Το ευχετήριο γαϊτάνι

Να πω χρόνια πολλά στους Παναγιώτηδες και τις Παναγιώτες του φόρουμ, που θα είναι πολλοί και πολλές αλλά εγώ θυμάμαι τον Δόχτορα, που είχα την κουβέντα του προχτές στο ξενοδοχείο Τιτάνια με κάποιον που είχα να τον δω σχεδόν 40 χρόνια (θα καταλάβει), καθώς και τον Panadeli.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
(Ευχαριστώ ;)). Αντεύχομαι σε Παναγιώτηδες, Πάνους, Πότηδες, Γιώτηδες, Τάκηδες, και σε Παναγιώτες, Γιώτες, Ποτούλες και ό,τι άλλο έχει εφευρεθεί. Και στις Μαρίες και στους Μάριους (όσες και όσοι γιορτάζουν σήμερα)!

Κρυστάλλω, Χ.Π.!
 

Zazula

Administrator
Staff member
Χρόνια πολλά σ' όσους κι όσες γιορτάζουν ή έχουν κάποιον που γιορτάζει — και διπλές ευχές στον panadeli. :)
 

nickel

Administrator
Staff member
Διπλές ευχές στον panadeli (ένα ντεζαβού το νιώσατε εσείς;), τριπλές στον Πάνο, και χιλιαπλές σε όλους σας, μέρα που 'ναι.


ΥΓ. Βρε στραβομάρα. Πολλά πολλά χρόνια πολλά και σε όσες έχουν γενέθλια!
 
Σας χιλιοευχαριστώ για τις ευχές σας! :)
Χρόνια πολλά στον συνονόματο δόκτορα και στην κρύσταλ!
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Και χρόνια πολλά και στην Κρουστάλλω! Να τα εκατοστήσεις!
 
Κι από μένα χρόνια πολλά στον Ντοκ και στον Panadeli, και στην Κρυσταλένια για τα γενέθλιά της, και πολλές πολλές ευχές σε όσους και όσες γιορτάζουν! Και σε όλους τους υπόλοιπους, να χαίρεστε αυτούς που αγαπάτε, να σας χαίρονται αυτοί που σας αγαπούν, και να περάσετε όμορφα σήμερα! (Εγώ θα δουλεύω...κλαψ κλαψ!) :)
 

bernardina

Moderator
Χρόνια πολλά παίδες και κόρες, εορτάζοντες, εορτάζουσες και γενεθλιάζουσες. Πολύχρωμοι κι εντοιχισμένοι πολύχρονοι κι ευτυχισμένοι! Η ζωή να σας δίνει του Αβραάμ και του Ισαάκ τα καλά, και να τα χαίρεστε μαζί μ' όσους αγαπάτε και σας αγαπούν! :D

Don't cry sweet Oli! :wub:
 
[Με μια ημέρα καθυστέρηση, λόγω ακούσιας 24ωρης διαδικτυακής απουσίας:sneaky:] Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες (μέλη του φόρουμ κι αγαπημένα τους πρόσωπα)! :clap::clap::clap: Πολύχρονη, ευτυχισμένη και δημιουργική κι η έχουσα γενέθλια! :clap::clap::clap:
 

crystal

Moderator
Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές και ανταποδίδω καθυστερημένα σε όλους τους εορτάζοντες. :)
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Χρόνια πολλά και καλά στην Αλεξάνδρα μας!

[Συνεσταλμένο έδιτ εκ των υστέρων]: Και φυσικά σε όλους τους (γνωστούς και άγνωστους) Αλέξανδρους και τις (άγνωστες) Αλεξάνδρες μας![τέλος έδιτ]
 
Αλεξάνδρα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, μαζί με αυτούς που αγαπάς! :clap::clap::clap:
 
Top