Alexandra Super Moderator Staff member Mar 1, 2008 #1 Επεισόδιο κωμικής σειράς. Κάποιος που παριστάνει τον σκηνοθέτη λέει: I hate the word movies. I don't make movies, I make films. Καμιά ιδέα, αγαπητοί μου;
Επεισόδιο κωμικής σειράς. Κάποιος που παριστάνει τον σκηνοθέτη λέει: I hate the word movies. I don't make movies, I make films. Καμιά ιδέα, αγαπητοί μου;
nickel Administrator Staff member Mar 1, 2008 #2 Alexandra said: I hate the word movies. I don't make movies, I make films. Click to expand... Ανατρεπτική πρόταση: Απεχθάνομαι τη λέξη φιλμ. Δεν φτιάχνω φιλμ, φτιάχνω ταινίες.
Alexandra said: I hate the word movies. I don't make movies, I make films. Click to expand... Ανατρεπτική πρόταση: Απεχθάνομαι τη λέξη φιλμ. Δεν φτιάχνω φιλμ, φτιάχνω ταινίες.
Alexandra Super Moderator Staff member Mar 1, 2008 #3 Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ. Λίγο περίεργο, βέβαια, αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές.
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ. Λίγο περίεργο, βέβαια, αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές.
nickel Administrator Staff member Mar 1, 2008 #5 Καλή αρχή, από Πετροθάλασσα! Απορία, Αλ.: είναι γλωσσική η αντίδρασή του; Ή αυτοαναγορεύεται σε auteur; (Οπότε θα καταλάβουμε και ποια μπορεί να είναι η προσέγγιση.)
Καλή αρχή, από Πετροθάλασσα! Απορία, Αλ.: είναι γλωσσική η αντίδρασή του; Ή αυτοαναγορεύεται σε auteur; (Οπότε θα καταλάβουμε και ποια μπορεί να είναι η προσέγγιση.)
Alexandra Super Moderator Staff member Mar 1, 2008 #6 nickel said: Απορία, Αλ.: είναι γλωσσική η αντίδρασή του; Ή αυτοαναγορεύεται σε auteur; (Οπότε θα καταλάβουμε και ποια μπορεί να είναι η προσέγγιση.) Click to expand... Αυτοαναγορεύεται σε auteur.
nickel said: Απορία, Αλ.: είναι γλωσσική η αντίδρασή του; Ή αυτοαναγορεύεται σε auteur; (Οπότε θα καταλάβουμε και ποια μπορεί να είναι η προσέγγιση.) Click to expand... Αυτοαναγορεύεται σε auteur.