Γιατί ενοχλούνται τώρα οι χρυσαυγίτες όταν τους λένε νεοναζί;

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Πράγμα που θα πρέπει να προβληματίσει όλα τα κόμματα που θα κατεβάσουν υποψηφίους στο Δήμο της Αθήνας, γιατί θα ήταν καλό να μην υπάρχει μεγάλη διάσπαση στους υποψηφίους των άλλων κομμάτων (φρούδες ελπίδες, βέβαια).
 
Αυτό πρέπει να μπει στα αισιόδοξα μηνύματα γιατί μυρίζομαι epic fail. Αυτές οι διασπάσεις και αλλαγές κομμάτων ποτέ δεν οδήγησαν σε κάτι καλό. Οι ψηφοφόροι της ΧΑ θα το δουν σαν αδυναμία του κόμματος να μείνει ενωμένο και εγκατάλειψη των φυλακισμένων στην μοίρα τους. Αν γίνει κάτι τέτοιο ο Κασιδιάρης έχει μόνο να χάσει, πιστεύω (κι ελπίζω).
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Α, και: Μερική περικοπή αποζημίωσης στην Ελένη Ζαρούλια, για το "αληταράς".

Κώστα, την είδηση την αναφέρουν πολλές εφημερίδες - εξάλλου νομίζω ότι σήμερα πήγε στο αυτόφωρο. Μήπως ήθελε να γράψει αυτός που διάβαζες ότι η συγκεκριμένη είχε σκοπό να ζητήσει ξανά αναβολή και δεν του βγήκε;
 

bernardina

Moderator
Το πιο διασκεδαστικό είναι τα γκρίκλις με τα οποία γράφουν σχεδόν πάντοτε (εκτός από τα κεφαλαία) οι φίλοι και οπαδοί που σχολιάζουν τα άρθρα. Αυτοί που κόπτονται για τη γλώσσα και την Ιστορία, μηχέ.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Οι οποίοι, παρεμπ, έχουν πολλή πλάκα. Είμαι σίγουρη ότι όλα τα μηνύματα γράφονται από μία ΙΡ, άντε το πολύ δύο. Και επαναλαμβάνονται και σε διάφορα άρθρα, αραιά αραιά για να φαίνονται πολλοί.
 

nickel

Administrator
Staff member
Είστε κακές. Η ΧΑ έχει πολλούς φίλους και οπαδούς. Απλώς είναι καναδυό που ξέρουν να γράφουν σε κομπιούτερ.
 

daeman

Administrator
Staff member
... Απλώς είναι καναδυό που ξέρουν να γράφουν σε κομπιούτερ.
Από τους πεντέξι που ξέρουν να γράφουν. Οπουδήποτε, όπως. Εξαιρώντας βέβαια τα ηχομιμητικά γρυλίσματα. Σ' αυτά διαπρέπουν, όπως και στα σταυρίδια.
 

nickel

Administrator
Staff member
Όσοι σκαρφαλώνουν σε πλάτες χρυσαυγιτών για να ψηλώσουν, να προσέξουν να μην πέσουν και φάνε τα μούτρα τους.

(Προειδοποίηση προς όλες τις κατευθύνσεις.)
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
"Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Τη Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ".​

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/arti...hi-tin-triti-htupisa-pakistano/#ixzz2yPbvyzUW

Πήγα να γράψω «σκουλήκια» και μετά σκέφτηκα πως όχι, δεν υπάρχει λέξη.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Ελπίζω το επόμενο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ να είναι ζωντανά, από το κανάλι του Ολύμπου. Mons.
 
Πάσχα σήμερα, αβγά τρώμε, για Χρυσά Αβγά μιλάμε, ας ρίξουμε και καμιά πορδή, να ξεβάψουν:

Hitler has only got one ball
Göring has two but very small
Himmler has something sim’lar
but doctor Goebbels has no balls at all


(στο γνωστό χαβά του Colonel Bogey March)

[ιστορικά ανακριβές, βέβαια: είχαν παιδιά, μάλιστα ο δόκτωρ είχε καμιά δεκαριά, άσχετα αν τα εκτέλεσε]
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Ρατσιστική καλοσύνη, του Αντρέα Πετρουλάκη.
[...]
Την ίδια στιγμή που ψήφιζαν υπέρ αυτού που τους έμοιαζε, έδιναν ψήφο αδιαφορίας και αναλγησίας εναντίον αυτών που δεν τους έμοιαζαν. Αυτό δηλαδή που είναι ο ρατσισμός. Η ευαισθησία τους για τα παιδιά του Μπούκουρα ήταν αναισθησία για τα παιδιά των μεταναστών που γυρνούν σπίτι με χαραγμένες πλάτες και ανοιγμένα κεφάλια. Το ράγισμα της ψυχής τους στα δάκρυα του χρυσαυγίτη ήταν παγερή αποστασιοποίηση από τα αίματα στην κοιλιά του δύστυχου παιδιού από το Μπαγκλαντές. Ο συναισθηματικός τους πλούτος που ξεχείλισε στο Κοινοβούλιο και στα κανάλια ήταν κλεμμένος από παράγκες στην Κόρινθο. Η ψυχική τους γενναιοδωρία προς τον όμοιό τους που κατέρρεε είναι μικροψυχία για τους εκατοντάδες διαφορετικούς από την Αίγυπτο, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν που κατέρρεαν από τους σιδερολοστούς και τα μαχαιρώματα των συντρόφων του συναδέλφου τους. Η γροθιά στο στομάχι που ένιωσαν από το μελόδραμα του υπόδικου ήταν λήθη για το μαχαίρι στο στομάχι του Φύσσα.
[...]
 
Top