Βιντεάκια για γέλια και για κλάματα

nickel

Administrator
Staff member
Την κλασική σκηνή με πεισματάρικο ζώο την είχα δει στην ταινία Μικρόκοσμος: είναι η περίπτωση του σκαραβαίου που του σκαλώνει το μπαλάκι της κοπριάς πάνω σε ένα κλαδάκι, και ιδρώνει και ξεϊδρώνει μέχρι να καταφέρει να το ξεσκαλώσει και να συνεχίσει στο δρόμο του. Μοιάζει σκηνοθετημένο ως προς το δυσμενές περιστατικό.

 
Και κατά πάσα πιθανότητα ήταν σκηνοθετημένο. Αλλά καταπληκτικό ντοκιμαντέρ, το είχα δει μικρός με τους γονείς μου. Βλέπω πάντως πως τα ορθογραφικά αντανακλαστικά του φόρουμ λειτουργούν σαν ραντάρ. :)
 

SBE

¥
Αυτοί είναι του πυροβολικού που έχασαν την ακοή τους; :twit:
 

nickel

Administrator
Staff member
Κλαίω...

Κουίζ

Ερωτήσεις:
(α) Ποιο τραγούδι των Bee Gees χορεύουν όλοι στο πρωτότυπο;
(β) Ποια τραγουδά το κλαρινοτράγουδο;

Απαντήσεις:
 
Ένα πολύ ωραίο βιντεάκι από τους μαθητές του 5ου Λύκειου Αθηνών (στα Εξάρχεια):


(πηγή)
 

nickel

Administrator
Staff member
Η δουλειά των μαθητών (#819) με κάνει να σκέφτομαι μήπως θα ήταν σκόπιμο να ανοίξουμε νήμα με τίτλο «Τα δικά μου Εξάρχεια», να καταθέσουμε, οι Αθηναίοι τουλάχιστον, τη διαχρονική μας σχέση με τη συνοικία. Λόγω ηλικίας έχω πια μια σχέση 45 περίπου χρόνων με το κομμάτι αυτό του κέντρου, σχέση που μπορεί να περιέχει και πεντέξι εντελώς διαφορετικά Εξάρχεια.
 

daeman

Administrator
Staff member
...
Εγώ ακούω «there is life after debt», αν και dead μάλλον ήθελε να πει (ενώ death θα έπρεπε να πει), εκτός αν απέκτησε χιουμοράκι ξαφνικά ο «ασυμμετραπειλούμενος» από τον «στρατηγό Άνεμο» κύριος Γράνας:


«Συβαρίτες πολιτικοί»; Συ βαράς εμάς χρόνια τώρα, τα κλάρισες τα καημένα τ' αφτιά μας, don Fanfara. Oust! :rolleyes:

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη· τι Βύρωνας, τι Byron; :twit:

Τι φάντης μπαστούνι, τι φάντης με το ρετσινόλαδο;
 

bernardina

Moderator
Ίσως θα έπρεπε να δούμε τη συνέντευξη (better you than me...), αλλά ψυλλιάζομαι ότι κάνει χιουμοράκι ή αναφορά στο γνωστό σύνθημα και όντως λέει debt :rolleyes:
 
Top