Τα ημαρτημένα των αστυνομικών σειρών

daeman

Administrator
Staff member
[...]Παρεμπιπτόντως, για τους οπαδούς του Χάους (House), δε φαίνεται σε κανέναν περίεργο ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι από τις πιο ανίκανες στην ιστορία των ιατρικών σήριαλ, αφού κάθε βδομάδα αδυνατούν να βρουν τι έχει ο ασθενής με τη μία, άντε με τη δεύτερη; Και κάθε βδομάδα θα του δώσουν τουλάχιστον μία φορά κάποιο φάρμακο που θα τον πεθάνει στο δευτερόλεπτο, ευτυχώς δηλαδή που τα αντίδοτα λειτουργούν στο τσακ. Κι ούτε ένας συγγενής δεν έχει πει ποτέ είσαστε άσχετοι, πάμε σε άλλο νοσοκομείο. ...

I think that sick people in Ankh-Morpork generally go to a vet. It's generally a better bet. There's more pressure on a vet to get it right. People say "it was god's will" when granny dies, but they get angry when they lose a cow.

~ Terry Pratchett - alt.fan.pratchett
 

SBE

¥
Δαεμανε, μπορεί οι τηλεοπτικοί γκοθ να μην είναι σαν τους πραγματικούς, αλλά το νήμα έιναι τηλεοπτικό.
 

meidei

New member
Δείτε και τα Life on Mars και Ashes to Ashes (BBC) για το πώς αντιδρά ένας αστυνομικός από τα 2000s, όταν βρεθεί στα 70s και 80s αντίστοιχα.
 
4. Τι υπολογιστής, τι μαγικό ραβδί... βρήκες μια παλιά φωτογραφία σε εφημερίδα που είναι φθαρμένη, μακρινή και θολή; Ο υπολογιστής θα σ' την φτιάξει στο λεπτό. Πατάς ένα κουμπί και η φωτογραφία γίνεται έγχρωμη, ξεθολώνει, οι λεπτομέρειες γίνονται ευδιάκριτες και μπορείς να τη μεγαλώσεις κατά το δοκούν, για να δεις τα μικρά γράμματα της εφημερίδας, που είναι πεταμένη σε έναν δρόμο, στο βάθος της φωτογραφίας.

 
Top