nickel Administrator Staff member Dec 30, 2010 #1 WMD - Weapons of Mass Destruction = ΟΜΚ - Όπλα Μαζικής Καταστροφής ΟΧΙ μαζικά όπλα καταστροφής
LostVerse Member Jan 2, 2011 #2 Μου θύμισε το γνωστό Μαζικά (sic) Μέσα Ενημέρωσης... Άραγε αν κυριολεκτούσε ο λέγων, πώς περίπου θα ήταν ένα τέτοιο μέσο;
Μου θύμισε το γνωστό Μαζικά (sic) Μέσα Ενημέρωσης... Άραγε αν κυριολεκτούσε ο λέγων, πώς περίπου θα ήταν ένα τέτοιο μέσο;
daeman Administrator Staff member Jan 2, 2011 #3 LostVerse said: Μου θύμισε το γνωστό Μαζικά (sic) Μέσα Ενημέρωσης... Άραγε αν κυριολεκτούσε ο λέγων, πώς περίπου θα ήταν ένα τέτοιο μέσο; Click to expand... Μέσα σ' ετούτο τον μπαξέ πολλά θα βρεις λουλούδια, ιδέες, μεταφράσματα, ακόμα και τραγούδια.
LostVerse said: Μου θύμισε το γνωστό Μαζικά (sic) Μέσα Ενημέρωσης... Άραγε αν κυριολεκτούσε ο λέγων, πώς περίπου θα ήταν ένα τέτοιο μέσο; Click to expand... Μέσα σ' ετούτο τον μπαξέ πολλά θα βρεις λουλούδια, ιδέες, μεταφράσματα, ακόμα και τραγούδια.
Earion Moderator Staff member Jul 30, 2013 #5 Office of Net Assessment (United States Department of Defense) = Γραφείο Ανάλυσης Στρατιωτικών Δυνατοτήτων
Office of Net Assessment (United States Department of Defense) = Γραφείο Ανάλυσης Στρατιωτικών Δυνατοτήτων
bernardina Moderator Sep 9, 2013 #6 Στο 0:46 ακούγεται η φράση boots on the ground = informal. ground troops who are on active service in a military operation. Κι άλλες πληροφορίες εδώ.
Στο 0:46 ακούγεται η φράση boots on the ground = informal. ground troops who are on active service in a military operation. Κι άλλες πληροφορίες εδώ.