Πάντως μου φάνηκε χρήσιμη η υστερία του, αφού εργαζόμουν παράλληλα και δεν κοιτούσα συνεχώς την οθόνη.
Χωρίς τα ούρλα (που λένε οι Κερκυραίοι...) θα έχανα τις καλές φάσεις.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Καλά, θα ξεσπάσουμε πάνω στη Νιγηρία. Την Αργεντινή τη λυπάμαι από τώρα.
Και ένα στα δύο καλά είναι...

Μα να φωνάζω σε γκολ που έβαλε ο Σαλ-πι-γγί-δης;;; Ξανά;;; Του Τόρο τα ξέρουμε τουλάχιστον... Νάβαζε και τον μικρό ένα τέταρτο νωρίτερα...
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι οι εγχώριοι χούλιγκαν θα βρουν νέο παιχνίδι για να μας σπάνε τα νεύρα, αλλά από το διπλανό γυμνάσιο ακούω βουβουζέλες.
 
Κρύο αστείο: Ο
Σαλ-πι-γγί-δης
μήπως θα λεγόταν Βου-Βου-ζέ-λης στα νοτιοαφρικανικά; Και στα Νιγηριανά Βελ-ζε-βού-λης;
:D
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Δηλαδή υπάρχει Έλληνας φίλαθλος στην κερκίδα που, ως αντίστοιχο του «Get in there!», θα έλεγε «Άντε, κουνήσου!» και όχι «πάρ' τον #@!#$@ σου, ρε @#$#$!»; Ή για το «There was no way was that a red card» να πει «Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό για κόκκινη κάρτα» και όχι «πού το είδες το φάουλ, ρε #@#@!$%!!», «του έριξε κάρτα ο @#$!#$!#$, που να του !@#$!@$#$ το #$!@#%(&%$@%$!»;:D
 
Αν μπορούσε τώρα ο εκφωνητής της ΝΕΤ να μην τσιρίζει έτσι υστερικά όταν μια φάση πάει για γκολ, αλλά τελικά δεν μπαίνει...

Μιας και θα τον λουστούμε και απόψε τον Παυλάκη, να ενημερώσω όσους δεν τον ξέρουν ότι το παρατσούκλι του στην πιάτσα είναι "πουρουπουπού" (λόγω της εκνευριστικής φωνής, βέβαια).
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Η πλάκα ήταν με τη γερμανική μετάδοση:

α) Με τον εκφωνητή, που δεν κατάλαβε ότι οι τρεις αμυντικοί μέσοι άλλαξαν λόγω τραυματισμών και απορούσαν «Μα τι κάνει ο Ρεχάγκελ; Δεν θα βάλει κυνηγούς;» Η Ελλάδα χρειάζεται δύο γκολ (όσο κέρδιζε η Κορέα...)
β) Με τον ίδιο να καταλήγει στο τέλος του παιχνιδιού πώς «μπα, μάλλον η Ελλάδα έχει συνηθίσει τόσα χρόνια να παίζει παθητική άμυνα με τον Ρεχ που όταν χρειαστεί να αλλάξει μενταλιτέ απλώς δεν ξέρει πώς».
Πτωχός... Δεν κατάλαβε ότι ο στόχος ήταν απλώς να μην ξαναφάμε τεσσάρα κι αν μας καθόταν η ισοπαλία, θεοί του Ολύμπου πάλι...
γ) Με τον ρεπόρτερ που ρώταγε μετά το ματς τον Ρεχ τι θα κανει κι εκείνος απαντούσε ότι αυτό είναι προσωπικό του θέμα... Ό,τι πεις, Ότο.
δ) Με τον Καν να λέει ότι φυσικά η διαφορά δυναμικότητας είναι απλώς πολύ μεγάλη και η Ελλάδα δεν έχει τύχη και να δείχνει στο ημίχρονο γραφήματα με τον Παπαστόπουλο να κυνηγάει τον Μέσι και στο τέλος γραφήματα όπου η Ελλάδα λέγε με Σαμαρά φεύγει στην αντεπίθεση, αλλά οι έξι αμυντικοί κάθονται καρφωμένοι στην πρώτη γραμμή άμυνας και κοιτάνε από μακριά.

