Βιντεάκια για γέλια και για κλάματα

nickel

Administrator
Staff member
Τελικά πολλοί είναι αυτοί που έχουν ζηλέψει τη δόξα του SARS-CoV-2 και θέλουν να γίνουν βάιραλ...
 

daeman

Administrator
Staff member

Θεωρητικά, θεωρία και πράξη είναι το ίδιο πράγμα. Στην πράξη, όμως, διαφέρουν.

«ΑΝΟΙΓΟΥΝ τα σχολεία και...

Γιαννάκη, γράψε την ημερομηνία στον πίνακα. Γάντια πρώτα, βάλε γάντια. Και πάρε καινούργια κιμωλία – πρόσεχε, πρόσεχε να μην αγγίξεις το κουτί!

Κωστάκηηηη, δεν είπαμε να φτερνίζεσαι στον αγκώνα σου; Ορίστε τώρα, πάλι θ’ αλλάξουμε μάσκες! Άντε, πήγαινε να πλύνεις τα χέρια σου, ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ αυτή τη φορά! Ναι, το ξέρω ότι την άλλη φορά είχε τελειώσει το σαπούνι...

Εντάξει, γράψατε όλοι την ημερομηνία; Τι λες βρε Καιτούλα δεν καταλαβαίνω τίποτα μ’ αυτή τη μάσκα σου, άρθρωνε καλύτερα. Δεν έχεις στυλό; Καλά, πάρε μολύβι… όχι Μαίρη, δεν μπορείς να της δανείσεις το δικό σου, το ξέρεις! Δεν διαβάσαμε τους κανόνες Covid το πρωί;

Αμάν βρε, Γιαννάκη, πάλι σου πέφτει η μάσκα, βάλτην λίγο καλύτερα, να χαρείς!

Εντάξει Κωστάκη, τα έπλυνες τα χέρια σου; Τι εννοείς, έχει ουρά στο μπάνιο, πάντα έχει ουρά με ένα νιπτήρα που έχουμε για 60 μαθητές. Τέλος πάντων, πάρε υδροαλκοολικό τζελ, αλλά μην το γλείψεις αυτή τη φορά!

Πού είμαστε λοιπόν; Α, ναι, στην ημερομηνία… τη γράψαμε όλοι; Ησυχία!!! Δημητράκη, δεν θα το ξαναπώ, η μάσκα δεν είναι σφεντόνα για γόμες, τέλος! Την επόμενη φορά, θα σου την πάρω!

Διάλειμμα; Όχι, όχι, τώρα είναι το διάλειμμα της πέμπτης τάξης, το δικό μας είναι στις 10:25. Λοιπόν, συνεχίζουμε, θα γράφετε την ορθογραφία όπως την υπαγορεύω και θα υπογραμμίζετε με το χάρακα – μην ξεχάσετε να τον απολυμάνετε.

Τι έγινε Σούλα... έσπασε η μύτη από το μολύβι σου; Δεν έχεις ξύστρα; Όχι, εγώ δεν μπορώ να σου δώσω τίποτα, ξέχασες τον έκτο κανόνα Covid;

‘Αντε, μην καθυστερείτε, πόσες φορές θα το πω; Αρχίζουμε την υπαγόρευση. Κωστάκη, ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ! Όχιιιι, μην ξύνεις τη μύτη σου αμέσως μετά! Γρήγορα, το τζελ! Γιαννάκη, ΜΑΣΚΑ! Δημήτρη, η μάσκα, δεν είναι πειρατικό μαντίλι, θα στην πάρ… Τζούλι ΜΑΣΚΑ! Κωστάκη, ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ! Μαιρούλα, ΤΖΕΛ! Καιτούλα, ΑΓΚΩΝΑ! Μαρία, ΤΖΕΛ!

Αχ, κουδούνι, διάλειμμα! Προσοχή, τώρα που θα βγείτε έξω, μην ξεχνάτε τον κανόνα νούμερο 1: ένας-ένας και στο ένα μέτρο…»

Προσαρμογή στα ελληνικά από το https://www.facebook.com/Glossologia/posts/3121205751235118
 
Last edited:

daeman

Administrator
Staff member
...
Ολόφρεσκο, σημερινό.

Σώσε τη γιαγιά (Τα τρία βασικά) - Apicos

 

nickel

Administrator
Staff member
Και αυτό το παλιότερο για τις διάφορες μπαλάφες και μπαλαφάρες που κυκλοφορούν (μια και δεν βρήκα τίποτα για παππούδες)...


 

daeman

Administrator
Staff member
Άργειε νάρθει εκείνη η μέρα,
κι ήταν όλα σιωπηλά,
γιατί τάσκιαζε η φοβέρα
και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

 

nickel

Administrator
Staff member
Δυστυχώς... Η θλίψη του μαντρώματος των ζώων που δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε. Διότι, αν τους αφήσεις, το παίζουν λέμινγκς... (Χτεσινή φωτογραφία)

crowds of Christmas shoppers.jpg
 

nickel

Administrator
Staff member
Είναι αριστουργηματικό το βίντεο που αξιοποιεί το «So Long, Farewell» από το The Sound of Music για να φτιάξει έναν αποχαιρετισμό στον Τραμπ, περίπου όπως του αξίζει. Με εντυπωσιάζει η σωστή μίμηση των φωνών του πρωτότυπου τραγουδιού. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Νεοζηλανδέζα που το δημιούργησε, εδώ βρήκα ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα βιντεάκια της για τον κορονοϊό.

 

SBE

¥
Ομολογουμένως μπορεί κάποιοι να το βρουν βαρετό, αν και αυτός που μου το έστειλε το παρομοίασε με το The Thick Of It (τηλεοπτική σειρά του BBC που διακωμωδούσε το πώς δουλεύουν οι κυβερνητικοί οργανισμοί). To πιο κάτω βίντεο έχει γίνει βάιραλ.
Σε αυτή την ερασιτεχνική εκδοχή (που σε αντίθεση με το TTOI δεν είναι μυθοπλασία) η Επιτροπή Περιβαλλοντικών Υποθέσεων και Πολεοδομίας του Τοπικού Συμβουλίου της κωμόπολης Χάντφορντ, στο Τσεσάιρ της ΒΔ Αγγλίας, (πληθυσμός 6200 κάτοικοι) συνεδριάζει στο Ζουμ. Για να αντιληφθούμε τη σημασία, τα τοπικά/ ενοριακά συμβούλια δεν έχουν σχεδόν καμία δικαιοδοσία και οι αποφάσεις τους είναι για ζητήματα καθαριότητας των δρόμων κλπ
Αποσπάσματα:
"he did not attend a meeting for 6 months...the fact that none were held is irrelevant
and “He is not the clerk of the parish council, whether or not he declares himself to be or not, or makes himself a badge that says ‘I’m the clerk of the parish council."
 

daeman

Administrator
Staff member
We hate online education
We really feel we've lost control
We can't remember math and physics
Wish they leave us all alone
Hey, people, take them back to school
Staying home this long is so unfair and so cruel

We just need to learn in person
Can't be online all day long
We want to meet friends in the classroom
We can't stay home anymore
Hey, people, bring us back to school
All in all we're just another window on Zoom


Created and produced by Ifat Orgad
Lyrics: Ifat Orgad and Guy Horowitz
 

pontios

Well-known member
While we're on a roll (of sorts) ... I remember seeing this over the top, politically incorrect sketch years ago ... not to everyone's taste.
 
Last edited:
Top