Alexandra Super Moderator Staff member Sep 17, 2011 #1 Είναι η κομψή έκφραση που χρησιμοποιεί μια νεαρή κυρία προς τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μάλλον της έκοψε τη διασκέδαση στη μέση: "Λοιπόν, αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Οι τσαμπουκάδες και τα αρχηγιλίκια κομμένα."
Είναι η κομψή έκφραση που χρησιμοποιεί μια νεαρή κυρία προς τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μάλλον της έκοψε τη διασκέδαση στη μέση: "Λοιπόν, αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Οι τσαμπουκάδες και τα αρχηγιλίκια κομμένα."
drsiebenmal HandyMod Staff member Sep 17, 2011 #2 Bullying around and giving orders is over. Λίγο ξενέρωτο μου φαίνεται, αλλά για πρώτη προσέγγιση...
nickel Administrator Staff member Sep 17, 2011 #3 This won't happen again. That's enough of your bossing me around.
drsiebenmal HandyMod Staff member Sep 17, 2011 #4 Το δικό σου είναι πιο κυριλέ ή μου φαίνεται; Να συνδυάσω τα πιο άγρια στοιχεία: This won't happen again. Enough of your bullying and bossing me around!
Το δικό σου είναι πιο κυριλέ ή μου φαίνεται; Να συνδυάσω τα πιο άγρια στοιχεία: This won't happen again. Enough of your bullying and bossing me around!
Alexandra Super Moderator Staff member Sep 17, 2011 #5 Καλό φαίνεται. Εγώ είχα σκεφτεί κάτι με τη λέξη macho μέσα.
azimuthios ¥ Sep 17, 2011 #7 Κι αν θες να το κάνεις πιο σλανγκ, γράψε: Take your macho/bully ass out of here! ή I'm fed up with your bullying and bossing me around!
Κι αν θες να το κάνεις πιο σλανγκ, γράψε: Take your macho/bully ass out of here! ή I'm fed up with your bullying and bossing me around!