This funny thing landed in my email

crystal

Moderator
Lol.
Βέβαια τα τελευταία χρόνια δεν ισχύει τίποτε απ' όλα αυτά, γιατί ο Ότο Ρεχάγκελ με μια σειρά πετυχημένων επιλογών (Νικοπολίδης, Ζαγοράκης, Σαμαράς, Τζόρβας), έχει φέρει την πολυπόθητη ομόνοια στα Ελληνικά νοικοκυριά!

(Ειδικά τους τερματοφύλακες, από κάστινγκ τους περνάει; Κάνει η κάμερα κοντινό στα τέρματα και φωτίζεται η οθόνη!)
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
(Ειδικά τους τερματοφύλακες, από κάστινγκ τους περνάει; Κάνει η κάμερα κοντινό στα τέρματα και φωτίζεται η οθόνη!)
Μα ναι, κι εγώ αυτό σκεφτόμουν χτες :D
 

daeman

Administrator
Staff member
:eek::rolleyes:;):D:p
Κυρίες μου, με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφω για σας, λυπάμαι αλλά παραβαίνετε βασικούς κανόνες συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.
Ποιους κανόνες; Ορίστε:

Κυρίες μου, (παντρεμένες & ανύπαντρες!)
Το παρακάτω προτείνω να τυπωθεί και να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο του σπιτιού σας, π.χ. με μαγνητάκι στην πόρτα του ψυγείου, δίπλα από το άλλο με τα κοινόχρηστα.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

#1 - Από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου οφείλεις να διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες ώστε να ξέρεις τι συμβαίνει στο Μουντιάλ και να μπορείς να παίρνεις μέρος σε συζητήσεις. Αν δεν το κάνεις, θα σε κοιτάνε με μισό μάτι ή απλά θα σε αγνοούν. ΜΗΝ παραπονεθείς αν δεν σου δίνει κανείς σημασία.

#2 - Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ η τηλεόραση είναι δική μου, δική μου, δική μου. Ανά πάσα στιγμή. Χωρίς εξαιρέσεις.

#3 - Δεν με πειράζει αν πρέπει να περάσεις μπροστά από την τηλεόραση κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού εφόσον συρθείς στο πάτωμα και δεν μου αποσπάσεις την προσοχή. Αν αποφασίσεις να σταθείς γυμνή μπροστά μου, βεβαιώσου ότι δεν θα πουντιάσεις γιατί δεν θα έχω χρόνο να σε πάω στο γιατρό ή να σε νταντεύω.

#4 - Όταν έχει αγώνα θα είμαι τυφλός, κουφός και μουγκός - εκτός αν χρειαστώ κι άλλη μπύρα ή κανένα σάντουιτς. Δεν θα 'σαι στα καλά σου αν περιμένεις να ακούσω αυτά που έχεις να πεις, να ανοίγω την πόρτα, να απαντάω στο τηλέφωνο ή να σηκώσω το μωρό που μόλις έπεσε από τον δεύτερο όροφο... ξέχνα το.

#5 - Όταν θα πηγαίνεις για ψώνια, να κανονίζεις ώστε να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον 2 εξάδες μπύρα στο ψυγείο όπως επίσης και πολλά σνακ. Α, και μην κάνεις γκριμάτσες όταν έρχονται οι φίλοι μου για να δούμε κάποιο ματς. Σε αντάλλαγμα θα σου επιτραπεί η χρήση της τηλεόρασης μεταξύ 12-6 το ξημέρωμα, εκτός και αν έχει επανάληψη κάποιου καλού ματς.

#6 - Please, please, PLEASE, αν είμαι εκνευρισμένος γιατί η ομάδα μου χάνει, ΜΗΝ μου λες ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι ή ότι είσαι σίγουρη πως θα κερδίσουν την επόμενη φορά. Αν το κάνεις, θα θυμώσω κι άλλο και θα σε αγαπάω λιγότερο. Δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις περισσότερα για το ποδόσφαιρο από μένα και τέτοιου είδους εμψυχώσεις θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή διαζύγιο!

#7 - Είσαι καλοδεχούμενη να κάτσεις μαζί μου για να δούμε -έναν- αγώνα και μπορείς να μου μιλήσεις στο ημίχρονο, μόνο όταν θα 'χει διαφημίσεις και μόνο αν το σκορ με ευχαριστεί. Ξαναλέω, ΕΝΑΝ αγώνα, οπότε μη σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις το Μουντιάλ σαν μια φτηνή δικαιολογία για να περνάμε όλη τη μέρα μαζί!

