Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

crystal

Moderator
Οι οπαδοί του Α θα τον βρουν τέλειο, οι οπαδοί του Β θα βρουν τον Α άσχετο κλπ.

Το πρόβλημα είναι πως αυτήν τη στιγμή η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος τους βρίσκει όλους καραγκιόζηδες. Μου έχουν πει ήδη τρία άτομα πως δεν θα πάνε να ψηφίσουν επειδή δεν έχουν καμία όρεξη. Κι εγώ που έκλεισα εισιτήρια, ιδέα δεν έχω τι θα ρίξω...
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Όσοι «απέχουν γιατί όλοι είναι ίδιοι» δίνουν εν λευκώ την άδεια σε όσους ψηφίσουν να αποφασίσουν για λογαριασμό τους.
Όσοι «δεν ξέρουν τι θα ρίξουν» έχουν χρόνο να ενημερωθούν και να αποφασίσουν.
 

SBE

¥
H εμπειρία μου λέει ότι όσοι δεν ξέρουν τί θα ρίξουν θα ψηφίσουν ό,τι και τον Ιανουάριο.
 

nickel

Administrator
Staff member
Κι εγώ που έκλεισα εισιτήρια, ιδέα δεν έχω τι θα ρίξω...
Ένα από τα κόμματα που έχουν κάποια ελπίδα να μην αφήσουν τη ΧΑ να γίνει τρίτο κόμμα. Χρειάζεσαι καλύτερη δικαιολογία;
 
Εγώ αρχικά είχα σκεφτεί να μην πάω να ψηφίσω, επειδή η ημερομηνία με ξεβολεύει αφάνταστα. Τελικά όμως δεν άντεξα κι έβγαλα εισιτήριο. Βέβαια, ξέρω τι θα ψηφίσω.
 

nickel

Administrator
Staff member
Τελικά όμως δεν άντεξα κι έβγαλα εισιτήριο.

Καλημέρες. Λοιπόν, εγώ δεν το είχα ποτέ αυτό. Σέβομαι την ψήφο μου: πάντα ψηφίζω το κόμμα που ελπίζω ότι θα είναι η καλύτερη λύση υπό τις τρέχουσες συνθήκες, συχνά για να μπορώ να το βρίζω μετά ως ψηφοφόρος του. :-) Ποτέ δεν έχω ρίξει λευκή ψήφο: θέλω να αποφασίζω εγώ για τη δική μου ψήφο, όσο κι αν ξέρω ότι ελάχιστα μπορώ να επηρεάσω το αποτέλεσμα. Νιώθω ότι η ψήφος που θα ρίξω θα επηρεάζει περισσότερο την προσωπική μου ψυχολογία, τον αυτοσεβασμό μου. Αλλά είχα και κόκκινη γραμμή: δεν θα ταξίδευα για να ψηφίσω. Θα έκανα ενδεχομένως εκστρατεία να έρθει η κάλπη στα μέρη μου, αλλά δεν θα ταξίδευα για τη μία ψήφο. Θα ταξίδευα (και έχω ταξιδέψει) για να παρευρίσκομαι σε εκλογικό πανηγυράκι — άλλο αυτό.
 

Earion

Moderator
Staff member
Εγώ δεν καταλαβαίνω την αποχή. Παίρνω το θέμα της ψήφου πολύ στα σοβαρά. Το θεωρώ χρεός να συμμετάσχω, χρέος απέναντι σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους ώστε να μπορώ εγώ σήμερα να ψηφίζω ελεύθερα. (Δεν είναι σχήμα λόγου, όντως έχει χυθεί αίμα γι’ αυτό). Όποιος δεν ξέρει τι να ψηφίσει, ας ακολουθήσει τη συμβουλή του Νϊκελ στο #24.
 
Το σποτ του Λαφαζάνη, τα μιμίδια για το σποτ του Λαφαζάνη, την τρολιά του Λαπαβίτσα και το σποτάκι της Ζωής θα τα βάλουμε εδώ στο σοβαρό νήμα ή να φτιάξουμε νήμα για τις χαζομαρούλες των εκλογών;
 

nickel

Administrator
Staff member
Ρίξε, και θα τα μεταφέρουμε. Και θα προσθέσουμε. Και θα σχολιάσουμε.
 
