Xanthangelos New member Mar 18, 2021 #21 cougr said: Κάπως άσχετο και Ίσως ασήμαντο, πάντως ένα από τα παρατσούκλια του Τραμπ είναι το The 45. Click to expand... Επειδή ήταν ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι κακές γλώσσες όμως λένε ότι το 45 αναφέρεται στο IQ του...
cougr said: Κάπως άσχετο και Ίσως ασήμαντο, πάντως ένα από τα παρατσούκλια του Τραμπ είναι το The 45. Click to expand... Επειδή ήταν ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι κακές γλώσσες όμως λένε ότι το 45 αναφέρεται στο IQ του...
Xanthangelos New member Mar 18, 2021 #23 cougr said: IQ 45....και πολύ πάει? Καλώς όρισες! Click to expand... Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Όσο για το IQ 45, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προβληματίστηκα μήπως ακουστεί πολύ υψηλό για τον συγκεκριμένο. :)
cougr said: IQ 45....και πολύ πάει? Καλώς όρισες! Click to expand... Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Όσο για το IQ 45, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προβληματίστηκα μήπως ακουστεί πολύ υψηλό για τον συγκεκριμένο. :)
SBE ¥ Mar 19, 2021 #24 Μια που λεγαμε για όπλα πιο πριν, σε γαλλική τηλεοπτική σειρά λεγενε οι αστυνομικοί για το 11-43 και δώστου 1143 και τελικά χρειάστηκε να μου εξηγησουν ότι προκειται για το διεθνές σύστημα...
Μια που λεγαμε για όπλα πιο πριν, σε γαλλική τηλεοπτική σειρά λεγενε οι αστυνομικοί για το 11-43 και δώστου 1143 και τελικά χρειάστηκε να μου εξηγησουν ότι προκειται για το διεθνές σύστημα...