Themis† ¥ Sep 26, 2014 #21 Απορώ που δεν έχετε ακόμα αναφέρει το ελληνόλουστο και συμβατό με τον τύμβο της Αμφίπολης πιδιέφ.
daeman Administrator Staff member Sep 26, 2014 #22 ... Themis said: Απορώ που δεν έχετε ακόμα αναφέρει το ελληνόλουστο και συμβατό με τον τύμβο της Αμφίπολης πιδιέφ. Click to expand... Θέμης έφα πηδιέφα πιδιέφα.
... Themis said: Απορώ που δεν έχετε ακόμα αναφέρει το ελληνόλουστο και συμβατό με τον τύμβο της Αμφίπολης πιδιέφ. Click to expand... Θέμης έφα πηδιέφα πιδιέφα.
Hellegennes ¥ Sep 26, 2014 #23 Themis said: Απορώ που δεν έχετε ακόμα αναφέρει το ελληνόλουστο και συμβατό με τον τύμβο της Αμφίπολης πιδιέφ. Click to expand... Αυτό κι αν κινδυνεύει από συνίζηση...
Themis said: Απορώ που δεν έχετε ακόμα αναφέρει το ελληνόλουστο και συμβατό με τον τύμβο της Αμφίπολης πιδιέφ. Click to expand... Αυτό κι αν κινδυνεύει από συνίζηση...
m_a_a_ Well-known member Feb 18, 2025 #25 Ήμουνα σίγουρος ότι θα υπήρχε τέτοιο νήμα. Και τώρα που το βρήκα, έχω να πω ότι ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις προσδοκίες μου. Ευχαριστώ, Δαεμάνε, για τη… διανημάτιση!
Ήμουνα σίγουρος ότι θα υπήρχε τέτοιο νήμα. Και τώρα που το βρήκα, έχω να πω ότι ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις προσδοκίες μου. Ευχαριστώ, Δαεμάνε, για τη… διανημάτιση!