Τα εφήμερα

SBE

¥
To KCL έβγαλε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση για το τμήμα νεοελληνικών σπουδών:
King’s College London has today announced plans to enhance its Centre for Hellenic Studies by significantly broadening the scope of its activities to include for the first time teaching as well as research.
...
The Department of Byzantine & Modern Greek Studies will thus be incorporated into the Centre for Hellenic Studies on 1 September 2010. Thereafter the Centre will assume the responsibilities of the Department for teaching and research, combined with a rich series of lectures, seminars and publications across the full range of Hellenic studies.
...
In September 2011 the Centre for Hellenic Studies will launch its first new programme, the MA in Greek Tradition. This programme will allow students to study the Greek-speaking world from the second millennium BC to the present day and will draw on the exceptionally rich library resources held by King’s College London
 

nickel

Administrator
Staff member
Ανάμεσα στην ατιμωρησία και την υπερβολική αυστηρότητα, αναρωτιέσαι τι είναι τελικά το καλύτερο:
Οι τρύπες της ασφάλτου...

ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ. Σήμα κατατεθέν των ελληνικών δρόμων. Αλλά, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «Γκάρντιαν», είναι «ο εφιάλτης και των Βρετανών οδηγών». Εκεί, βεβαίως, δεν ευθύνονται, όπως εδώ, η κακή κατασκευή, η κάκιστη -έως και ανύπαρκτη- συντήρηση, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, το Φυσικό Αέριο ή όποια άλλη υπηρεσία, κρατική και δημοτική, αποφασίσει να σκάψει μια τρύπα και να την κλείσει όπως όπως. Στην Αγγλία, οι 1,5 περίπου εκατομμύριο λακκούβες που υπάρχουν σήμερα στους δρόμους, οφείλονται κατά κύριο λόγο στις κακές καιρικές συνθήκες, ιδίως στα χιόνια, που διαβρώνουν την άσφαλτο και δημιουργούνται στη συνέχεια αυτές οι —πολλές φορές θανατηφόρες— τρύπες. Το «σκάσιμο» των δρόμων συμβαίνει, βέβαια, και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι περισσότερες όμως, με πρώτες και καλύτερες τις σκανδιναβικές και ακολούθως τη Γαλλία και τη Γερμανία, τις φτιάχνουν προτού γίνουν —όπως στην Ελλάδα— πηγάδια απύθμενα! Στη Γαλλία, μάλιστα, εάν αποδειχθεί ότι μια λακκούβα δεν διορθωθεί μέσα σε διάστημα 2 ημερών από τη στιγμή που θα γίνει έγγραφη καταγγελία ενός πολίτη, επιβάλλεται άμεσο πρόστιμο στον δήμο, με αφαίρεση ενός ποσού γύρω στα 200.000 ευρώ από τον ετήσιο προϋπολογισμό που του δίνει το κράτος. Εάν προκύψει δε και τραυματισμός πολίτη εξαιτίας της λακκούβας, ο δήμαρχος εκείνης της περιοχής δεν μπορεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα και, βεβαίως, οδηγείται στο δικαστήριο για να υποστεί και τις συνέπειες του νόμου. Στη Σκανδιναβία, τέλος, είναι πολύ μεγάλες και οι αποζημιώσεις που επιδικάζουν τα δικαστήρια για ζημιές οι οποίες προκαλούνται στα αυτοκίνητα που πέφτουν μέσα σ' αυτές τις λακκούβες.
Από τη σημερινή στήλη του Χ. Μιχαηλίδη.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Μια θλιβερή είδηση (Ελευθεροτυπία):

Ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη
Παύση καθηκόντων για υπάλληλο που κατηγορείται για απάτη

Παύση καθηκόντων επεβλήθη σε πολιτικό υπάλληλο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος συνελήφθη χθες και κατηγορείται για απιστία, παράβαση καθήκοντος και απάτη.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ο υπάλληλος κρατούσε μέρος των χρημάτων που εισέπραττε από πολίτες για την έκδοση και ανανέωση αδειών αγοράς και κατοχής κυνηγετικών όπλων, με όφελος για τον ίδιο 4 έως και 14 ευρώ για κάθε περίπτωση. Το πρωί, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη.