#8 - Αν νομίζεις ότι θα κάνουμε έρωτα αυτόν τον μήνα... είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μοναδική περίπτωση ένα στα πεταχτά, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, φυσικά.

#9 - Τα replay των γκολ είναι πολύ σημαντικά. Δεν με νοιάζει αν τα έχω δει ή όχι ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

#10 - Πες στους φίλους σου να μην κανονίσουν οποιουδήποτε είδους συγκεντρώσεις που απαιτούν την παρουσία μου γιατί:
1ον: Δεν θα πάω
2ον: Δεν θα πάω, και
3ον: Δεν θα πάω.

#11 - Οι εκπομπές μετά τους αγώνες που δείχνουν τα καλύτερα στιγμιότυπα είναι εξίσου σημαντικές με τους αγώνες. Μην σου περάσει από το μυαλό να πεις "Μα... τα έχεις ξαναδεί αυτά, βάλε να δούμε dancing with the stars"... Μαμούνια. Ξέχασες κι όλας τον κανόνα #2;

#12 - Απαγορεύονται διά ροπάλου εκδηλώσεις θαυμασμού όπως: "Αχ, τι γλυκούλης που είναι αυτός ο Messi" όταν θα πανηγυρίζει το 5ο γκολ της Αργεντινής στον αγώνα με την Ελλάδα.

#13 - Τέλος, εκφράσεις του στυλ "Ευτυχώς το Μουντιάλ είναι μόνο κάθε 4 χρόνια" κράτα τες για τον εαυτό σου, γιατί πριν το καταλάβεις θα 'χουν αρχίσει τα προκριματικά του Champions League.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία σας!

Με εκτίμηση,
Οι άντρες του κόσμου
 

crystal

Moderator
Ξαναλέω, ΕΝΑΝ αγώνα, οπότε μη σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις το Μουντιάλ σαν μια φτηνή δικαιολογία για να περνάμε όλη τη μέρα μαζί!

Πολύ μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους οι άντρες του κόσμου. :D
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Ναι, παιδί μου, σου λέω! Εγώ αυτούς τους αγώνες τους βλέπω με τις φίλες μου. Κατ' αρχάς, μπορούμε στα διαλείμματα να συζητάμε για μανικιούρ, κραγιόν, μαλλιά κτλ με την ησυχία μας, δεύτερον, μπορούμε να εκφράζουμε ελεύθερα όλες τις ηλίθιες απορίες μας χωρίς να μας κοροϊδεύει ΚΑΝΕΙΣ (τύπου: γιατί πήγε αυτός στη γωνία να σουτάρει;) και τρίτον, μπορούμε να σχολιάζουμε ελεύθερα για το πόσο ωραίο γκομενάκι ωραία παρουσία είναι ο τερματοφύλακας της εθνικής. Αμαπιά!
 

daeman

Administrator
Staff member
Πολύ μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους οι άντρες του κόσμου. :D

Προφανώς, αλλά είναι καλή ευκαιρία να αναφέρω μια ρήση που μ' αρέσει:
Η υπερβολή είναι η μαία της κατανόησης...:D

Βλέπω ότι η Παλάβρα το 'πιασε το νόημα.;)
 

daeman

Administrator
Staff member
Καλημέρα.

Δεν ήρθε με ηλεταχυδρομείο, αλλά εμφανίστηκε αναπάντεχα στην οθόνη μου και μ' έκανε να βάλω τα γέλια, παρότι το είχα ξαναδεί. :D

 

Chr_09gre

New member
Μερικές "δυνατές" φωτογραφίες που έλαβα πρόσφατα. Βαθιά ανάσα και...
http://www.greecetravel.com/photos/sixties/signs/PhotoAlbum1/signs020_jpg_view.htm
http://www.greecetravel.com/photos/sixties/signs/PhotoAlbum1/signs008_jpg_view.htm
http://www.greecetravel.com/photos/sixties/signs/PhotoAlbum1/signs033_jpg_view.htm
http://www.greecetravel.com/photos/sixties/signs/PhotoAlbum1/signs009_jpg_view.htm

Φαντάζομαι και τη σκηνή: "Να τους βράσω εγώ τους δραγουμάνους! Θ' ανοίξει ο γιόκας μου τον Ντίβρη και θα τα βρει όλα!" :D
 

nickel

Administrator
Staff member
Exquisite. Μου άρεσε το (αλλοτινής εποχής) «το κατάστημα υπόκειται εις αγορανομικό έλεγχον ως προς τας τιμάς» (αν το κρέας έχει αρχίσει να βρομάει, ποιος χ~; — εκτός από τις μύγες επάνω του).

