Διασκεδάστε και μ' αυτό...

bernardina

Moderator


Επιτέλους! Αποδεικνύεται ότι ο Μαυροχιάς ζει και βασιλεύει και έχει αφήσει απογόνους. Οι οποίοι έχουν και κερατάκια! Θεϊκό! Επικό! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!1:clap:


Ενα ελληνoρθόδοξο μπλογκ,όχι οποιοδήποτε, αλλά ένα από τα κορυφαία το "Olastifora2" (μάλλον υπάρχει και 1 αλλά αυτό είναι μια ανούσια λεπτομέρεια) μας αποκαλύπτει υπό τον μεγαλειώδη τίτλο "ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΜΑΥΡΕΣ ΟΧΙΕΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΟΛΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ GAY PRIDE!!" και με τον αισθητά μικρότερο υπότιτλο " «Τά γάρ ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας θάνατος, τό δέ χάρισμα τοῦ θεοῦ ζωή αἰώνιος ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ τῷ Κυρίῳ ἡμῶν.» (Ρωμ. στ΄ 23). Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Ακόμη όμως δεν έχουμε εισέλθει στην είδηση (είναι μια νέα μορφή εμφανέστατα δημοσιογραφίας που ουδόλως πάντως ενοχλεί, γιατί τα τρομερά έρχονται παρακάτω)

Διαβάστε επίσης από το κορυφαίο καθ' όλα μπλογκ το ανυπέρβλητο άρθρο: ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΒΡΟΧΗ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ!!!

Η φριχτή είδηση:

Θεσσαλονίκη: Έκκληση για βοήθεια από τους κατοίκους της περιοχής, που τονίζουν πως έχουν χάσει τον ύπνο τους... ντου απο οχιες μεσα στα σπιτια τους.
Ώρες αγωνίας περνούν καθημερινά δέκα οικογένειες που ζουν στις παρυφές του Σέιχ Σου όταν οι μαύρες οχιές εισβάλλουν κυριολεκτικά στις αυλές τους.
Οι κατοικίες τους βρίσκονται πεντακόσια μόλις μέτρα από το τούνελ στην περιοχή Κωνταντινοπολίτικα με τα ερπετά να έχουν γίνει φόβος και τρόμος για παιδιά και ηλικιωμένους.
"Το φαινόμενο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη" δηλώνει o Mιχάλης Φουρναράκος και επισημαίνει: "δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως έκαναν την εμφάνιση τους τόσα φίδια καθώς τα τελευταία χρόνια δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα".
Η εμφάνιση των μαύρων ερπετών δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα κυρίως στις μετακινήσεις των πενήντα περίπου ατόμων που ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή. Οι μεσημβρινές κυρίως ώρες μετατρέπονται σε εφιάλτη καθώς οι οχιές αναζητούν δροσιά και καταφεύγουν στις αυλές των σπιτιών. "Είναι μαύρες και μάλιστα έχουν κερατάκια στο κεφάλι" περιγράφει στο parousiazw.gr ο Ευθύμης Σιδηρόπουλος, και υπογραμμίζει "μόνο που τις βλέπεις σε πιάνει κρύος ιδρώτας".
Οι κάτοικοι του Σέιχ Σου εκτιμούν ότι τα φίδια αυτά προέκυψαν από γόνους που άφησε ομάδα φυσιολατρών προκειμένου να πολλαπλασιάσουν τη ζωή του δάσους. Το στοιχείο αυτό όμως δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από καμία πηγή. Ο Γιάννης Τραϊανός έντρομος από την πλευρά του κάνει έκκληση απελπισίας για βοήθεια, μέσω του paroυsiazw.gr "Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Ακούμε τους σκύλους να γαβγίζουν και μετά ακούμε το σύρσιμο των φιδιών μέσα στις φυλλωσιές. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βιώνουμε. Σας παρακαλούμε βοηθείστε μας".

ΣΣ Insider: Ανάθεμα τα Gay pride και τον Καμίνη μαζί που μας έμπλεξαν! Και μια ερώτηση: Ποια η διαφορά οχιάς και μαύρης οχιάς;

 

SBE

¥
Βρε Μπέρνη, αυτό έπρεπε να το έχεις βάλει στο χαρούμενο ξύπνημα, να το διαβάζει κανείς πρωί πρωί να του φτιάχνει τη διάθεση.

Νομίζω ότι η μαύρη οχιά, γνωστή και ως μαύρο φίδι που τους έφαγε, δεν χρησιμοποιεί αντιηλιακό.

ΥΓ Στα σοβαρά, μαύρο ή μάλλον γκρίζο με μαύρο χρώμα έχει ο αστρίτης (Vipera berus), που είναι πρωτοξάδερφος της οχιάς (Vipera ammodytes).
 

crystal

Moderator
Μοιάζει βγαλμένο απ' το Κουλούρι, τρελάθηκα όταν είδα ότι είναι αυθεντικό!
 

Earion

Moderator
Staff member
Vipera ammodytes, κοινή ονομασία στα αγγλικά horned viper, στα ελληνικά οχιά. Εδώ την περιγράφει:

Ολικό μήκος έως 90cm, συνήθως λιγότερο, σπάνια περισσότερο. Ποικίλει σε χρωματισμούς. Φέρει χαρακτηριστική απόφυση στην άκρη του ρύγχους. Άλλες ονομασίες: αστρίτης (λανθασμένα!)*, έχιδνα, κερασφόρος οχιά, κοντόθωρος, κοντοθοδωρής, στρίδα, στρίδης, κατσουροχιά, κοντοσέρβα, όχεντρα, λιόχεντρα, οχιντρίτης, δρίτης, σκολίδα, κουρκούλης, θεριούλι.