Ο κατηγορούμενος είχε τιμηθεί το 1999, όταν ήταν φαντάρος, για ανδρεία. Είχε ακινητοποιήσει λεωφορειοπειρατή, ο οποίος είχε καταλάβει όχημα των ΚΤΕΛ Κιλκίς, κρατούσε χειροβομβίδα και απειλούσε τους επιβάτες. Για την πράξη είχε προσληφθεί στο Δημόσιο ως πολιτικός υπάλληλος, στο τότε Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Πάντως, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να γίνεται καν αυτό, δηλ. να παρακρατάς χρήματα για τα οποία προφανώς υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο...
 

SBE

¥
Στην Αγγλία, οι 1,5 περίπου εκατομμύριο λακκούβες που υπάρχουν σήμερα στους δρόμους, οφείλονται κατά κύριο λόγο στις κακές καιρικές συνθήκες, ιδίως στα χιόνια, που διαβρώνουν την άσφαλτο και δημιουργούνται στη συνέχεια αυτές οι —πολλές φορές θανατηφόρες— τρύπες.

Τώρα θα έλεγα καμιά κακιά κουβέντα, γιατι εδώ παραπερα υπήρχε μια λακούβα 30 πόντους βάθος και ένα μέτρο φάρδος, επί άλλο ένα μετρο. Η λακούβα αυτή υπήρχε από τότε που αποκτησα ιχ μέχρι πριν κανα χρόνο, σχεδόν δεκαετία δηλαδή, και ακόμα και σήμερα που περασα από κει εκανα ενστικτωδώς μανούβρα για να αποφύγω την πλεόν ανύπαρκτη λακούβα.
Τώρα στη θεση της υπαρχει ενα κακοφτιαγμενο μπάλωμα.
 

SBE

¥
Πάντως, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να γίνεται καν αυτό, δηλ. να παρακρατάς χρήματα για τα οποία προφανώς υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο...

Μήπως έβγαζε άδεια κατηγορίας Χ και έδινε άδεια κατηγορίας Υ ακριβότερη, και τσέπωνε τη διαφορά;
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Από το in.gr:
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, ο οποίος ήταν αρμόδιος για την παραλαβή και τον έλεγχο των δικαιολογητικών για την έκδοση και ανανέωση αδειών αγοράς και κατοχής κυνηγετικών όπλων παρακρατούσε μέρος των χρημάτων για τα προβλεπόμενα ένσημα με την πρόφαση αγοράς παραβόλων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ).
 

nickel

Administrator
Staff member
Πραγματικά είναι εντελώς λεπτομέρεια μέσα σ' όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά ταυτόχρονα και τόσο χαρακτηριστικό, σχεδόν αντιπροσωπευτικό, της απαισιόδοξης θεώρησης των πραγμάτων, εκείνης που λέει «Δεν μας σώζει τίποτα!»:

...περιστατικό που μου αφηγήθηκε αγαπητός φίλος. Ήταν Σάββατο μεσημέρι και μαζί με τη γυναίκα του και τον μικρό γιο τους είχαν πάει στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς. Οι γονείς διάβαζαν, ο μικρός έπαιζε και ήταν όλα γαλήνια. Ώσπου την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα συνέτριψε η παρουσία ευσώμου κυρίου, ο οποίος με όλη τη δύναμη των πνευμόνων του φυσούσε μια σφυρίχτρα, ανακράζων ενδιαμέσως των σφυριγμάτων: «Αουτ! Αουτ! Γκετ άουτ!». Ήταν ο φύλακας, που με όση λεπτότητα διέθετε ειδοποιούσε τους περιηγητές ότι σε είκοσι λεπτά ο αρχαιολογικός χώρος έπρεπε να κλείσει. Έδινε μάλλον την εντύπωση σωφρονιστικού υπαλλήλου, που ειδοποιεί τους κρατουμένους ότι η ώρα του προαυλισμού τους τελείωσε. Όμως οι τουρίστες, ατυχώς, δεν είχαν επαρκή γνώση της ελληνικής εμπειρίας, ώστε να εκτιμήσουν τις λεπτές αποχρώσεις της κατάστασης. «Τι είναι αυτός ο άνθρωπος;» απορούσαν κάποιοι αθώοι Γάλλοι (κουτόφραγκοι). Ωστόσο, επειδή καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν χειρότερα, ήταν ευχής έργον ότι δεν τους φώναζε: «Γκετ άουτ, ρε!»
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_11/04/2010_397205
 

daeman

Administrator
Staff member
Αυτό το "Γκετ άουτ, ρε!" μου θύμισε ατάκα ενός παλιού γνωστού μου, αχώνευτου κομπλεξικού, που είπε σε μια γερμανίδα (live your myth in Greece), όταν τον παράτησε: "Χου ντου γιου θινκ γιου λιβ, μωρή!" :rolleyes:
 
Από την Ε. της Κυριακής που μας πέρασε:

"Αύριο το πρωί ο Αυγουστίνος Δημητρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στα επεισόδια που έγιναν γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο κατά τον εορτασμό της 33ης επετείου του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 2006. Ο κ. Δημητρίου κατηγορείται για «στάση», «διατάραξη κοινής ειρήνης», «διακεκριμένες φθορές», «απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης» και «αντίσταση κατά της αρχής».

