V vamp New member May 18, 2011 #1 αγαπητοί μου πώς μεταφράζεται το screenshot; στιγμιότυπο; απεικόνιση; δεν μου αρέσει ιδιαιτέρως κανένα απο τα δύο..
αγαπητοί μου πώς μεταφράζεται το screenshot; στιγμιότυπο; απεικόνιση; δεν μου αρέσει ιδιαιτέρως κανένα απο τα δύο..
drsiebenmal HandyMod Staff member May 18, 2011 #2 στιγμιότυπο οθόνης δες πχ στο Search, στα αγγλοελληνικά, στο γλωσσάρι της Microsoft
V vamp New member May 18, 2011 #5 και μια και σας βρηκα μηπως να μου πειτε καμια ιδεα για το πως να πω το checkout page?!
drsiebenmal HandyMod Staff member May 18, 2011 #6 Κοίταξε αυτά τα checkout να δεις ποιο ταιριάζει με τη σελίδα σου. (Μα γιατί δεν αξιοποιείς το σπουδαίο Search μας; :))
Κοίταξε αυτά τα checkout να δεις ποιο ταιριάζει με τη σελίδα σου. (Μα γιατί δεν αξιοποιείς το σπουδαίο Search μας; :))
nickel Administrator Staff member May 18, 2011 #8 vamp said: και μια και σας βρηκα μηπως να μου πειτε καμια ιδεα για το πως να πω το checkout page?! Click to expand... Επειδή θα μου άρεσε να δω την απόδοση αυτού του όρου και εδώ, προτείνω: σελίδα ολοκλήρωσης συναλλαγής σελίδα ολοκλήρωσης δοσοληψίας σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας σελίδα εξόδου
vamp said: και μια και σας βρηκα μηπως να μου πειτε καμια ιδεα για το πως να πω το checkout page?! Click to expand... Επειδή θα μου άρεσε να δω την απόδοση αυτού του όρου και εδώ, προτείνω: σελίδα ολοκλήρωσης συναλλαγής σελίδα ολοκλήρωσης δοσοληψίας σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας σελίδα εξόδου