peacock ¥ Jun 27, 2017 #1 Καλησπέρα. Over-Enrolment (τίτλος) The last student was enrolled on χχ bringing the total number of students to 320, resulting in over-enrolment by 25 students. Δεν μου κατεβαίνει κάτι. Από την αναζήτηση δεν προέκυψε κάτι (τέτοια ώρα, τέτοια λόγια).
Καλησπέρα. Over-Enrolment (τίτλος) The last student was enrolled on χχ bringing the total number of students to 320, resulting in over-enrolment by 25 students. Δεν μου κατεβαίνει κάτι. Από την αναζήτηση δεν προέκυψε κάτι (τέτοια ώρα, τέτοια λόγια).
Themis† ¥ Jun 27, 2017 #2 Κράτα ένα υπέρβαση ορίου εγγραφών, μέχρι ίσως να κατατεθεί κάτι συντομότερο.
nickel Administrator Staff member Jun 27, 2017 #3 Themis said: Κράτα ένα υπέρβαση ορίου εγγραφών Click to expand...
peacock ¥ Jun 27, 2017 #4 Themis said: Κράτα ένα υπέρβαση ορίου εγγραφών, μέχρι ίσως να κατατεθεί κάτι συντομότερο. Click to expand... Πολύ μου αρέσει! Ευχαριστώ! Τη λέξη «υπέρβαση» έψαχνα στο θολωμένο μου μυαλό χθες βράδυ, αλλά είχα ήδη υπερβεί το δικό μου όριο.
Themis said: Κράτα ένα υπέρβαση ορίου εγγραφών, μέχρι ίσως να κατατεθεί κάτι συντομότερο. Click to expand... Πολύ μου αρέσει! Ευχαριστώ! Τη λέξη «υπέρβαση» έψαχνα στο θολωμένο μου μυαλό χθες βράδυ, αλλά είχα ήδη υπερβεί το δικό μου όριο.