cougr ¥ Nov 9, 2023 #741 Σαφώς άστοχες οι χριστουγεννιάτικες σακούλες για το ζαμπόν των πολυκαταστημάτων K-Mart εδώ στα μέρη μας.
Σαφώς άστοχες οι χριστουγεννιάτικες σακούλες για το ζαμπόν των πολυκαταστημάτων K-Mart εδώ στα μέρη μας.
Duke_of_Waltham ¥ Nov 9, 2023 #742 Θέλει γρήγορα αντανακλαστικά σε κάτι τέτοια… (Προσωπικά δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό η ομοιότητα όταν είδα τη φωτογραφία.) Θυμήθηκα πάντως τις σαχλαμάρες που ακούγονταν την προηγούμενη δεκαετία για το «Ισλαμικό Κράτος». (Μια χιουμοριστική άποψη.)
Θέλει γρήγορα αντανακλαστικά σε κάτι τέτοια… (Προσωπικά δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό η ομοιότητα όταν είδα τη φωτογραφία.) Θυμήθηκα πάντως τις σαχλαμάρες που ακούγονταν την προηγούμενη δεκαετία για το «Ισλαμικό Κράτος». (Μια χιουμοριστική άποψη.)
nickel Administrator Staff member Jan 10, 2025 #746 cougr said: Όταν ο ζαχαροπλάστης τα κάνει μαντάρα. View attachment 7967 Click to expand... Μπα. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι πρόκειται για κέικ που του περίσσεψε το 2002.
cougr said: Όταν ο ζαχαροπλάστης τα κάνει μαντάρα. View attachment 7967 Click to expand... Μπα. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι πρόκειται για κέικ που του περίσσεψε το 2002.
cougr ¥ Feb 14, 2025 #747 Η πιο εξευτελιστική πινακίδα του κόσμου, βρίσκεται στις Θερμοπύλες Η πιο εξευτελιστική πινακίδα του κόσμου, βρίσκεται στις Θερμοπύλες Τι συμβαίνει όταν το κείμενο της πινακίδας μεταφράζεται στα αγγλικά; www.womantoc.gr
Η πιο εξευτελιστική πινακίδα του κόσμου, βρίσκεται στις Θερμοπύλες Η πιο εξευτελιστική πινακίδα του κόσμου, βρίσκεται στις Θερμοπύλες Τι συμβαίνει όταν το κείμενο της πινακίδας μεταφράζεται στα αγγλικά; www.womantoc.gr