Ναι, δεν κάνετε λάθος. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είδαμε όλοι να ξυλοκοπείται βάναυσα από ομάδα αστυνομικών χωρίς στολή. Θυμίζουμε ότι η αρχική δικαιολογία της αστυνομίας ήταν ότι ο νέος σκόνταψε σε μια ζαρντινιέρα του ξενοδοχείου «ABC» και τραυματίστηκε. Ηρθαν όμως τα πλάνα από τα κανάλια για να αποκαλύψουν την αλήθεια. Για την υπόθεση αυτή, που έχει μείνει στη μνήμη όλων μας από την τηλεοπτική της απεικόνιση ως μια από τις πιο ακραίες περιπτώσεις αστυνομικής βίας εναντίον άοπλου και μεμονωμένου πολίτη, ο κ. Δημητρίου δικαιώθηκε μόλις πριν από δυο βδομάδες από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο του επιδίκασε ποσό 300.000 ευρώ ως ηθική βλάβη.

[...]

Αλλά δεν είναι μόνο ο Αυγουστίνος Δημητρίου που θα καθίσει στο εδώλιο γι' αυτή την υπόθεση. Μια βδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 19 Απριλίου δικάζεται στο Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτριος Χασάπης, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ένας απ' τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, ο αρχιφύλακας Α.Α. Ο κ. Χασάπης την περίοδο εκείνη ήταν επίκουρος καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Αριστοτελείου και υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του δημόσιου βασανισμού του κρατουμένου φοιτητή. Οκτώ καθηγητές του Πανεπιστημίου -ανάμεσά τους και ο κ. Χασάπης- κατέθεσαν στις 20.11.2006 μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης (βλ. την τρίτη σελίδα του «Ιού»), με την οποία ζητούσαν τη δικαστική διερεύνηση του επεισοδίου, δηλώνοντας ότι ήταν όλοι τους αυτόπτες μάρτυρες.

Και τώρα βρίσκεται και ο κ. Χασάπης κατηγορούμενος, ακριβώς επειδή είχε τη δημοκρατική ευαισθησία να ζητήσει την επέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα για όσα απαράδεκτα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του. Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, ο κ. Χασάπης κατηγορείται «ως υπαίτιος του ότι την 17.11.2006 ισχυρίστηκε σε βάρος του εγκαλούντα Α.Α., αρχιφύλακα, που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. (Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης) και ο οποίος τη συγκεκριμένη ημέρα βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία τήρησης μέτρων τάξης για τις εκδηλώσεις της επετείου της 17ης Νοεμβρίου (Πολυτεχνείου) ενώπιον του αστυνόμου Ν.Π., των συναδέλφων του αστυνομικών (Π.Μπ., Ι.Λ.) και άλλων τρίτων προσώπων, που παρευρίσκονταν στο χώρο έμπροσθεν του ξενοδοχείου ABC τα ακόλουθα επί λέξει ψευδή και συκοφαντικά περιστατικά (απευθυνόμενος στον εγκαλούντα): "σε είδα προσωπικά να είσαι μέσα στα πανεπιστήμια, να σπας με το πόδι σου πέτρες και μάρμαρα και να τα πετάς σε τζαμαρίες μέσα στο χώρο των πανεπιστημίων και να τις σπας [...] εσείς είσαστε οι κουκουλοφόροι που βάζετε φωτιές στα πανεπιστήμια, εσείς είσαστε οι υπαίτιοι των επεισοδίων"».
 
«Αμαρτία» κατά την ΔΙΣ η τέλεση της Θείας Λειτουργίας στη νέα ελληνική γλώσσα

Δεν κατάφερε τελικά να πείσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου ο μητροπολίτης Νικοπόλεως κ. Μελέτιος, ο οποίος εγκαλείται γιατί τελεί τη Θεία Λειτουργία στη νέα ελληνική γλώσσα. Κατά την ΔΙΣ, τα νέα ελληνικά «απειλούν» την ...«ενότητα της Εκκλησίας».

