Κατευόδιο στους εργάτες του λόγου

Εξαιρετικός και γλυκύτατος άνθρωπος. Πέρα από την εκτίμηση, του είχαμε και μεγάλη αγάπη. Πολύ λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην κηδεία, θα είμαι εκεί νοερά.

Θλίψη. Συγκινητικό το ότι η αμέσως προηγούμενη ανάρτηση σε αυτό το νήμα πριν από την αγγελία θανάτου του τυχαίνει να είναι δικιά του. Λίγο πριν αρρωστήσει μού χάρισε τη μελέτη του για ένα νοταριακό κατάστιχο, κι έτσι έχω ένα ενθύμιο δικό του και της επιστημοσύνης του, όπως και κάποιες φωτογραφίες από το 2015, που είχαμε τραβήξει μαζί στον Άγνωστο το καλοκαίρι εκείνο, που του άρεσαν. Και όσο για τη Λεξιλογία, απώλεια μεγάλη, σε όλα τα επίπεδα.

Η απώλεια ενός καλού και πολύτιμου συνεργάτη πάντα πονάει. Ιδιαίτερα, ενός άξιου ανθρώπου! Καλό του ταξίδι! Στο ελάχιστο που του ήμουνα εδώ, επίβλεψε κάποια νήματα που δημιούργησα και με καθοδήγησε και ήταν πολύ ευγενικός επόπτης καμία σχέση με το WR (που ειδικά στα ξένα φόρουμ φοβάμαι να ρωτήσω μια απορία πάνω σε κάτι που διαβάζω) . Παρακολουθώ διαφορά νήματα σας κατά καιρούς και γεμίζω από γνώσεις και σοφία και αυτό δυστυχώς δεν πληρώνεται με τίποτα αγαπητοί μου. Ας είσαστε καλά να τον θυμάστε με αγάπη. Οι αναγνώστες του φόρουμ και του επιστημονικό του έργου θα συνεχίσουμε να τον διαβάζουμε με χαρά και θαυμασμό!

Back