daeman

Administrator
Staff member
...
Πάντως, με τέτοια θέα (θεά είναι μόνο μία), καλύτερα να σου βγει τ' όνομα παρά το μάτι. :)

Εδώ μέχρι κι εμένα προσηλύτισες, τι να λέμε τώρα...
 
Το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ 2014 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα

...κυκλοφόρησε :)

Μήπως όμως, στην πραγματικότητα, το τραγούδι του Μουντιάλ 2014 είναι αυτό εδώ;
(έχει κάποια λαθάκια στους υπότιτλους αλλά νομίζω ότι το νόημα βγαίνει μια χαρά)


Desculpe, Neymar - Edu Krieger
 

daeman

Administrator
Staff member
Μήπως όμως, στην πραγματικότητα, το τραγούδι του Μουντιάλ 2014 είναι αυτό εδώ;
...
Αυτό είναι, ασφαλώς. Ωστόσο, εδώ δεν μπήκαμε στην ουσία του πράγματος, μόνο χαριεντιζόμαστε με τα επιφανειακά, τα στολίδια, όχι με τη σαπίλα παραμέσα, για να μη μαυρίσουμε εντελώς κυριακάτικα. Το σοβαρό θέμα που θίγεις, θα προτιμούσα να το συζητήσουμε σε άλλο νήμα, στο Discussing anything under the sun ή στο Political animals (μαζί με τα παραπάνω για τους ναζί), γιατί με το All play δεν μου πολυταιριάζει. Ό,τι κρίνει καλύτερο η ομήγυρη, όμως.

Καλό μήνα, domino.
 
Αυτό είναι, ασφαλώς. Ωστόσο, εδώ δεν μπήκαμε στην ουσία του πράγματος, μόνο χαριεντιζόμαστε με τα επιφανειακά, τα στολίδια, όχι με τη σαπίλα παραμέσα, για να μη μαυρίσουμε εντελώς κυριακάτικα. Το σοβαρό θέμα που θίγεις, θα προτιμούσα να το συζητήσουμε σε άλλο νήμα, στο Discussing anything under the sun ή στο Political animals, γιατί με το All play δεν μου πολυταιριάζει. Ό,τι κρίνει καλύτερο η ομήγυρη, όμως.

Καλό μήνα, domino.

Ακριβώς επειδή ισχύει το all work and no play etc., συμφωνώ απολύτως και, αν θέλεις τη γνώμη μου, καλύτερα να πάει στα πολιτικά ζώα. Και, συγγνώμη, επίσης: δεν ήθελα να σας χαλάσω τη διάθεση, απλώς κάνω μικρά εγκλήματα, απ' ό,τι φαίνεται, καθώς εγκλιματίζομαι στο site. Ελπίζω να θεωρούνται μεταξύ φίλων.

edit: και, βεβαίως, καλό μήνα να 'χουμε.
 
Καλημέρα! Συμφωνώ ότι παραμέσα υπάρχει θλίψη και σαπίλα, αλλά επειδή το περιμένω το Μουντιάλ ως γνήσιος ποδοσφαιρόφιλος, προσωπικά θα δω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ και δεν θα το μποϋκοτάρω, ανακατεύοντας την πολιτική με τη διασκέδαση που προσφέρεται εντός αγωνιστικού χώρου. Όπως και δεν θα μποϋκοτάρω κανένα αθλητικό γεγονός, εκτός αν παίζεται ανάμεσα σε Ναζί.

Να μιλήσουμε για τη φτώχεια στη Βραζιλία και να κάνουμε κάτι γι' αυτή, αλλά να δούμε και τα τσαλίμια του Μέσσι και των υπολοίπων... ;)
 
Και αύριο, μετά το μπρέικ στο μπρέικ που έκανε ο πρωταθλητής ΠΑΟ, έχουμε τον τελευταίο αγώνα που θα κρίνει ποιος θα πάρει ξανά το πρωτάθλημα στο μπάσκετ.

Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρων αγώνας.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Είπα κι εγώ, πού χάθηκε αυτό το παιδί μετά το πρώτο μπρέικ... :D
 
Δεν ακούωωωω! Πάλι δεύτερος βγήκα; Δεν ακούωωω! Πάλι ο χειρότερος παίκτης των τελικών; Δεν ακούωωωω! Ένας είναι ο αυτοκράτορας; :lol: :clap: :upz::twit:


 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Τι ακριβώς είναι, λοιπόν, η «ποδιά»;



Από μια σελίδα της Νάικι :D στο ΦΒ, την οποία δεν ξέρω πώς μπορώ να συνδέσω εδώ... :(
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Την προηγούμενη φορά που έγινε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, τη χρονιά του Maracanazo και του μεγάλου Σκιαφίνο, οι Άγγλοι μεγαλούργησαν σημειώνοντας το πιο απίστευτο αποτέλεσμα στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου ως τότε.

Φέτος, ονειρεύονται ξύπνιοι. Ας είναι. Τουλάχιστον μας διασκεδάζουν...
 
Top