Στο άλλο, «the traditional hospitality of his educated inhabitants» δεν σημαίνει ότι inhabitant είναι και ο μεταφράσας.

Και η ταμπέλα στην αμερικάνικη σχολή, είναι για να ξεκινάνε τα παιδιά σωστά την ημέρα τους.

Όλα αυτά είναι «sixties», όπως λέει. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό ήταν το επίπεδο των αγγλικών σε ταμπέλες, μενού, οδηγούς, μπροσούρες κ.τ.ό. Ο τουρισμός ήταν τότε στα σπάργανα και η αγγλομάθεια ομοίως.
 

nickel

Administrator
Staff member
Ωραία είναι αυτά και όλα πατάνε σε κάποια αλήθεια για να βγάλουν γέλιο με την υπερβολή, αλλά υπάρχει και ένα που είναι απολύτως ακριβές, αυτό...



...μόνο που εμείς καλό θα είναι να λέμε ότι τις βλέπουμε και τις προσέχουμε τις διαφημίσεις και βγαίνουμε μετά και καταναλώνουμε, γιατί αν δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αδιαφορούμε για τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο και έχουμε μάθει να μην τις βλέπουμε, θα γίνουν όλα κλειστά και συνδρομητικά σαν τους Τάιμς και κλάφ' τα Χαράλαμπε.
 

daeman

Administrator
Staff member
Σωστός ο Δρ7χ κι έχει πολλά αυτή η πηγή.
Εμένα μου τα 'στειλαν σε ηλεμήνυμα και δεν είναι πρέπον να αποκαλύψω την πηγή, μη βρεθώ σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, και δεν σκέφτηκα να ψάξω...:eek:
 

Earion

Moderator
Staff member
Εγκαίνια σε οίκο ανοχής

Ανάμεσα στις προσγειώσεις του σημερινού πρωινού ήταν κι αυτό. Δίστασα να αποφασίσω πού θα ήταν η ενδεδειγμένη θέση του: σε κάποιο από τα πολιτικά νήματα, δεδομένου του εκρηκτικού πολιτικού του μηνύματος (βλ. στο τέλος), ή στο νήμα που διαλαλεί την είσοδο στον κοινωνικό-πολιτικό στίβο του νέου στρώματος της εργατικής τάξης;

Εγκαίνια σε οίκο ανοχής

Όπως φαίνεται η κρίση δεν άφησε τίποτα όρθιο εκτός από το σεξ. Στη Λάρισα επενδύθηκαν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία υπερπολυτελούς οίκου ανοχής, που έχει μέχρι και οπτικές ίνες. Από τα εγκαίνια δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η Τζούλια Αλεξανδράτου.



Το σεξ ανέκαθεν πούλαγε και εξακολουθεί να πουλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Μπροστάρισσα κατά της κρίσης που πλήττει την αγορά η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία χθες τίμησε με την παρουσία της τα εγκαίνια οίκου ανοχής στον οικισμό Τερψιθέας στη Λάρισα.

Η ξανθιά περσόνα έκοψε με τα χεράκια της τη ροζ κορδέλα εγκαινιάζοντας τον υπερπολυτελή οίκο με τις τρεις μεγάλες ανεξάρτητες κατοικίες.



Στον νέο οίκο ανοχής τις υπηρεσίες τους θα παρέχουν εννέα καλλονές που θα εργάζονται σε βάρδιες. Ο οίκος άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους από τη πολυτέλεια και τη χλιδή του με ντεκόρ άκρως διαστημικό αφού έχει μέχρι και οπτικές ίνες, ενώ τα περσικά χαλιά και οι πίνακες δίνουν άλλο αέρα στο χώρο.



Μάλιστα, είναι ο δεύτερος οίκος μέσα σε τρία χρόνια στη περιοχή κάτι που δείχνει πως τον κλάδο δεν τον αγγίζει καμία κρίση. Σημειώνεται ότι η εν λόγω επένδυση αγγίζει τα 4 εκατομμύρια!!!

