Βιντεάκια για γέλια και για κλάματα

nickel

Administrator
Staff member
Είναι το βιντεάκι που πάει με όλα (σε πόσες διαφορετικές περιπτώσεις να έχει χρησιμοποιηθεί άραγε;), αλλά αυτό όχι μόνο είναι πετυχημένο, αλλά περιλαμβάνει και ήχους κοινού! Απολαύστε! (Από το Ράδιο Αρβύλα της περασμένης εβδομάδας)

 
Αυτό το βίντεο που το ξανάδειξαν και χθες και προχθές είναι από τα πιο επιτυχημένα σατιρικά βίντεο του Ράδιο Αρβύλα και από τη μία σε κάνει να γελάς ενώ από την άλλη σου αφήνει και μία πικρή γεύση στο τέλος.
 

nickel

Administrator
Staff member
Αυτό είναι κανονικά μουσικό βιντεάκι, αλλά νομίζω εδώ θα πιάσει τόπο περισσότερο.

 

daeman

Administrator
Staff member
:p Ένα black-and-white επώνυμο, το bluesmobile. :cool:
The most common variant is white roof and four white doors, the second most common is white roof and only the two front doors.
 

daeman

Administrator
Staff member
6 Μαρτίου σήμερα κι αναρωτιέμαι τι θα 'λεγε η ψυχωμένη, αξέχαστη Μελίνα για τον βίο και την πολιτεία μας.

Κυρ Αντώνης - Μελίνα Μερκούρη & Μάνος Χατζιδάκις​

Η Σονάτα του Σεληνόφωτος (Γιάννης Ρίτσος) - Μελίνα Μερκούρη​

«Α, φεύγεις; Καληνύχτα.» χι, δ θρθω. Καληνύχτα. γ θ βγ σ λίγο. Εχαριστ. Γιατί πιτέλους, πρέπει ν βγπ᾿ ατ τ τσακισμένο σπίτι. Πρέπει ν δ λιγάκι πολιτεία, - χι, χι τ φεγγάρι - τν πολιτεία μ τ ροζιασμένα χέρια της, τν πολιτεία το μεροκάματου, τν πολιτεία πορκίζεται στ ψωμ κα στ γροθιά της, τν πολιτεία πολους μας ντέχει στν ράχη της μ τς μικρότητές μας, τς κακίες, τς χτρες μας, μ τς φιλοδοξίες, τν γνοιά μας κα τ γερατειά μας, - ν᾿ κούσω τ μεγάλα βήματα τς πολιτείας, ν μν κούω πι τ βήματά σου μήτε τ βήματα το Θεο, μήτε κα τ δικά μου βήματα. Καληνύχτα.
 
Last edited:

nickel

Administrator
Staff member
Να 'σαι καλά, δόκτορα. Οι συντελεστές πρέπει να έκαναν καινούργιο συκώτι.

 

nickel

Administrator
Staff member
Αυτό εδώ, κι αν το ήξερα, το είχα ξεχάσει. Γαλλικός Εκατομμυριούχος. Η ερώτηση: «Τι γυρίζει γύρω από τη Γη;» Ο παίκτης παίρνει τη βοήθεια του κοινού, που το έχουν φέρει από το χωριό του Αστερίξ (είναι στον καιρό που φοβούνται μην τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι). Ο παίκτης κάνει ανώμαλη προσγείωση (με το κλασικό επιφώνημα του στρατηγού Καμπρόν).

http://www.koreus.com/video/qui-veut-gagner-des-millions-gravite-terre.html
 
Πάλι καλά που δεν είπε κανείς τον Άρη... χωρίς πλάκα τώρα, είναι τραγικό, δεν είναι διόλου αστείο. Κάτι αντίστοιχο: ένα παιδί σε άλλο φόρουμ είπε ότι μια συμμαθήτριά του "δεν πιστεύει στην εξέλιξη", λες και είναι θέμα πίστης αυτό. Τι στην ευχή κάνουν στα σχολεία?

Το βιντεάκι με τις κατσίκες θεϊκό, κατουρήθηκα στο γέλιο.
 
Περίτρανη απόδειξη ότι η ελληνική είναι η μητέρα όλων των γλωσσών.


Η μνήμη μου πάσχει, έχω την εντύπωση ότι το έχω ξαναποστάρει, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Αν είναι διπλοποστ ας το σβήσουν οι διαχειριστές και ας με ενημερώσουν.
 

LostVerse

Member
Υπάρχει μια έκφραση στα αγγλικά για τις ΠΟΛΥ μεγάλες αποτυχίες, που λέει "it's so bad, that it's good". Δείτε τι σημαίνει η φράση: :D


Σχετικά:
 

nickel

Administrator
Staff member
Η ταινία είναι η Πτώση (Downfall), ο ηθοποιός είναι ο Μπρούνο Γκαντς και η σκηνή είναι χιλιοειδωμένη καθώς πρέπει να είναι μερικές εκατοντάδες οι παρωδίες της (There have been parodies everywhere from Poland to Malaysia). Το βιντεάκι ανήκει πια στα διαδικτυακά μιμίδια. Μόνο οι γνώστες της γερμανικής δεν διασκεδάζουν! (Αυτοί παρακολουθούν τα γιαπωνέζικα, σαν το κρασάκι του Τσου.)

Και τι νομίζει ο ίδιος ο Χίτλερ για το μιμίδιο;


Σχετικό άρθρο στο BBC, αλλά και:
http://www.nytimes.com/2010/02/25/technology/personaltech/25basics.html?scp=1&sq=Downfall&st=cse
http://en.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler_in_popular_culture#Hitler_as_Internet_Meme
 

daeman

Administrator
Staff member
Το τραγούδι είναι γνωστό γλυκανάλατο των Έιτιζ, αλλά το literal video version το ανακάλυψα σήμερα και γέλασα. Ελπίζω να γελάσετε κι εσείς. :)

Total Eclipse of the Heart: Literal Video Version


Περισσότερα, από παγωμένα έως χλιαρά και μερικά έξυπνα, εδώ: http://www.youtube.com/results?search_query="Literal+Video+Version"&aq=f
 
Last edited:

SBE

¥
Αυτό δεν είναι για γέλια ή για κλάματα (όπως το βλέπει κανείς, βέβαια), αλλά το βάζω εδώ για ενημέρωση.

 
Top