Σύμφωνα με το Βήμα, ο μητροπολίτης Νικοπόλεως κλήθηκε την Τετάρτη από την Ιερά Σύνοδο και επί δύο και πλέον ώρες έδινε εξηγήσεις.

«Κάνω το καθήκον μου. Έχω ευθύνη έναντι των πιστών οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τη Θεία Λειτουργία» είπε και κάλεσε τους ιεράρχες να του πουν ποιοι ιεροί κανόνες απαγορεύουν τη μετάφρασή της.

Υπέρ των θέσεων του Μητροπολίτη Νικοπόλεως τάχθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, ο οποίος δήλωσε ότι «πολλοί νέοι δεν προσέρχονται στη Λειτουργία επειδή δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα », ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε με τις δηλώσεις του και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Τελικά, επικράτησε η άποψη των συντηρητικών και με ανακοίνωσή της η ΔΙΣ δήλωσε ότι «εμμένει στην παράδοση του γλωσσικού ιδιώματος του παραδεδομένου τρόπου τελέσεως της Θείας Λειτουργίας και των Ιερών Μυστηρίων. Οιαδήποτε μετάφραση λειτουργικών κειμένων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ενότητα της Εκκλησίας».

Καλεί επίσης τους ιεράρχες που επιθυμούν να τελούν τη λειτουργία στα νέα ελληνικά να το πράττουν μόνον για ειδικούς λόγους και έπειτα από σχετική άδειά της.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1126223
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Μαθαίνουμε τα «νέα» τελευταίοι
Γιώργος Κύρτσος
City Press (σήμερα)

Είναι η μοίρα των Ελλήνων φορολογουμένων να μαθαίνουν τα νέα που αφορούν στην κακοδιαχείριση που μας οδήγησε στο σημερινό δημοσιονομικό αδιέξοδο τελευταίοι.

Βρετανικό δικαστήριο καταδίκασε διευθυντή πολυεθνικής εταιρείας που προμηθεύει ιατρικό υλικό στα νοσοκομεία του ΕΣΥ σε πολυετή φυλάκιση και πρόστιμο εκατομμυρίων λιρών. Με βάση το σκεπτικό της απόφασης, η συγκεκριμένη πολυεθνική χρέωνε από 25% έως και 100% πάνω από τις τιμές που ισχύουν διεθνώς τα κρατικά νοσοκομεία της χώρας μας, δίνοντας τις ανάλογες μίζες στους Έλληνες αρμοδίους. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, υπήρξε άδικη και καταχρηστική επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογουμένων.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Και πιο πολλές και ζουμερές λεπτομέρειες στο Έθνος, εδώ.
Τουλάχιστον τέτοιες υποθέσεις δίνουν απάντηση και στην ορθογράφηση του ορθοπεδικός (εξοπλισμός κλπ): Έτσι, με έψιλον, για να παραπέμπει στις χειροπέδες.
 

nickel

Administrator
Staff member
LOL (για το αμέσως αποπάνω).

«Αμαρτία» κατά την ΔΙΣ η τέλεση της Θείας Λειτουργίας στη νέα ελληνική γλώσσα

Δεν κατάφερε τελικά να πείσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου ο μητροπολίτης Νικοπόλεως κ. Μελέτιος, ο οποίος εγκαλείται γιατί τελεί τη Θεία Λειτουργία στη νέα ελληνική γλώσσα. Κατά την ΔΙΣ, τα νέα ελληνικά «απειλούν» την ...«ενότητα της Εκκλησίας».
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1126223
Γράφει στα Νέα ότι είπε ο αρχιεπίσκοπος: «Πρέπει να πάμε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Να υπάρχει το κείμενο το αρχικό και να υπάρχει απέναντι η απόδοση. Διότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Ούτε έχουμε και το λεξιλόγιο ούτε έχουμε και την έμπνευση να βρούμε λέξεις οι οποίες θα αποδώσουν αυτό το βαθύ νόημα».

Ε, δεν είναι και Ντεριντά. Απλά πράγματα, απλά ειπωμένα, για απλούς ανθρώπους έγραψαν οι ευαγγελιστές. Δεν είναι καν τα κουζουλά και αλλοπαρμένα της Αποκάλυψης. Άλλο είναι το ζήτημα, το ξέρουμε: τότε έπρεπε να είναι απλά και καθημερινά και κατανοητά. Σήμερα (για να κρατήσουν την αίγλη τους) πρέπει να είναι στρυφνά, απόκοσμα, απόκρυφα. Εδώ δεν θέλουμε να στερηθούμε τη στοργική σκέπη της περισπωμένης...
 