Καλά μας τα έλεγε ο Γιωργάκης ...«λεφτά υπάρχουν!!!» της πουτάνας γίνεται...
 

nickel

Administrator
Staff member
Μέχρι και η περαίωση μπορεί να πάρει νέα σημασία... Για την τρόικα δεν το συζητώ καν.
 

daeman

Administrator
Staff member
Φρέσκα κ'λούρια! Ζεστά! Απογεματινή φουρνιά!
Ντισκλέιμερ: δεν πειράζω ποτέ παραθέματα, μα σ' αυτό έβαλα καναδυό αποσιωπητικά...

Σε όσους δεν ξεκολλάνε το διάφανο αυτοκολλητάκι απ' την οθόνη καινούργιου κινητού: Αν ο κατασκευαστής δεν ήθελε να το βγάλεις, το αυτοκόλλητο δε θα είχε αυτή την ακρούλα που εξέχει λίγο! Στην ίδια κατηγορία ανήκουν αυτοί που δεν βγάζουν τελείως το χρυσόχαρτο απ' το βούτυρο. Δεν είναι δεύτερο προστατευτικό καπάκι! Είναι μια αηδία που όσο την κρατάς, τόσο πασαλείφεται με βούτυρο και μου κόβει την όρεξη!

Σε όσους έχουν hands-free και μιλάνε κρατώντας το κινητό στο ύψος του στήθους με το ένα χέρι και το μικρόφωνο του hands free κοντά στο στόμα με το άλλο χέρι: Για να καταλάβω... μέχρι χθες χρησιμοποιούσες ένα μόνο χέρι για να μιλάς στο κινητό. Οπότε παίρνεις hands free, για να μη χρησιμοποιείς κανένα. Και τελικά καταλήγεις να χρησιμοποιείς και τα δύο. ΟΚ. Λογικό.

Σ' αυτούς που το τηλεκοντρόλ, το λένε «κομπιούτερ»: Το κομπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ή το κομπιουτεράκι τσέπης ή αυτό που έχουνε στη ΝΑΣΑ και πιάνει 3 δωμάτια. Αν αλλάζεις κανάλι με ένα απ' τα παραπάνω, πες μου κι εμένα πώς το κάνεις...

Σε όσους τρώνε κους κους. Κοίτα. Καταλαβαίνω ότι σ' αρέσει η λέξη κους κους. Και ξέρω ότι αν μπορούσες, θα αποκαλούσες κους κους ΟΛΑ τα φαγητά. Άκου τι γίνεται όμως. Πρώτον: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ! Οι κόκκοι του είναι πολύ χοντροί για να τους καταπιείς και πολύ ψιλοί για να τους μασήσεις. Και δεύτερον: Δε λέγεται κους κους. Λέγεται ΠΛΗΓΟΥΡΙ! Ξενέρωσες;

Σε όσους έχουν στο αμάξι μούφα ηχοσύστημα και παρόλα αυτά το παίζουν στη διαπασών: Τα μαμίσια ηχεία που έχεις φτιαχτήκαν για να παίζουν Μελωδία FM, όχι σαϊκεντέλικ! Από μια ένταση και πάνω ψαλιδίζουν τον ήχο, οπότε ούτε εσύ ακούς τίποτα, ούτε εμείς. Δε σπας αυτιά, σπας αρχ....! Χαμήλωσέ το.

Σ' αυτούς που αντί για «καρτούν» ή «παιδικά» λένε «Μίκι Μάους»: Όποιον ξανακούσω να λέει «ο μικρός βλέπει Μίκι Μάους» ή «Σάββατο πρωί το Σταρ βάζει Μίκυ Μάους» και είναι κάτω των 70, οπότε ΞΕΡΕΙ ότι βγήκαν κι άλλα καρτούν μετά το Μίκι Μάους, θα τον καρφώσω στο μήλο του Αδάμ με μπετόβεργα!

Στους παπάρες, που τους ζητάς να σε βγάλουν μια φωτογραφία και σε κοιτάνε σα να τους ζήτησες να εξουδετερώσουν βόμβα: «Ποιο πατάαααωωωωωωωωω;». Πατάς το κουμπί που δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ θέση από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία! ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ! Άχρηστε! Να αγοράζεις κινητό με 3 κάμερες πάνω ξέρεις όμως. Μπούρτζο-μαλάκα-στρουγκανόβλαχε!

Στους κωλο-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάβαζαν συνέχεια: Κλασικά, συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάβαζα, αλλά έβγαινα κι έξω..». Ναι, έβγαινες. Έβγαινες απ' το δωμάτιο να δώσεις στη μάνα σου τον κουβά με τα σκατά για να στον αδειάσει.

