Φωτογραφίες για γέλια και για κλάματα

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Δίκιο έχεις, αλλά έχει πιο πολλή πλάκα η άλλη εξήγηση ;)
 

daeman

Administrator
Staff member
Μου ήρθαν προχτές με ηλεμήνυμα.
Αντιγράφω αυτούσιες τις λεζάντες, απ' όπου αποκαλύφτηκε και η πηγή τους. Οι φωτογραφίες, βέβαια, έχουν κάνει κάμποσες βόλτες στο δίκτυο.

Μετεκλογικός διάλογος!



Αν δεν τα 'κανε ακόμα, θα τα κάνει σύντομα...
σ.τ.d.: τροφική αλυσίδα



Αρχάρια στο Facebook, δεν ήξερε και ξεκατινιάστηκε...


Η ανθρώπινη ζωή μέσα σε πέντε μπουκάλια...
σ.τ.d.: Πέντε μπουκάλια η ζωή, το ύστερο, φαρμάκι.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Η αρχάρια στο Facebook είναι πολύ αστεία, αλλά κάτι δεν κολλάει: Το μήνυμα προς τον επιβήτορα και το αμέσως επόμενο όπου λέει "Ω, όχι, τι έκανα!" είναι πρωθύστερα. 58 minutes ago και 59 minutes ago, μάλλον έπρεπε να είναι αντίστροφα για να πιάσει καλύτερα η φάρσα. Επίσης, λίγο περίεργο να δηλώνει engaged και συγχρόνως να μιλάει για such a long abstinence. Αλλά se non è vero, è ben trovato.
 

daeman

Administrator
Staff member
Στην ...ανάγκη, η ορθογραφία δεν έχει προτεραιότητα. :p





 

Elsa

¥
INFINITE PHOTOGRAPH—AS SEEN ON EARTH, από το National Geographic.

What makes up our world? Dive into this photo-mosaic portrait of the Earth to see it through the eyes of users like you. It's made up of hundreds of photos of the natural world, each submitted by users to My Shot. Move the yellow square over an area you would like to explore, click, and go. Double-click on an image to see more information about it. Keep clicking—and diving deeper into the Infinite Photograph—to get a truly boundless picture of Earth.

Μπορείτε να στείλετε και δικές φωτογραφίες!
 

nickel

Administrator
Staff member
Τελικά με διόρθωσε κάποιος. Δεν είναι «το πλήρωμα του Κρόνου». Ούτε «το πλήρωμα του χρόνου». Είναι πλήρωμα εδώ και τώρα.

(Ελπίζω τώρα να φαίνονται οι φωτογραφίες από πάνω. Και να μη φαίνεται η φωτογραφία εδώ, επειδή δεν υπάρχει φωτογραφία εδώ.)
 

nickel

Administrator
Staff member
Μέγας διώκτης τροχοφόρων στην πλατεία Συντάγματος αλλά και παρών σε κάθε διαδήλωση. Αν δεν τον ξέρετε, δείτε τον σε πολλές πόζες εδώ.

 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Ξέσπασε σάλος στην Μπαρτσελόνα

Τρυφερό τετ-α-τετ μεταξύ Πικέ και Ιμπραΐμοβιτς αποκαλύπτει φωτογραφία




Άντε τώρα να εξηγήσεις ότι δεν είσαι... ελέφαντας

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει στην Ισπανία μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και απεικονίζει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Ζεράρ Πικέ να έχουν έρθει πολύ κοντά!

Ένας φίλαθλος της ομάδας τράβηξε τη φωτογραφία στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου των Μπλαουγκράνα, μετά την προπόνηση της ομάδας.

Οι δύο άσοι φαίνεται ότι βρίσκονται σε τρυφερό τετ-α-τετ, αν και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για ποιο λόγο βρίσκονταν τόσο κοντά και μάλιστα πιασμένοι χέρι - χέρι.

Τίτλοι όπως «Πικέ και Ιμπραΐμοβιτς πολύ αγαπημένοι» και «Ιμπραΐμοβιτς και Πικέ ακολουθούν τα βήματα του Ρίκι Μάρτιν» είναι ενδεικτικοί του κλίματος που επικρατεί σχετικά με τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
 

nickel

Administrator
Staff member


Το επισημαίνει σήμερα στην στήλη του στην Καθημερινή ο Φαληρεύς / Κασιμάτης:

Αν πάτε στην ιστοσελίδα της Βουλής με το βιογραφικό του Καραμανλή, δεν λέει πουθενά ότι διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Θα διαπιστώσετε ότι, ενώ αναφέρεται κάθε λεπτομέρεια της πολιτικής του ανέλιξης ώς το αξίωμα του πρωθυπουργού (ώς και η ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους της «φιλειρηνικής κίνησης ΚΙ. Π. Α. Ε. Α.), δεν αναφέρεται –περιέργως– ότι υπήρξε πρωθυπουργός! Και τούτο παρ’ ότι σημειώνεται ότι «διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού από 10.03.2004 έως 14.02.2006».

Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτή η σοβαρή παράλειψη; Να είναι φάρσα που έστησε κάποιος αδίστακτος χάκερ εις βάρος του τέως πρωθυπουργού; Το βλέπω μάλλον απίθανο. Ισως να είναι μία έμμεση μορφή, εκ μέρους του, της παραδοχής των ευθυνών του· αλλά και αυτό μου φαίνεται απίθανο. Μήπως απλώς θέλει ο άνθρωπος να ξεχάσει; Μάλλον όχι, διότι στην περίπτωση αυτή θα απέφευγε οτιδήποτε του θυμίζει τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του και δεν θα σύχναζε σε χώρους όπου μπορεί ανά πάσα στιγμή να πέσει επάνω στον Σιούφα ή στον Παυλόπουλο. Υπάρχει η απλοϊκή εξήγηση ότι βαρέθηκε να το συμπληρώσει, αλλά είναι ανάξια λόγου. Το πιθανότερο και πιο ταιριαστό με την προσωπικότητά του είναι ότι η παράλειψη αποτελεί έμπρακτη απόδειξη σεμνότητας και ταπεινότητας...


Εγώ, πάντως, καλού κακού, διέσωσα και μια φωτογραφία της σελίδας.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Υπάρχει κι άλλη εξήγηση: μάλλον δεν θα πρόσεξε ότι ήταν πρωθυπουργός.
 
Για την κατασκευή 1 γούνας απαιτούνται 120 δέρματα μικρών ζώων
1.jpg

Το 50% των αυτοχείρων είναι ηλικιωμένοι
2.jpg
 

SBE

¥
Το λουκ "ξέχασα τη φούστα μου" είναι μόδα, Αλεξάνδρα, το λανσάρισε κι η Λαίδη Γκάγκα
 
Top