Προφορά & μεταγραφή: Μια συζήτηση

Meggie

Member
Έλα βρε Meggie. Βλέπεις πόση ανοχή δείχνουμε στα λάθη σου στα ελληνικά. Δείξε κι εσύ ανοχή σε όσους δεν μιλούν τα αγγλικά σαν εσένα.
Σας ευχαριστώ για την ανοχή. Θεωρούσα ότι ήταν σωστά τα Ελληνικά μου κ θα ήθελα σας παρακαλώ να με διορθώσετε που έκανα λάθος. Δεν θέλω να μιλούν Αγγλικά όπως εγώ απλό το συντακτικό να είναι σωστό σε όποια προφορά κ να ναι

nickel

Administrator
Staff member
Άσ' το, Meggie, και άσε το θέμα αυτό, κουραστήκαμε όλοι. Έχουμε κι έναν σκασμό δουλειές, τόσες που δεν προλαβαίνουμε τα ωραία που βρίσκουμε στον δρόμο μας κάθε μέρα, για να μην πω που ούτε για Eurovision δεν προλαβαίνουμε να γράψουμε φέτος, και πρέπει να κυνηγάμε τα διάφορα αλλοπρόσαλλα που γράφονται σ' αυτό το νήμα. Άσ' το λοιπόν.

Meggie

Member
Άσ' το, Meggie, και άσε το θέμα αυτό, κουραστήκαμε όλοι. Έχουμε κι έναν σκασμό δουλειές, τόσες που δεν προλαβαίνουμε τα ωραία που βρίσκουμε στον δρόμο μας κάθε μέρα, για να μην πω που ούτε για Eurovision δεν προλαβαίνουμε να γράψουμε φέτος, και πρέπει να κυνηγάμε τα διάφορα αλλοπρόσαλλα που γράφονται σ' αυτό το νήμα. Άσ' το λοιπόν.
Οκ. Καλό βράδυ σε ολους