cougr ¥ Yesterday at 1:36 AM #21 m_a_a_ said: Εσείς τι λέτε; Click to expand... Και εγώ δεν βλέπω τον λόγο. Μεταφραστική αδεία, ίσως.
Earion Moderator Staff member Today at 7:52 AM #24 m_a_a_ said: Κάποιου Φιλίπ Σουπώ… Click to expand... Philippe Soupault - Wikipedia en.wikipedia.org
Duke_of_Waltham ¥ Today at 2:05 PM #25 Κι εγώ δεν βλέπω τον λόγο να έχει ενωτικό το αλληλοαγγίζονται… Από την άλλη, πάντως, δεν μ' εκπλήσσει και τόσο που ο κόσμος δεν λέει «αλληλοάγγιγμα»: υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου δεν αρκεί το σκέτο άγγιγμα;
Κι εγώ δεν βλέπω τον λόγο να έχει ενωτικό το αλληλοαγγίζονται… Από την άλλη, πάντως, δεν μ' εκπλήσσει και τόσο που ο κόσμος δεν λέει «αλληλοάγγιγμα»: υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου δεν αρκεί το σκέτο άγγιγμα;
cougr ¥ Today at 2:42 PM #26 Νομίζω αν θέλαμε να τονίσουμε τη συμμετοχή και των δύο πλευρών (το αμοιβαίο), η λέξη «άγγιγμα» θα μπορούσε να θεωρηθεί ελλιπής αν δεν συνοδευόταν από το κατάλληλο πλαίσιο ή κάποιο επίθετο.
Νομίζω αν θέλαμε να τονίσουμε τη συμμετοχή και των δύο πλευρών (το αμοιβαίο), η λέξη «άγγιγμα» θα μπορούσε να θεωρηθεί ελλιπής αν δεν συνοδευόταν από το κατάλληλο πλαίσιο ή κάποιο επίθετο.