Φωτογραφίες για γέλια και για κλάματα


:D
Πεζόδρομος Μεθώνης, Εξάρχεια.
Εδώ, η έμφαση δίνεται στην ...αιναντύωση και όχι στην ουσία που -υποθέτω- θα ήταν μια φωνολογική (σωστά το λέω; ) ορθογραφία.
Είναι προφανές ότι αυτός/ή που το 'γραψε είναι ορθογράφος. Δεν έχει ούτε ένα σωστό. :D
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Στα #15 και 19 δε βλέπω φωτογραφία. Έχει συμβεί κάτι;
Στο 19 βλέπω τη φωτογραφία μια χαρά.
Στο 15 ούτε εγώ τη βλέπω με την πρώτη, αλλά τη βλέπω μετά από την εξής διαδικασία. Πατάω quote στο μήνυμα και παίρνω με κόπι-πέιστ τα στοιχεία της φωτογραφίας και ανοίγω καινούριο παράθυρο, οπότε τη βλέπω. Όταν μετά πατήσω το back από το quote και ξαναγυρίσω στην κανονική σελίδα, ω του θαύματος, ξαφνικά βλέπω τη φωτογραφία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.
 
Α, ωραία. Τώρα τα είδα κι εγώ όλα. Θενκς. Πάντως, για το #19, τι να σας πω βρε παιδιά, εγώ λατρεύω το κιτς. Δηλαδή, αν είχα αυτό το χτίριο απέναντί μου κάθε μέρα, θα μου άνοιγε την καρδιά. Σοβαρά!
 
Πώς να το πω, μου φαίνεται πως αυτοί οι κιτσάτοι τύποι που τα φτιάχνουν όλα αυτά είναι σούι γκένερις ως προς το γούστο, ξεφεύγουν από τη νόρμα, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το τι θα πει ο κόσμος, το πώς θα τους κρίνουν, μολονότι το κάνουν χωρίς να υποπτεύονται το τερατώτες του γούστου τους, με απόλυτη δηλαδή φυσικότητα. Το ότι τινάζουν στον αέρα οποιαδήποτε έννοια ενστάλαξης του τι είναι ωραίο και γουστόζικο δια της διδασκαλίας, του σχολείου, της γενικής καλλιέργειας και εντέλει δια του κοινωνικού ελέγχου του γούστου, μου φαίνεται πως ανοίγει ένα παράθυρο ελευθερίας κι ότι αποδεικνύει περίτρανα ότι 'ποτέ καμιά ζαριά δε θα καταργήσει το τυχαίο'. Είναι λίγο σαν τις μεταλλάξεις, που ανοίγουν παράθυρα ελευθερίας στην ιστορία των ειδών.
 
Σπάσιμο του φράγματος του ήχου

Ζαζ, αυτή είναι γνήσια κατά τη γνώμη σου ή φόλα;

Ensign John Gay, photo officer for Fighter Squadron Two (VF 2), took this amazing photo of a F/A-18 Hornet as it broke the sound barrier. The jet was assigned to Strike Fighter Squadron One Five One (VFA-151) and John was standing on the 0-10 level weather deck of the USS Constellation (CV 64). He used a Nikon N-90s, Nikon 70-300 ED zoom lens and Kodacolor 200 negative film. The camera was set for manual exposure of F/5.6 at 1/1000 sec. John, the lucky and talented dog, caught this masterpiece with a single shot by prefocusing at approximately 200-300 yards off the port side of the ship and then panning left to right as the aircraft flew by. This image has appeared in many publications worldwide and I hope made John some $ because damn, what a shot.
(Από εδώ)
 

Zazula

Administrator
Staff member
Ζαζ, αυτή είναι γνήσια κατά τη γνώμη σου ή φόλα;
Γνήσιες είναι όλες αυτές οι φωτογραφίες (κυκλοφορούν κι άλλες, όπως θα δείτε στο σύνδεσμο που δίνω παρακάτω, όπου θα διαβάσετε και την ανάλυση του φαινομένου): http://urbanlegends.about.com/library/bl_sonic_boom.htm. :) Ο εν λόγω John Gay, λοιπόν, που πήρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, επιβεβαιώνει ότι ενίοτε τα επώνυμα δεν είναι τυχαία... :p
 

Elsa

¥


Πιο κεντρικά δε γίνεται! Το βλέπω όλο το καλοκαίρι, είπα να το μοιραστώ...
Μετά από το universiti, το time table [χρονοτράπεζα;] βέβαια, είναι πιτυρίδα.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Δεν είναι φωτογραφία ούτε για γέλια ούτε για κλάματα, αλλά απλώς εκπληκτική (σύρετε το ποντίκι σας από πάνω προς τα κάτω, για να δείτε το τοπίο να μεταβάλλεται ανάλογα με την ώρα): http://61226.com/share/hk.swf.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Τα... οδικά πτηνά!

