Palavra Mod Almighty Staff member Sep 15, 2008 #1 Χέρι χέρι με το share σε κείμενο για προσφορά εξαγοράς. Έχω τις εξής ιδέες: τίτλοι, χρεόγραφα και τρίτη πρόταση, παραστατικά δικαιώματος για κτήση κινητών αξιών. Το έχετε ξαναδεί; Δεν έχω κανενός είδους συγκείμενο, απλώς τιμές και προσφορές.
Χέρι χέρι με το share σε κείμενο για προσφορά εξαγοράς. Έχω τις εξής ιδέες: τίτλοι, χρεόγραφα και τρίτη πρόταση, παραστατικά δικαιώματος για κτήση κινητών αξιών. Το έχετε ξαναδεί; Δεν έχω κανενός είδους συγκείμενο, απλώς τιμές και προσφορές.
nickel Administrator Staff member Sep 15, 2008 #2 Αν είναι αυτό, παίζει το πιστοποιητικό δικαιώματος αγοράς μετοχών.
Palavra Mod Almighty Staff member Sep 15, 2008 #3 Αυτό πρέπει να είναι, δεν ταιριάζει κάτι άλλο. Οπότε μόνο απόδοση-σιδηρόδρομο, ε;
nickel Administrator Staff member Sep 15, 2008 #4 Palavra said: Οπότε μόνο απόδοση-σιδηρόδρομο, ε; Click to expand... Γιατί, δεν το συνήθισες ακόμα; Είπαμε, αυτή δεν είναι γλώσσα, ο ΟΣΕ είναι.
Palavra said: Οπότε μόνο απόδοση-σιδηρόδρομο, ε; Click to expand... Γιατί, δεν το συνήθισες ακόμα; Είπαμε, αυτή δεν είναι γλώσσα, ο ΟΣΕ είναι.