Κερνάω πόνοοοοο!

Πάμε:

1) Λαφαζάνης-Νομισματοκοπείο (original)

2) Λαφαζάνης - Νομισματοκοπείο (Ταραντίνο)

3) Λαφαζάνης-Νομισματοκοπείο (Kreator, Pleasure to Kill)

4) Λαφαζάνης-Νομισματοκοπείο (Χάρρυ Κλυνν)
 
Λαπαβίτσας-τρολιά στον Θεοδωράκη

Ζωή-"Τι είπατε;"
(Εντάξει, αυτή δεν χρειάζεται μιμίδια, είναι από μόνη της σούργελο!)
 
Και το σχόλιό μου για όλα αυτά είναι: κάποιος μας κάνει πλάκα, ρε φίλε, δεν γίνεται!
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ο σωστός ο διαφημιστής πιάνει την ευκαιρία στο φτερό (από τη σελίδα της ασφαλιστικής εταιρείας στο ΦΒ):

 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ο μπαμπάς ξύπνησε από το 6χρονο κώμα (Ποτάμι):


-- Ακόμα δεν ξύπνησες, τα ξέρεις όλα!
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ ούτε να γελάσω. Η κατάστασή μας είναι τραγική.
 

nickel

Administrator
Staff member
Καλημέρα. Έλα, τραγική είναι η κατάσταση στη Συρία. Εδώ έχουμε καταντήσει το κακομαθημένο παιδί της Δύσης, που δεν λέει να κάτσει φρόνιμο και να μάθει δυτικούς τρόπους, αλλά μόνο ξυλίτσες επιτρέπεται να μας δίνουν, όλο και πιο δυνατές, γιατί η σύγχρονη παιδαγωγική δεν επιτρέπει τις ξεγυρισμένες σφαλιάρες. Οπότε, ας είμαστε ευχαριστημένοι που μας κρατάνε μακριά από τη χρεοκοπία, έστω κι αν τους στέλνουμε ενίοτε περίεργους διαπραγματευτές που φλερτάρουν επικίνδυνα με πράγματα για τα οποία ποτέ δεν τους εξουσιοδοτήσαμε. Έχουμε την άνεση να φτιάχνουμε αστεία βιντεάκια με κάποιους από τους καλύτερους κωμικούς της Βουλής (φέρτε πίσω τον Χαϊκάλη), να απασχολούμε επιτροπές μήπως και ακυρώσουμε τα χρέη μας, να κάνουμε τρεις εκλογές το χρόνο, να λέμε ποιηματάκια σε ντιμπέιτ — θες να σου κάνω μια τεράστια λίστα με τις αηδίες που έχουμε την άνεση να κάνουμε επειδή δυσκολευόμαστε να σοβαρευτούμε; Ε, ας είμαστε ευγνώμονες γι' αυτή την άνεση.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Δεν κατάλαβες. Τραγική είναι η κατάσταση που ζούμε όπου βασιλεύει ο λαϊκισμός και η έλλειψη κοινής λογικής. Πόσο πια ν' αντέξει ο άνθρωπος;
 

nickel

Administrator
Staff member
Αν δεν κάνω λάθος, οι εταίροι μας θέλουν να εκλεγεί ο Σύριζα και να κυβερνήσει σε συνεργασία με τις υπόλοιπες δυνάμεις που υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο. Έχει άλλωστε δείξει ότι, ακόμα κι αν προβάλλει μακρά και οδυνηρή αντίσταση, είναι η δύναμη που υπογράφει τα καλύτερα μνημόνια, με μεγάλη επιτυχία στο να πείθει και τις άλλες συστημικές δυνάμεις να δεχτούν να στηρίξουν την τελική του συνθηκολόγηση επιλογή — πάντα για το καλό της χώρας.

Αυστηρό μήνυμα σε Έλληνες πολιτικούς από Eurogroup

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=35128357
 
Top