Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, εξάλλου μπαίνει με Alt+183, αν δεν απατώμαι.Αλλά, επαγγελματίας γραφιάς, ας μάθει να βάζει άνω τελεία από κάθε υπολογιστή, δεν είναι δύσκολο.
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, εξάλλου μπαίνει με Alt+183, αν δεν απατώμαι.Αλλά, επαγγελματίας γραφιάς, ας μάθει να βάζει άνω τελεία από κάθε υπολογιστή, δεν είναι δύσκολο.
Νομίζω ναι.
Ε, αντί για βιβλίο του ίδιου υπήρξε το γνωστό διήγημα με το λάθος τηλεφώνημα του φονιά που δημοσιεύτηκε στο Ριζοσπάστη ελάχιστες μέρες μετά το φόνο. Πολιτική αυτοκτονία, τεράστιο πολιτικό σφάλμα, ή ό,τι χειρότερο θέλετε: αλλά επειδή δημοσιεύτηκε σε κομματική εφημερίδα. Δεν θυμάμαι να μίλησε κανείς τότε για τους συγγενείς του Γρηγορόπουλου.Σαν να βγάλει αύριο μεθαύριο βιβλίο ο Κορκονέας και να περιγράφει πώς σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο γιατί δεν τον σεβάστηκε, ας πούμε.
και μάλιστα κι αυτός με το παράδειγμα του Μεσρίν, μεταξύ άλλων --πράγμα που μου θύμισε ότι ο ίδιος μου είχε πρωτομιλήσει γι' αυτόν πριν από εικοσικάτι χρόνια.Αυτοβιογραφίες απατεώνων, ληστών και δολοφόνων. Ταινίες (άλλο τίποτα), τραγούδια για φόνους. Κάποια μπορεί να μας αρέσουν, άλλα όχι, με άλλα να ανατριχιάζουμε, με άλλα να εξοργιζόμαστε. Ποιος και πού θα βάλει το όριο; Θα επιτρέπουμε μόνον όσα δείχνουν μεταμέλεια; Μόνον όσα περιέχουν ελαφρυντικά αναγνωρισμένα από το δικαστήριο; Μόνον όσα έχουν γραφτεί από, ξέρω γω, σαράντα χρόνια πριν και πάνω; Μόνον τα πλημμελήματα;
Εννοείς αυτό; Αυτό είναι ανυπόγραφο, από ό,τι βλέπω,Ε, αντί για βιβλίο του ίδιου υπήρξε το γνωστό διήγημα με το λάθος τηλεφώνημα του φονιά που δημοσιεύτηκε στο Ριζοσπάστη ελάχιστες μέρες μετά το φόνο. Πολιτική αυτοκτονία, τεράστιο πολιτικό σφάλμα, ή ό,τι χειρότερο θέλετε: αλλά επειδή δημοσιεύτηκε σε κομματική εφημερίδα. Δεν θυμάμαι να μίλησε κανείς τότε για τους συγγενείς του Γρηγορόπουλου.
Αποφυλακίζεται ο Ασημάκης Κατσούλας που τον Ιούνιο του 1995, δηλαδή πριν από 18 χρόνια και εννιά μήνες έφαγε δις ισόβια συν 12 χρόνια.Δεν ξέρω για τις συγχωνεύσεις, είχα την εντύπωση ότι στα πολλαπλά ισόβια δεν ισχύουν.