* Η ονομασία «αστρίτης» χρησιμοποιείται συχνά για διαφορετικά είδη ανά περιοχή, λανθασμένα και συνήθως επιβαρύνει ακίνδυνα είδη φιδιών με την φήμη του δηλητηριώδους.


Το adder καλύπτει, όπως βλέπω εδώ, γενικά το είδος Vipera berus (Common European adder ή common European viper).
 

bernardina

Moderator
Oscar-worthy Dramatic Doggie Death



Poor husky is shot and killed by his trusted owner! Animal cruelty!
Incidentally, the floor is bare because we're renovating the house. Not sure why so many people are focusing on this when a dog is freakin' dying in front of them.
The dramatic doggie is Bailey and Bailey is a boy. He wishes you would stop calling him a she because he's getting a complex and won't come out of his trailer.
 

nickel

Administrator
Staff member
Επειδή το Vimeo είναι πολύ στριμμένο, ελπίζω το βιντεάκι να είναι το ίδιο με το παρακάτω:

 

bernardina

Moderator
Κι αφού μπαίνω στο σάη που μας δίνει ο Ζάζουλας να δω τι έχουν οι Ροδίτες και παραπονιούνται, κι αφού βλέπω την καλλονή που αποφάσισε να εμπλουτίσει τις φυσικές καλλονές του νησιού με τα κάλλη της, λέω μπα... δεν παραπονιούνται οι Ροδίτες· οι Ροδίτισσες παραπονιούνται. Ας δούμε τι άλλα παράπονα έχουν.
Πάω λοιπόν στη δεξιά στήλη, το μάτι μου πέφτει σε κάτι γνώριμο. Λέω, ας το ανοίξω να δω τι γράφει. Τα μουστάκια που δεν έχω αρχίζουν και χαμογελάνε. Κατεβαίνω εκεί που λέει ΠΗΓΗ, ανοίγω και πέφτω κατευθείαν στο ηφαίστειο. Πάω κάτω κάτω, παρασυρμένη απ' την καυτή λάβα, βλέπω ότι και αυτή η ανάρτηση υπογράφεται από το ίδιο περήφανο άτομο.

Στο μεταξύ έχουν σταματήσει να υπομειδιούν τα μουστάκια που δεν έχω και είμαι πεσμένη στα πατώματα από τα γέλια. Γιατί; Δείτε εδώ και θα καταλάβετε.

Τιτανοτεράστια proud to be Greek Μαρκέλα! Πάλι το έκανες το θάμα σου, γίγαντα της ηλεδημοσιογραφίας!

Κι επειδή η Proud to be Greek Μαρκέλα εκτός από την υψηλή και έγκυρη μαχητική δημοσιογραφία με τα πολλά θαυμαστικά υπηρετεί με την ίδια περηφάνια το στίχο, τη μουσική και την ερμηνεία με νύφες (literally) του Θερμαϊκού και αναμμένους αναπτήρες, ιδού και το εξτένσιον του ταλέντου της. Σπέσιαλ μπόνους για γερά τσαούλια που αντέχουν στο γέλιο.
Μαρκέλα, I'm so proud to have met you and your enormous talents... 'σαι θεά...


 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Με την αναπαραγωγή του τρολοπόστ (που έχει ξαναγίνει, λέει εκεί στο Τίποτα στα σοβαρά) αναρωτήθηκα: μα ο χάρτης δείχνει επιθέσεις καρχαριών στην ξηρά, ούτε τι ανέβασε δεν είδε; Και εντωμεταξύ, ο τίτλος του ροδομπλόγκ όλα τα λεφτά: παράπονα Ρόδου. Would you like some cheese with that whine? :D
 

SBE

¥
Τι θα καταλαβαίνατε από αυτό; Ποιός πέθανε, πού πέθανε και πώς ήταν ο θάνατός του;
Για όλο το άρθρο εδώ.

It was the second win for Lady Cecil, whose husband Henry Cecil died his month, at the Ascot meeting.
"It was devastating, but at least it was quick and he wouldn't have felt anything," she said.
"I didn't know what had happened until I came back. I thought everything was all right but it seemed all quiet and I had no idea why. The horse had been working so well."
 

bernardina

Moderator
Αν δεν δώσεις σημασία στο δεύτερο κόμμα, αυτό μετά από το month, νομίζεις πως πέθανε ο άντρας της, ο Henry Cecil. Ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να νιώσει πόνο ή τίποτ' άλλο. Αν έβαζε ανάμεσα σε παύλες ή μέσα σε παρένθεση τη φράση whose husband died last month δεν θα δημιουργούνταν τέτοια σύγχυση.

Κρίμα για το αλογάκι. Πραγματικά έτρεξε με την καρδιά του.

Και χήρα και χωρίς άλογο; Tough... Well, c' est la vie.
 
Η πόρνη δίνει σεξ χωρίς συνέπειες. Η φεμινίστρια δίνει συνέπειες δίχως σεξ.

Από το σχόλιο αρ. 4 (Orion) σε άρθρο της Άννας Κουρουπού στο protagon.
 

SBE

¥
Από αυτό το άρθρο, κολλάω με το καλημέρα στη φράση "πολύ ψιλό τακούνι". Εννοεί πολύ λεπτό τακούνι ή είναι ορθογραφικό και εννοεί ψηλό τακούνι;
 
Top