Λεξιλογιακή βασιλόπιτα του 2015: Τρίτη 6/1/2015

nickel

Administrator
Staff member
Θα χάσεις σπουδαίες ανακοινώσεις: την κάθοδό μου στις εκλογές....
 

pidyo

New member
Θα χάσεις σπουδαίες ανακοινώσεις: την κάθοδό μου στις εκλογές....

Ε, σ' αυτήν την περίπτωση δεν θα τη βγάλεις με κολοκυθόσουπα...:D
 

Zazula

Administrator
Staff member
Η δική μου συμμετοχή αναβάλλεται επειδή η υγεία μου δεν λέει ακόμη να παρουσιάσει τη βελτίωση που υπολόγιζα — κι έτσι όπως είμαι, δεν είμαι για πουθενά· δυστυχώς.
 
Καλησπέρα,

δυστυχώς έσκασε επείγουσα δουλειά και δεν θα μπορέσω να έρθω :( Θα προσπαθήσω να κάνω ένα γκεστ αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη!

Αν δεν σας δω καλά να περάσετε.
 

nickel

Administrator
Staff member
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες.

Να μου ντυθείτε καλά, λεξιλογάκια μου. Μην πλευριτωθείτε, σαν τα παιδιά που αναγκάζονται να μείνουν στο σπίτι τους και χάνουν τα ωραία.

Εαρίωνα, τύπωσε το μενού να μας το διαβάσεις, να ξέρουμε οι μονοφαγάδες ποια πιάτα μοιραζόμαστε και ποια είναι ολόδικά μας, ποιες οι ευελιξίες μας και τα λοιπά και τα λοιπά.

Όσοι καταφέρουν να έρθουν, θα μάθουν λεπτομέρειες για την ίδρυση του Λεξιλογιακού Ρεφορμιστικού Συναγερμού (ΛΕ.ΡΕ.Σ.). Υπάρχουν ακόμα περιθώρια να αλλάξουν το όνομα και η εκλογική πλατφόρμα. Όχι το μενού της ημέρας.

Θα σας δω εκεί. Πάω να ξεχιονίσω το έλκηθρο.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Βλέπω Νίκελ ότι εκμεταλλεύτηκες το γεγονός της ατυχούς απουσίας του Ζάζουλα (που με άφησε μόνο στο κοινό μετερίζι μας) για να θάψεις χωρίς διάλογο την ονομασία που είχα προτείνει: ΚΟΙ.νωνικός ΛΑ.ϊκός ΡΕ.φορμιστικός Σ.υναγερμός. Θα σου φτιάξω κι εγώ λοιπόν μια διάσπαση σε ΛΕΡΕΣ Εσ και Εξ (με αφορμή την κατανομή των τεμαχίων της βασιλόπιτας και την ισχυρή παρουσία συνέδρων του εξωτερικού) που θα είναι ολόδική σου.
 

nickel

Administrator
Staff member
Και κάτι πρακτικό:

δυστυχώς έσκασε επείγουσα δουλειά

Αυτό τον καιρό δεν λέμε όχι στις δουλειές που σκάνε. Ωστόσο, θα ήθελα να κάνετε τον κόπο να πάρετε ένα τηλέφωνο (γύρω στις τρεις, ας πούμε) και να πείτε:

(α) Τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω. Τα φιλιά μου σε όλους. (Και να βρω την ευκαιρία να τους φιλήσω όλους.)

ή

(β) Θα έρθω προς το τέλος. Κρατήστε μου ένα κομμάτι πίτα. (Η καλύτερη σκέψη. Ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να έρθετε τελικά, εγώ θα σας κρατήσω ένα κομμάτι πίτα...)
 
Καλημέρα!!! Κάτι προέκυψε (οικογενειακή επίσκεψη), και το βλέπω δύσκολο να έρθω. Θα προσπαθήσω να το σκάσω, όμως, γιατί θέλω πολύ να σας δω.
 

nickel

Administrator
Staff member
Τελικά η μέρα είναι υπέροχη και το χιόνι έχει κάτσει εκεί που έχει μείνει (αυτοκίνητα, στέγες, δέντρα) εντελώς σαν ψεύτικο στολίδι που ξέμεινε από τις γιορτές. (Το κρύο, ψόφος.)
 
(β) Θα έρθω προς το τέλος. Κρατήστε μου ένα κομμάτι πίτα.
Αυτό, αλλά η πίτα δεν είναι απαραίτητη. :)

Κρατήστε μου τον Ελληγενή μόνο (στην ανάγκη δέστε τον χεροπόδαρα).
 
Κρατήστε μου τον Ελληγενή μόνο (στην ανάγκη δέστε τον χεροπόδαρα).
Με την παρουσία τέτοιων σουπερστάρ, ξεθωριάζει η - αναμφισβήτητη - λάμψη ημών των υπολοίπων.

Υ.Γ. Θα έρθω μόνος μου. Οι γυναίκες εξακολουθούν να με προδίδουν.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Εγώ επέστρεψα. Χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα, όχι όμως που δεν κατάφερα να μιλήσω με όλους - έχασα και την ενδιαφέρουσα κουβέντα του Εαρίωνα με τον Costas, τον sarant και τον Νίκελ, τέλος πάντων, ελπίζω να το ξανακάνουμε. :)
Συγγνώμη που έφυγα και σαν σίφουνας και δεν κατάφερα να σας χαιρετήσω έναν έναν, ανωτέρα βία βλέπετε.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Καλά περάσαμε (φύγαμε αλλά η παρέα συνέχιζε ακόμη ακάθεκτη). Νικητής βασιλόπιτας αναδείχθηκε ο Αζιμούθιος.
 

nickel

Administrator
Staff member
Να ξέρετε ότι κατάφερα να περπατήσω από τη γωνιά του δρόμου μου μέχρι την πόρτα του σπιτιού μου με βήμα σταθερό, σκαφτό (το τακούνι χωστό στο χιόνι), αποφεύγοντας κάθε σημείο που γυάλιζε επικίνδυνα, και έφτασα στο κονάκι μου σώος και αβλαβής, και όρθιος, και καλοχορτασμένος, και πολύ ευχαριστημένος που λειτούργησε το πλάνο «μουσικές καρέκλες», και προτείνω να μην περιμένουμε την επόμενη βασιλόπιτα για να το επαναλάβουμε. Αν θέλουμε να πάρουμε φλουρί και οι υπόλοιποι, θα πρέπει να κάνουμε και νικόπιτα κι αλεξανδρόπιτα και θεμόπιτα και δημητρόπιτα και πάει λέγοντας.

Καλή χρονιά!
 
Ευχαριστώ την παρέα! Πέρασα ωραία! Και όχι δεν ήταν επειδή κέρδισα το φλουρί... Αυτό ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα!

Τώρα δηλαδή ως κερδισμένος έχω έναν μήνα να γράφω ό,τι θέλω, όπου θέλω... σπαμάρισμα δηλαδή; :twit:
 
Top