metafrasi banner

The word for 2 ring binder

cosmasad

Member
Good morning friends. 2 or 3 ring binders that are used to file paperwork with holes punched in it, are they called ντοσιερς in Greek? Thank you
 
Νομίζω ότι αν πούμε «κλασέρ» καταλαβαίνει κανείς μόνο ντοσιέ με κρίκους.
 
Έχοντας εργαστεί και σε εταιρία γραφικής ύλης, μπορώ να σας βεβαιώσω ότι όταν έχει κρίκους δεν είναι ντοσιέ, είναι κλασέρ. Το ντοσιέ είναι χωρίς κρίκους, με λάστιχο ή με πιάστρα ή με κορδόνια ή με αφτιά ή με τίποτα — πάντως όχι με κρίκους.
 
Το ντοσιέ είναι χωρίς κρίκους, με λάστιχο ή με πιάστρα ή με κορδόνια ή με αφτιά ή με τίποτα — πάντως όχι με κρίκους.
Ζαζ, γι' αυτό έβαλα τον λίνκο από το Πάμπλικ από όπου είναι φανερό και αυτό που είπατε με την Παλ Αύρα, αλλά και το ότι υπάρχει πλέον μπλέξιμο και στους προμηθευτές των προϊόντων. Μεταξύ των δύο κι εγώ προτιμώ το κλασέρ, φυσικά.
 
Back
Top