Δοκιμάστε το MS Office 2013

Έτσι μου φάνηκε κι εμένα, αλλά όταν πήγα να παραγγείλω τη δοκιμή, μ' έβγαλε στο ελληνικό σάιτ και δεν ήταν πια δοκιμή, ήταν πληρωμή.

Ναι, γιατί μάλλον η MS Hellas δεν δίνει δωρεάν δοκιμή. Εμένα με βγάζει στην αμερικάνικη σελίδα, γιατί προφανώς διαβάζει τις ρυθμίσεις μου (χρησιμοποιώ αγγλικά windows και μόνο). Ωστόσο ζητάει στοιχεία πληρωμής, έτσι κι αλλιώς, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. Για την ακρίβεια, μού βγάζει αυτό:

The first month of your subscription is free, but you do need to provide payment information. You can cancel at any time during the trial period and you won’t be charged.
 

daeman

Administrator
Staff member
[...]
Κάτι σαν το γνωστό ανέκδοτο:
Σ' έναν καρόδρομο, ένας οδηγός ρωτάει με απελπισία έναν περαστικό χωριάτη:
"Μπάρμπα, έτσι είναι όλος ο δρόμος;"
"Όχι, πιο κάτω χαλάει".

Πολύ ταιριαστό για το δρόμο που ακολουθεί η μητριά Μικρομαλακή. Θα τα φάει τα παιδιά της έτσι. 10 ευρώ το μήνα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα προϊόν που έχει πλέον δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, φτηνότερες ή και δωρεάν, χωρίς κόνξες και νταβατζιλίκια; Come, anyone who thinks it stinks, let's all fart blow a raspberry in Microsoft's general direction.

aster.jpg
 
Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Το πρόγραμμα εγκαθίσταται στον υπολογιστή σου, κι αν δεν θέλεις να αποθηκεύεις τίποτα στο σύννεφο, δεν αποθηκεύεις. Από την άλλη πλευρά, η Μάικροσοφτ εξακολουθεί να πουλάει το Office για μόνιμη εγκατάσταση, χωρίς συνδρομές, σύννεφα και updates.

Ναι, αλλά το πουλάει όχι ως φυσικό υλικό προϊόν αλλά με redeemable κωδικό, τον οποίο αντιστοιχείς σε έναν windows live λογαριασμό, πράγμα που σημαίνει ότι μετά την χρήση δεν μπορείς να το μεταπωλήσεις.
 
Top