

Όλες οι προεκλογικές διαφημίσεις όλων των κομμάτων είναι η μία πιο καλτ από την άλλην. Ούτε στο Μπόλιγουντ δεν παράγουν τέτοια αριστουργήματα.



 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ας μην ανακατεύουμε όμως τις επίσημες προεκλογικές διαφημίσεις των κομμάτων με κάποιες από τις παρωδίες τους που κυκλοφορούν, τουλάχιστον όχι χωρίς σχετική αναφορά.
 

SBE

¥
Η κάθε χώρα έχει δικούς της ψυχιατρικούς κανονισμούς, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για όλες. Οπότε εξαρτάται.
Ο περίγυρος δε νομίζω ότι εξαρτάται- αν κάποιος αρχίσει να χάνει τα λογικά του σε τέτοιο βαθμό, κάποιος συγγενής ή φίλος θα βρεθεί να κάνει τις συνεννοήσεις για τη θεραπεία του.
Στην Ελλάδα από την άλλη, τους αφήνουμε να πολιτεύονται.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Η δική μου αίσθηση, απ' την άλλη, είναι ότι τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σ' όλον τον δυτικό κόσμο.
 
Ας μην ανακατεύουμε όμως τις επίσημες προεκλογικές διαφημίσεις των κομμάτων με κάποιες από τις παρωδίες τους που κυκλοφορούν, τουλάχιστον όχι χωρίς σχετική αναφορά.

Εντάξει, έχεις δίκιο, αν και δεν νομίζω να μπερδεύεται κανείς. Εξάλλου οι ίδιες οι διαφημίσεις είναι παρωδίες από μόνες τους, δεν παίζει να μην είναι τρόλια αυτοί που τις εμπνεύστηκαν. Βραβείο μεγαλύτερης τρολιάς δίνω στο σύνθημα "Λέμε την αλήθεια", της ΝΔ.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Νομίζετε ότι μιλάτε Αγγλικά, ε; Κι αυτός μιλάει, κι είναι η μητρική του γλώσσα. Ψάξτε τώρα έναν διερμηνέα για να μάθετε τι είπε.

 

SBE

¥
Πιο πολλή εντύπωση μου κάνει το ότι δεν φοράει παλτό, μπουφάν, πουλόβερ ή τέλος παντων κάτι για να περπατήσει στο χιόνιχωρίς να πάθει κρυοπαγήματα.

Μετά το άκουσα δυο- τρεις φορές και κατάλαβα ότι λεέι ότι κάνει κρύο να πάθεις κρυοπαγήματα στο λεπτό, ότι αναγκαστικά παέι σχολέιο με το κρύο γιατί δε γίνεται αλλιώς κι ότι για να αποφύγει το κρύο τράβηξε τις κάλτσες του μέχρι απάνω.
Τις λεπτομέρειες δεν τις έπιασα.

Τον φαντάζεσαι να δίνει οδηγίες από μεγάφωνο;
Σταθμάρχης, δασώστης από ελικόπτερο, τηλεφωνητής στις πρώτες βοήθειες κλπ
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Πρέπει να είχε Σκανδιναβή ή Γερμανίδα γιαγιά και Γιαπωνέζα παραμάνα.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Πόσων ετών ήταν το 1963 κάποιος που έχει γεννηθεί το 1938; 25, ε; Μπα, σύμφωνα με τη συνέντευξη της κυρίας Κάρμεν Ρουγγέρη που είδαμε στον Σκάι, το 1963, όταν είδε την ταινία "Ένας Ντελικανής", ήταν 14 ετών. Και ερωτεύτηκε τη φωνή που ντουμπλάριζε τον Άλκη Γιαννακά στα τραγούδια. Αργότερα, γνώρισε τον άντρα της, τον Αντρέα Κουλουμπή, διαπίστωσε ότι αυτός ήταν ο τραγουδιστής! Βέβαια, ενός λάθους μύρια έπονται. Αφού βλέπουμε στo IMDb ότι παντρεύτηκε τον άντρα της το 1968, κι αν ήταν, όπως είπε, 14 ετών το 1963, θα πρέπει να παντρεύτηκε στα 19 της. Αλλά η ίδια είπε ότι τον άντρα της τον γνώρισε αρκετά μετά τα 22 της, όταν μπήκε στη Λυρική. Και όντως, σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια, είναι γεννημένη το 1938, άρα ήταν 25 ετών το 1963 και όχι 14, και παντρεύτηκε τον άντρα της στα 30. Γιατί όλες αυτές οι μπαρούφες; Δεν ξέρω, εσείς να μου πείτε.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Νόμιζα ότι οι όροι «γυναίκα» και «ηλικία μου» δεν τέμνονται στο ίδιο ευκλείδειο (ή άλλο) σύμπαν...:twit:
 
Πρόκειται για διαφορετικά πλαίσια αναφοράς, όπως το εξήγησε εξαιρετικά ο Αλβέρτος Αϊνστάιν στην θεωρία της ειδικής σχετικότητας. Ή, αν το θέλετε σε θεωρία του χάους, η ηλικία της γυναίκας και το πέρας του χρόνου γύρω της περιγράφονται από μια μη γραμμική εξίσωση. :)
 
Γιατί όλες αυτές οι μπαρούφες; Δεν ξέρω, εσείς να μου πείτε.
Επειδή κάπως, κάπου, κάποτε, πέρασε στο συλλογικό γυναικείο ασυνείδητο ότι "δεν λέμε την αληθινή ηλικία μας, πάντα προσπαθούμε να δηλώσουμε νεότερες ή στη χειρότερη να κάνουμε την πάπια". Τώρα κατά πόσον αυτό είχε κάποια σχέση με το γεγονός ότι για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά το παρελθόν ήταν δεδομένο ότι η γυναίκα έπρεπε οπωσδήποτε να παντρευτεί και ότι η επιθυμητή γυναίκα για γάμο είναι οπωσδήποτε νέα, δεν ξέρω, ας μας πουν οι κοινωνιολόγοι.

Όταν πάντως το κάνουν μεγάλες σε ηλικία γυναίκες, το βρίσκω πιο θλιβερό παρά όταν το κάνουν νέες. Τι ογδόντα τι ενενήντα, καημένη! Πες καλύτερα εκατό, έτσι όλοι θα σκεφτούν πόσο καλά κρατιέσαι.
 
Top