Alexandra Super Moderator Staff member Mar 17, 2009 #1 Αν θέλετε, το πιστεύετε, αυτό λέγεται touchdown στο cheerleading. Εγώ πώς να το πω τώρα, ανάταση; Γιατί υπάρχει και το low touchdown. Αν το άλλο ήταν ανάταση, αυτό τι είναι;
Αν θέλετε, το πιστεύετε, αυτό λέγεται touchdown στο cheerleading. Εγώ πώς να το πω τώρα, ανάταση; Γιατί υπάρχει και το low touchdown. Αν το άλλο ήταν ανάταση, αυτό τι είναι;
nickel Administrator Staff member Mar 17, 2009 #3 Κανονικά είναι (high) touchdown cheer και low touchdown cheer. Ένα ψηλό ζήτω και ένα χαμηλό ζήτω. Ένα ζήτω με τα χέρια ψηλά και ένα με τα χέρια χαμηλά.
Κανονικά είναι (high) touchdown cheer και low touchdown cheer. Ένα ψηλό ζήτω και ένα χαμηλό ζήτω. Ένα ζήτω με τα χέρια ψηλά και ένα με τα χέρια χαμηλά.
Alexandra Super Moderator Staff member Mar 17, 2009 #4 Ωραία. Τώρα που μάθαμε ότι αυτό λέγεται "ψηλό ζήτω", πες μου πώς λέγεται το "backward sponge and go cradle".
Ωραία. Τώρα που μάθαμε ότι αυτό λέγεται "ψηλό ζήτω", πες μου πώς λέγεται το "backward sponge and go cradle".