Unresponsive pages in Google Chrome

nickel

Administrator
Staff member
Μικρό σφάλμα (συμβαίνει και σε σας;):

Στην προεξοχή/ετικέτα μιας καρτέλας εμφανίζεται ένα μεγαφωνάκι αν στη σελίδα παίζει κάποιο ηχητικό, π.χ. γιουτιουμπάκι ή ροή από ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό κανάλι. Κανονικά μπορείς να πατήσεις το μεγαφωνάκι και να κόψεις τον ήχο χωρίς να ψάχνεις να βρεις κουμπί έντασης. Για κάποιο λόγο το δικό μου μεγαφωνάκι δεν αντιδρά στα πατήματα.
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Στο Χρώμιο (το δικό μου, τουλάχιστον) δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. (Πρώτη φορά έμαθα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο...)
 

nickel

Administrator
Staff member
Είναι δυνατότητα της Αλεπούς που έχει αντιγράψει το Slimjet. Άκυρο, το έχει το δικό μου Chrome. Αλλά για κάποιο λόγο δεν μου δουλεύει ούτε εκεί. Δουλεύει στην Αλεπού.
 

daeman

Administrator
Staff member
...
Στην Όπερα δουλεύει άψογα η σίγαση από την ετικέτα της καρτέλας, αλλιώς δεν θα μπορούσα ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσω ούτε τις σκέψεις μου ν' ακούσω, με τόσες καρτέλες με μουσική που έχω ανοιχτές ανά πάσα στιγμή. Και ο ορθογραφικός έλεγχος σε όποια γλώσσα θελήσω.

Για το Χρώμιο δεν μπορώ να πω, γιατί το έχω μόνο σαν αξεσουάρ, ενώ την Αλεπού σαν ιστορικό κειμήλιο: πώς μπορεί ένας καλός μπράουζερ να γίνει αφόρητα υπέρβαρος εν ριπή εκδόσεων και πρόσθετων. IE who? Oh, that MS thingamajig.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Το Slimjet έχει κι ένα κολπάκι που δεν το είχε το Χρώμιο, είχα αναγκαστεί να εγκαταστήσω χωριστό app για να το κάνει. Στο reload page έχει τη δυνατότητα να το βάλεις να κάνει auto-reload κάθε όσα λεπτά ορίσεις εσύ. Πολύ χρήσιμο για σύνδεση με σέρβερ που μετά από πολύ σύντομο διάστημα ακινησίας σε πετάνε έξω και πρέπει να ξανακάνεις log-in, φτου κι απ' την αρχή.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Ένα πρόβλημα που συναντάω στο SlimJet και δεν ξέρω αν είναι θέμα settings: δεν παίζουν όλα τα βίντεο που είναι ενσωματωμένα σε ιστοσελίδες, αναγκάζομαι να τα ανοίξω σε άλλο παράθυρο ή με άλλο browser. Το YouTube παίζει πάντα, τα άλλα δεν παίζουν όλα, π.χ. το Vimeo.
 
Top