Βιντεάκια για γέλια και για κλάματα

Μια που λέγαμε για σπατάλη ενεργειας, ένα

Αν και νομίζω ότι ο γέιτονας του πιο κάτω έκανε

Χρόνια καλά σε όλους!

Ένα χριστουγεννιάτικο, για όσους δεν το έχουν δει. ;)

A Christmas caper

Last edited:
Πολύ καλή συλλογική δουλειά. Θέλω να μάθω κι εγώ να φτιάχνω τέτοια βιντεάκια όταν θα μεγαλώσω.

Το θυμήθηκα με αφορμή αυτό της SBE, αλλά μπορεί να το έχουμε ξαναβάλει, (οι φορουμοδίφες, Ζαζ και Daeman, θα ξέρουν σίγουρα! :D)

Εξαιρετικό, Έλσα!
Δεν το έχω ξαναδεί και όντας καφεδίφης καφεδομανής, θα το θυμόμουνα...:)

Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξαναβάλει, νομίζω ότι σήμερα το είδα πρώτη φορά.

Μπορεί να μην είναι πρωτότυπο, αλλά εγώ γέλασα· αν όχι ραγδαία, τουλάχιστον σποραδικά και κατά τόπους. :D

Στίβος μάχης και για κούνελους — αυτ(ι)ά είναι! :D

ΥΓ Πάντως αγνοούσα ότι τα κουνέλια πηδάνε τόσο πολύ και με αυτήν την έννοια... :p

Δεν ξέρω αν θα 'πρεπε να τη λέμε όντως διαφήμιση ή μήπως διαφόβιση — αφού το μόνο που θέλει είναι να φοβίσει τον κόσμο να μην κατεβάζει ταινίες. :D

Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα.. Μάλλον εντυπωσιακό θα έλεγα.

Πραγματικά εντυπωσιακό. Θα έπρεπε να το υποψιαζόμαστε, βέβαια. Όταν βλέπουμε σκηνές γυρισμένες σε πολυσύχναστους δρόμους μεγάλων πόλεων ή σε τοποθεσίες στην άλλη άκρη της γης, μάλλον στοιχίζει πολύ λιγότερο να στείλουν ένα συνεργείο να τραβήξει μόνο τα τοπία, αντί να κάνουν όλο το γύρισμα της ταινίας εκεί.

Εμένα με εντυπωσιάζουν οι ικανότητες και η εκπληκτική τεχνική που πρέπει να έχει πια ένας ηθοποιός για να παίζει αντιμέτωπος με πράσινες οθόνες.

Αν οι σχετικές πληροφορίες δεν συνοδεύουν το βιντεοκλίπ σε κάποιο σημείο της πορείας του, είμαι βέβαιος ότι κάπου, σε κάποια γωνιά του ίντερνετ, κάνουν διαγωνισμό ποιος θα βρει την προέλευση των περισσότερων σκηνών. (Δυο-τρεις τις εντόπισα κι εγώ.)

Back