Η θερινή σύναξη των Λεξιλόγων, The Sequel (Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011, 22:00)

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Εγώ έχω ήδη προτείνει πυρηνική βόμβα, αλλά αν είσαι οικολόγος, μπορείς να καταφύγεις στα εξής, με σειρά προτεραιότητας: 1. Βόμβα ναπάλμ, 2. Μολότοφ, 3. Εμπρησμό, 4. Να φωνάξεις τον Τσακ Νόρις.
 
Count? Count! Μας κακομαθαίνετε, Comte de Harvatis! ;) Προσέξτε, ο Comte de Baltar δεν αστειεύεται στα κληρονομικά. :D

Μα, μα δεν εννοούσα... πώς θα τολμούσα άλλωστε... μα πώς... παρανόησις... λυπούμαι ειλικρινώς... :-D :-D :-D

Σοβαρά τώρα, πολύ θα το 'θελα να έρθω κι εγώ, αλλά έχω πάλι υπηρεσία αυτό το ΣΚ, behind enemy lines.

Κρίμα! Αν μπορείς, όμως, μην πειράξεις τις νυφίτσες που είναι τόσο συμπαθητικά θηλαστικά :-)
 

daeman

Administrator
Staff member
Χέρια ψηλά, όσοι πιστοί θα προσέλθετε, ήγγικεν γαρ η ώρα! :clap:

The Mojo Radio Gang - Parov Stelar

 
Η μανιώδης συλλέκτρια λέξεων θα έρθει. Υπάρχει μια περίπτωση να είναι +1 μετά συζύγου δηλαδή αλλά δεν είμαι σίγουρη. Το είπα και στη φίλτατη Καλλιάνα :)
 

nickel

Administrator
Staff member
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής:
  • Το μαγαζί είναι Παπαδιαμαντοπούλου 36, στα Ιλίσια.
  • Θα είμαστε στο βάθος, απέναντι από το εξωτερικό μπαρ.
  • Θα είναι κάποιοι εκεί μετά τις 21:45.
  • Μπορείτε να φέρετε συντρόφους, αλλά όχι παιδιά ή ζώα συντροφιάς.
  • Σας παρακαλούμε να πληρώνετε τα ποτά μόλις θα σας τα παραδίδουν (αυτή είναι η συμφωνία με το μπαρ) για να μην υπάρξουν ταμειακά προβλήματα στο τέλος.
See ya there.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Προσοχή: Όταν πληρώνετε τα ποτά, να ζητάτε και την απόδειξη.

Κοντινή στάση μετρό είναι Μέγαρο Μουσικής.
 
Επειδή διακοπεύω δεν θα έρθω, αλλά θα σας σκέφτομαι.

Πιείτε ένα ποτήρι στην υγειά μου να κάνω μια βουτιά στην υγεία σας!
 

crystal

Moderator
Να εξηγήσουμε στον κόσμο ότι πέρσι οι τελευταίοι της συντροφιάς φεσώθηκαν κάμποσα "απλήρωτα" ποτά, για να ανακαλύψουμε εκ των υστέρων αυτό που υποψιαζόμασταν από την αρχή: κανείς δεν έφυγε χωρίς να πληρώσει, απλώς η σερβιτόρα τα έκανε μαντάρα στις σούμες. Γι' αυτό και συνιστάται η μέθοδος της επιτόπου πληρωμής. ;)
 
Να σας ευχηθώ (εκτός από καλό μήνα) να περάσετε υπέροχα απόψε (αν και πιστεύω ότι αυτό είναι απολύτως εγγυημένο) και να εκφράσω τη λύπη μου που αδυνατώ να είμαι μαζί σας (επιστρέφω στα πάτρια εδάφη το άλλο Σάββατο). Πιείτε ένα (επιπλέον) ποτό και για τους απόντες, λοιπόν... ;)


[οι εκπατρισμένοι/ "ομογενείς" και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις της Λεξιλογίας ελπίζουν και παρακαλούν για μια έξτρα καλοκαιρινή συγκέντρωση:)]
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Προς όσους Νέους Λεξιλόγους παρευρεθούν: για να μας αναγνωρίσετε, ψάξτε μία που θα κρατάει Raid, DDT και πετρέλαιο, και θα κυνηγάει έναν θαμώνα για να τον φλιτάρει, ουρλιάζοντας άπταιστα σε διάφορες ξένες γλώσσες. Ο εν λόγω κύριος εικάζεται ότι θα τραγουδάει Λα Κουκαράτσα, Λα Κουκαράτσα, τα 'θέλα και τα 'παθάαααα.


Προς Ρογήρο: μα έχουμε δώσει ραντεβού για παϊδάκια. Δεν έχουμε; Δε θέλω τέτοια!
 

crystal

Moderator
Ταυτόχρονα, μια άλλη θαμώνας θα λέει στην υπόλοιπη παρέα θριαμβευτικά: "Εγώ σας το 'λεγα ότι ο Ζάζουλας είναι ικανός για τα πάντα!" :D
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Η άλλη θαμώνας παρακαλείται να αφήσει τα λόγια και να πιάσει την παντόφλα.
 
Καλά να περάσετε απόψε και να μην ξεχνάτε να ζητάτε από τα καλά πατατάκια. Αυτά με τα κύματα! :)
 
Προς Ρογήρο: μα έχουμε δώσει ραντεβού για παϊδάκια. Δεν έχουμε; Δε θέλω τέτοια!

Βεβαίως! [και κάτι μπουγάτσες αν δεν με απατά η μνήμη μου]:D:D:D
 

nickel

Administrator
Staff member
Ντρέπομαι που το λέω, αλλά είχα την εντύπωση ότι φέτος το Mojo ήταν πιο πήχτρα από πέρυσι. Πάντως, εμείς είχαμε μόνο καθιστούς, λίγο στριμωχτά, ευχάριστα στριμωχτά δε λέω. Όλοι είχαν την ευκαιρία να με συγχαρούν για την καινούργια μου μπιροκοιλιά, κι εγώ την ευκαιρία να δείξω πώς φτιάχνεται. Για τα πατατάκια που λέτε: όλα καλά στο μαγαζί, αλλά δεν μας προλάβαιναν — πήγαμε δυο φορές στο απέναντι περίπτερο και το αδειάσαμε από πατατάκια για να κάνουμε δουλειά. Σημειώθηκαν ελάχιστες απουσίες, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις, όπως του φίλου από τα παλιά που χρειάστηκε να συστηθεί για να τον αναγνωρίσω. Στους μισούς πρόλαβα μια καλησπέρα και μια καληνύχτα να πω, οπότε αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε μέσα στο καλοκαίρι. Καλωσόρισμα και στα καινούργια μέλη! Και μύριες ευχαριστίες στον κύριο που έκανε διανομή στον οίκο και στον Νίκο.

 
Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να επαναλάβω και στο φόρουμ πόσο χάρηκα που σας γνώρισα. Η βραδιά ήταν πολύ ωραία, με καλή κουβέντα, ωραίο καιρό και πολύ όμορφο μπαρ (κατά το "το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο, τα πατατάκια άφθονα" κ.λπ. :-) ). Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάτσω πολύ, αλλά ελπίζω ότι η επόμενη σύναξη θα γίνει σύντομα!
 
Top