Σύμφωνα με τη Wikipedia:
Στο teleterm προτείνεται ο αδόκιμος αλλά ενδιαφέρων πρωτολογισμός ολοκειμενική αναζήτηση.
Μόλις χρησιμοποίησα κάπου τη δική μου απόδοση αναζήτηση στο σύνολο των κειμένων, αλλά μπορείτε να πείτε και αναζήτηση σε όλα τα κείμενα. Είναι λίγο πιο φλύαρα, αλλά, αν χρειάζεται να το πείτε αρκετές φορές, μπορείτε να αρχίσετε με αυτή την πιο «καθημερινή» περιγραφή και να περάσετε μετά στην ολοκειμενική αναζήτηση.
In text retrieval, full text search refers to a technique for searching a computer-stored document or database. In a full text search, the search engine examines all of the words in every stored document as it tries to match search words supplied by the user.
Η Microsoft λέει να το μεταφράζουμε: αναζήτησης πλήρους κειμένου, που με πάνω από 100 αξιόπιστα παραδείγματα χρήσης θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει καθιερωθεί — όσο κι αν δεν μου κάθεται καλά ο όρος «πλήρες κείμενο».Στο teleterm προτείνεται ο αδόκιμος αλλά ενδιαφέρων πρωτολογισμός ολοκειμενική αναζήτηση.
Μόλις χρησιμοποίησα κάπου τη δική μου απόδοση αναζήτηση στο σύνολο των κειμένων, αλλά μπορείτε να πείτε και αναζήτηση σε όλα τα κείμενα. Είναι λίγο πιο φλύαρα, αλλά, αν χρειάζεται να το πείτε αρκετές φορές, μπορείτε να αρχίσετε με αυτή την πιο «καθημερινή» περιγραφή και να περάσετε μετά στην ολοκειμενική αναζήτηση.