Και όχι τίποτε, αλλά παρά τρίχα νάμπαινε το φαλτσάκι του Σαμαρά και θα αποτρελαινόμασταν...
 
Σοφότατα μίλησες Δρα! Αυτό μπορούσαμε, αυτό κυνηγήσαμε. Και βέβαια, λίγο χτύπημα του κεφαλιού στον τοίχο δεν βλάπτει, γιατί την πρόκριση την πετάξαμε στην κωμική παράσταση που δώσαμε κατά των Κορεατών, αυτών καλέ που τους είχαμε κερδίσει από το αποδυτήρια.
 
Σοφότατα μίλησες Δρα! Αυτό μπορούσαμε, αυτό κυνηγήσαμε. Και βέβαια, λίγο χτύπημα του κεφαλιού στον τοίχο δεν βλάπτει, γιατί την πρόκριση την πετάξαμε στην κωμική παράσταση που δώσαμε κατά των Κορεατών, αυτών καλέ που τους είχαμε κερδίσει από το αποδυτήρια.

Ακριβώς. Η μισή μπάλα που παίχτηκε π.χ. στη ρεβάνς με την Ουκρανία να παιζόταν με την Κορέα, είχαμε καθαρίσει τρία βαθμουλάκια έτσι για πλάκα.
 

nickel

Administrator
Staff member
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν! Ο Χίτσκοκ σκηνοθέτησε τις σημερινές αφηγήσεις χωρίς αφηγητή;
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ένα μικρό ατύχημα

(από τον ιστότοπο των «αθλητικών του πρώτου γερμανικού καναλιού):
Άφωνος ο Βορειοκορεάτης τηλεσχολιαστής

Ήταν η ώρα για μεγάλα πράγματα, αλλά η ζωντανή αναμετάδοση του καταστροφικού 0-7 με την Πορτογαλία τελικά εξελίχτηκε σε σκέτο πονοκέφαλο. Μετά το 0-4 ο τηλεσχολιαστής σταμάτησε να λέει οτιδήποτε και, με το σφύριγμα της λήξης, η μετάδοση διακόπηκε χωρίς έστω μία λέξη. Κατά πώς φαίνεται, ήταν η πρώτη ζωντανή μετάδοση που έγινε ποτέ από παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου στη Βόρεια Κορέα. Μεγάλη ατυχία για την κυβέρνηση του δικτάτορα Κιμ Γιονγκ-Ιλ, που είχε ελπίσει σε μια μεγάλη προπαγανδιστική ευκαιρία μετά από την ιδιαίτερα μαχητική εμφάνιση των «Χολίμας», των ιπτάμενων αλόγων, στην ήττα τους με 2-1 από τη Βραζιλία. Γι' αυτό και αποφασίστηκε η ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα. Το παιχνίδι με τη Βραζιλία είχε μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση.
(ΣτΔρ7χ: Πάντως, για να είμαστε φερ, υπάρχουν και καμιά 10αριά ώρες διαφορά...)
 

nickel

Administrator
Staff member
Χτες, για λόγους που θα εξηγήσω αργότερα, είδα τον αγώνα διαδικτυακά, με Εγγλέζο αφηγητή. Μήπως ξέρει κανείς τη διεύθυνση τώρα, αυτή τη στιγμή, χωρίς να ψάξει; Δεν αντέχω να ακούω μόνο τις βουβουζέλες.
 

nickel

Administrator
Staff member
Μπα! Ήταν δωρεάν, γρήγορο, με καλή ποιότητα (βλέπαμε σε γιγαντοοθόνη) και δεν είδα κανέναν να κάνει ούτε join (αν και μπορεί να είχε προηγηθεί). Αλλά ο γνωρίζων δεν απαντά το τηλέφωνό του! :( (Όχι πως σκάω που δεν μου περιγράφει κάποιος αυτά που βλέπω...)
 

nickel

Administrator
Staff member
Απορία για τον αγώνα Γερμανία-Γκάνα: Τους έχουν βάλει νέφτι ή, επειδή δεν υπάρχει εκφωνητής, τον δείχνουν σε μεγαλύτερη ταχύτητα;
 
Top