Σε όσους ψάχνουν τα κανάλια ένα-ένα και χρησιμοποιούν τα κουμπιά με τα νούμερα αντί για το πάνω-κάτω: Κλασική μάνα μου: 1, 12, 2, 23, 3, 34, 4. Οπότε κάθομαι εγώ δίπλα και βλέπω: ΕΤ1, Extra 3, ET2, Τηλεφώς, Mega, Blue Sky, ΑΝΤ1, TV Magic.

Σ' αυτούς που κόβουν το βούτυρο κάθετα και δεν το ξύνουν παράλληλα στην επιφάνεια: Δεν είναι παγωτό. Είναι βούτυρο! Κι εσύ είσαι σιχαμένος.

Στους τύπους που κάνουν μηνύσεις για ψυχική οδύνη: Ξαφνικά γεμίσαμε από «Αλέξης Κούγιας» wannabes! Δεν γουστάρεις κάτι που σου συνέβη και δεν έχεις να προσάψεις τίποτα σε κανέναν; Τσουπ! Ψυχική οδύνη! Επειδή οι γονείς σου ήταν κλασικοί Έλληνες μαλάκες και σου έκαναν όλα τα χατίρια, δε σημαίνει θα κάνουμε το ίδιο κι εμείς! Είσαι ενήλικας. Φτύσε επιτέλους το μαστάρι της μάνας σου και μάθε να δέχεσαι καμιά προσβολή που και που... Κατά 99% την αξίζεις.

Σε όσους σηκώνουν το γιακά του Λακόστ: Ο μόνος που το 'κανε πριν γίνει μόδα ήταν ο Κόμης Δράκουλας και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε αυτή η ιστορία.

Στους φανατικούς αντικαπνιστές: Ναι, βρωμάει, όλοι το ξέρουμε. Αν πιστεύεις όμως ότι θα πεθάνεις από «παθητική» έκθεση σε καπνό, κοίτα λίγο καλύτερα τον κόσμο που ζεις και βγάλε το σκασμό! Πλέον υπάρχουν και μαλάκες που κάνουν ότι βήχουν δίπλα σε καπνιστές στην πλατεία Ομονοίας! ΟΚ! Μισό λεπτό να το σβήσω μέσα σ' αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο μου την ευαίσθητη φυσική ισορροπία του κέντρου της Αθήνας.

Σε όσους δεν πετάνε τίποτα. Ποτέ. Όταν συγυρίζεις το γραφείο σου και δεν πετάς σαβούρα, κι απλά της αλλάζεις θέση, είσαι ψυχωτικός! Υπάρχουν πράγματα που αντικειμενικά είναι άχρηστα. Ο τσαλακωμένος έλεγχος της 2ας δημοτικού που στοιχειώνει τα συρτάρια σου εδώ και 28 χρόνια ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον!

Στα ζευγάρια που στέλνουν ευχετήριες κάρτες με φωτογραφίες των παιδιών τους: Φωτογραφίες που ποτέ δε ζήτησα και ποτέ δεν κρατάω. Και από πίσω γράφουν και πληροφορίες: «Η Νεκταρία έκλεισε τα 8 φέτος». Στον π..... μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες! Δε με νοιάζει πόσο είναι η Νεκταρία! Βυζιά έβγαλε; Όταν μου στείλεις τα βυζιά της Νεκταρίας, θα 'χω καλά Χριστούγεννα ΚΑΙ καλή χρονιά!

Στους δισεκατομμυριούχους που γυρνάνε τον κόσμο με αερόστατα: Τι σκατά; 1850 έχουμε; Πάρε το αεροπλάνο όπως όλος ο κόσμος, μαλάκα αλαζόνα! Κανείς δε νοιάζεται για έναν πλούσιο κατακαργιόλη που βαριέται τη ζωή του! Ελπίζω στο επόμενο ταξίδι να σου χτυπήσει το αερόστατο κεραυνός! Και να γυρνάει στον αέρα σα σκασμένο μπαλόνι κάνοντας «ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!». Να ένα διαφημιστικό stunt που θα κάτσω να δω!

Στις γκόμενες που βάζουν σκούρο lip-liner: Μακράν η χειρότερη μαλακία που έχει βγάλει ο κόσμος της μόδας. Κοπελιά, μπορεί να το θεωρείς σέξι, αλλά κάνει τα χείλη σου να μοιάζουν με κωλοτρυπίδα!

:D:D:D
 
Top