crystal Moderator Jul 12, 2011 #21 Σας ευχαριστώ πολύ όλους και ζητώ συγγνώμη που δεν συνεισέφερα στη συζήτηση με κανέναν τρόπο, αλλά πραγματικά με κάτι τέτοια δεν μπορώ να βγάλω καμία άκρη. Οι ειδικοί με ξελάσπωσαν, όπως πάντα. ;) Thank you loads, guys!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και ζητώ συγγνώμη που δεν συνεισέφερα στη συζήτηση με κανέναν τρόπο, αλλά πραγματικά με κάτι τέτοια δεν μπορώ να βγάλω καμία άκρη. Οι ειδικοί με ξελάσπωσαν, όπως πάντα. ;) Thank you loads, guys!
cougr ¥ Jul 12, 2011 #22 Να προσθέσω ότι το "studded wall" μπορεί να εννοεί και τον διαχωριστικό τοίχο ενός δωματίου. @ Elsa, Ο όρος συμπεριλαμβάνει την τοιχοποιία ξηράς δόμησης αλλά δεν περιορίζεται σ' αυτήν.
Να προσθέσω ότι το "studded wall" μπορεί να εννοεί και τον διαχωριστικό τοίχο ενός δωματίου. @ Elsa, Ο όρος συμπεριλαμβάνει την τοιχοποιία ξηράς δόμησης αλλά δεν περιορίζεται σ' αυτήν.
Elsa ¥ Jul 12, 2011 #23 Σωστά, υπάρχει π.χ. και το μπαγδατί, αλλά δεν φαντάζομαι να αναφέρεται εκεί το κείμενο της Crystal.