L lil New member Feb 20, 2013 #1 Έχω βαρεθεί να χρησιμοποιώ τη λέξη promote σε ό, τι αφορά τη γλώσσα (προώθηση). Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε εκτός από reinforce;
Έχω βαρεθεί να χρησιμοποιώ τη λέξη promote σε ό, τι αφορά τη γλώσσα (προώθηση). Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε εκτός από reinforce;
Themis† ¥ Feb 21, 2013 #2 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "σε ό,τι αφορά τη γλώσσα". Δυό κοινές εναλλακτικές λύσεις - κατά περίπτωση βέβαια - είναι το ταπεινό encourage και κυρίως το μοδάτο enhance.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "σε ό,τι αφορά τη γλώσσα". Δυό κοινές εναλλακτικές λύσεις - κατά περίπτωση βέβαια - είναι το ταπεινό encourage και κυρίως το μοδάτο enhance.
cougr ¥ Feb 21, 2013 #3 Επίσης, ανάλογα με το συγκείμενο: to champion, to advance, to stimulate/encourage interest in, to advertise, to popularize, to espouse, to show-case.
Επίσης, ανάλογα με το συγκείμενο: to champion, to advance, to stimulate/encourage interest in, to advertise, to popularize, to espouse, to show-case.