Earion

Moderator
Staff member
Προσοχή, Nickel, αμαρτάνεις! Πολύ ελαφρά παίρνεις μια υπόθεση για την οποία χύθηκε αίμα εδώ στην πόλη μας πριν από έναν αιώνα ακριβώς. Ξεχνάς τα πολύπλοκα και πολυεπίπεδα δογματικά προβλήματα που προκάλεσε όχι η λεκτική απόδοση αλλά η απλή στίξη τέτοιων ιερών κειμένων;

Θα μας έπαιρνε πολύ να συζητήσουμε, λόγου χάρη, τις επιπτώσεις της μετάθεσης ενός κόμματος στη διαβεβαίωση του Κυρίου μας επί του σταυρού προς τον αγαθό ληστή: Ἀμήν λέγω σοι σήμερον μετ' ἐμοῦ ἔσῃ ἐν τῷ παραδείσῳ, όπου η θέση του κόμματος (μετά ή πριν το "σήμερον", δηλαδή “Αλήθεια σου λέω σήμερα, ότι θα είσαι μαζί μου στον Παράδεισο» ή «Αλήθεια σου λέω, από σήμερα κιόλας θα είσαι ...») δημιουργεί θέμα που ταλανίζει την Εκκλησία από την εποχή του αιρετικού Άρειου μέχρι τους σημερινούς Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Αρκούμαι να σου θυμήσω το σπαρταριστά μπεντροβάτο επεισόδιο που διηγείται γλαφυρά ο Άγγελος Βλάχος στους Τελευταίους γαληνότατους (σ. 164-171), του πώς ξεκίνησε μια ολόκληρη χριστολογική έριδα από τον Δημήτριο Λάμπης με εφορμή ένα ερωτηματικό που εκείνος πρόσθεσε στο περιθώριο ενός τετραβάγγελου, δίπλα στο χωρίο που λέει: ὁ Πατήρ μου μείζων μου ἐστίν. Χρειάστηκε ολόκληρη πατριαρχική σύνοδος για να επιβληθεί ομόνοια στην αυτοκρατορία!
 
Αρχικά σκεφτόμουν ν' ανοίξω νήμα για αυτό το ζήτημα, ειδικά μετά απ' αυτό εδώ. Φυσικά και το ζήτημα είναι τεράστιο και παρόλο που προσωπικά τη μετάφραση στη δημοτική την απεχθάνομαι και με ξενίζει, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε κάποια βασικά πράγματα:

1. ο Ιησούς μιλούσε με πολύ απλά λόγια και παραβολές, ακριβώς για να μπορέσει να επικοινωνήσει με τις μάζες που δεν ήξεραν γράμματα.
2. "...όσα γράφτηκαν από πριν, γράφτηκαν από πριν για τη δική μας διδασκαλία, για να έχουμε την ελπίδα με την υπομονή και την παρηγοριά των γραφών" (Προς Ρωμαίους 15:4)

Καλώς ή κακώς, ο πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει τα αρχαία κείμενα και τις καθαρευουσιάνικες μεταφράσεις τους. Δεν είναι χρέος του διαμεσολαβητή να τα κάνει προσπελάσιμα, προκειμένου να εκπληρώσουν το στόχο τους;
 

nickel

Administrator
Staff member
Καλημέρα. Το ενδιαφέρον της είδησης από την Independent δεν είναι η κτηνοβασία.

Man admits having sex with horse and donkey

A 66-year-old man pleaded guilty today to having sex with a horse and a donkey.

Joseph Squires appeared at Leicester Crown Court charged with buggery of a donkey between February 2 and February 5, 1999, and buggery of a horse between March 15 and 18, 2004.

He also faced charges of damaging property — relating to the two animals on the same dates.

Squires, whose address was previously given as Overpark Avenue, Leicester, was due to stand trial but pleaded guilty to all four counts at Leicester Crown Court today.

Defence counsel Amar Mehta told the court Squires had no previous convictions and was of previous good character.

Requesting he be released on bail, he said: "The defendant does not have a stable address although he says his daughter can provide an address."

«Does not have a stable address». Εδώ είναι όλη η μαγεία της είδησης.
 
Top