Παρακαλώ, εξηγήστε μου τι είναι τα οδικά πτηνά:

1) Πτηνά που περπατάνε στους δρόμους αντί να πετάνε.

2) Όπως λέει εδώ, "Τα οδικά πτηνά είναι η σπάνια οικογένεια πτηνών που μπορεί να είναι μούγκα, βοηθούν όμως πολύ στο δρόμο για το σπίτι".

3) Την απάντηση την ξέρει ο γνωστός υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης που έχει προσληφθεί με αξιοκρατικά κριτήρια.



Μετά εξηγήστε το και στο e-shop.gr. Τουλάχιστον, εκεί είναι ιδιωτική εταιρεία, και σκασίλα μας τι προσλαμβάνουν.
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Μου έρχεται να αρχίζω να βρίζω, ιδίως μετά το τελευταίο ραβασάκι της ΔΕΗ, όπου αναλυτικά μου παρουσίασαν το χαράτσι για την @#$@#ΕΡΤ και μετά μου έγραφαν από κάτω ότι «βάσει νόμων [τάδε, θα το δω και θα σας πω], η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να εισπράττει τέλη για την ΕΡΤ και να διακόπτει το ρεύμα όταν αυτά δεν εισπράττονται».

Άι σιχτίρ, που πληρώνω με τα ωραία μου λεφτά τον απαράδεκτο, αγράμματο και άχρηστο βολεμένο και τα «οδικά» πουλιά του! Άι σιχτίρ, επιτέλους!
 
Παρακαλώ, εξηγήστε μου τι είναι τα οδικά πτηνά:

Είναι πουλιά-φριλάνσερς που συνεργάζονται με εταιρείες οδικής ασφάλειας.
Μένεις με το αμάξι και δεν έχει μπαταρία το κινητό; Σε εντοπίζει το οδικό πουλί και στέλνει σήμα στην πλησιέστερη κινητή μονάδα να'ρθει να σε περισυλλέξει.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Στις προχθεσινές ειδήσεις της ΝΕΤ, στη διάρκεια όλου του ρεπορτάζ για τον θάνατο της Μερσέντες Σόσα, ο τίτλος αποκάτω έγραφε, "Έφυγε η Μερσέντες Σόσα στα 43 της"! Μέχρι να το διορθώσουν, το έβαλαν μία, δύο, τρεις φορές, και στο τελευταίο δευτερόλεπτο, κάποιος το είδε και το διόρθωσε.

Βέβαια, συμβαίνουν αυτά και στα ιδιωτικά κανάλια. Δείτε, π.χ. αυτό από τον Alpha:

Αλλά, όπως είπα, όταν ένας ιδιώτης εργοδότης προσλαμβάνει έναν άχρηστο υπάλληλο, δικό του πρόβλημα.
 

daeman

Administrator
Staff member
Είναι πουλιά-φριλάνσερς που συνεργάζονται με εταιρείες οδικής ασφάλειας.
Μένεις με το αμάξι και δεν έχει μπαταρία το κινητό; Σε εντοπίζει το οδικό πουλί και στέλνει σήμα στην πλησιέστερη κινητή μονάδα να'ρθει να σε περισυλλέξει.

Καλό! :D
Με την άδειά σου, συμπληρώνω:
Ωδική βοήθεια (υπηρεσία που προσφέρεται προαιρετικά μαζί με την οδική βοήθεια): Μένεις με το αμάξι, έχεις κινητό και καλείς την οδική βοήθεια. Μέχρι να καταφτάσει ο ειδικός, έρχεται κάποιος (ή κάποια, ή ολόκληρη χορωδία, ανάλογα με το κλιμακούμενο κόστος του πακέτου που διάλεξες), σου λέει κάνα τραγουδάκι και περνάει ευχάριστα η ώρα της αναμονής... :p
 

nickel

Administrator
Staff member
Φωτογραφία από μέλος:


Σκαντζοχοιράκι. Δεν θυμίζει γκρέμλιν;
 
Top